Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bubus66

nagyúr

válasz Lauda #5727 üzenetére

Igen mert ha épp olyan kedve van ez nem kedv kérdése... Bocsánat,hogy mertem csinálni egy Téma Összefoglalót..

Különben meg, ha ki lenne törölve meg van az eredeti forrása és vissza lenne rakva, azért lett így meg csinálva, hogy ne kelljen a Próba topikba és a Moderátor topikba járkálni. Különben meg mielőtt megcsináltam, még egy moderátor véleményét is ki kértem..

A volt Topik Gazdától is megkérdeztem, hogy csinálja-e tovább, Válasza, hogy nem. (ugye nem oszthatom meg az engedélye nélkül a privátot), így rám maradt, és csinálgatom.. Nem fogom törölni nem, kell félni......

Arról én meg nem tehetek, hogy te attól tartasz, hogy törölni fogom, (szerintem az is az én döntésem).

Kérdezd meg az Android??? Fórumtársat, a P8 Lite Téma Összefoglalóról az, ami most ott van az kb 20% a többi töröltettve lett, és a fontosabb részek, maradtak a Logoutomba, és azóta is azt használják.Különben meg amit én csináltam, azt törölhetem az eredeti Téma Összefoglalóból (és akkor csak a specifikáció maradna)

Azt, hogy én mit engedélyezek megosztani és mit kérek, törölni azt hadd én és a téma összefoglaló össze állításába résztvevők döntsék el pl egabi71, porterocka, vagy gianone..

Természetesen, ha van olyan, ami szerinted bekerüljön, akkor szívesen fogadom..

(#5728) Diabo6

Igen szerintem is és mivel nagyon sokan kérték a frissítéseket ezért azokat is egy Hozzászólásba beletettem, így ha valaki dualostani akar akkor azt eléri a Frissítésből, vagy akár a Huawei Extrator használatának leírásából.

Új hozzászólás Aktív témák