Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Igen mert ha épp olyan kedve van ez nem kedv kérdése... Bocsánat,hogy mertem csinálni egy Téma Összefoglalót..
Különben meg, ha ki lenne törölve meg van az eredeti forrása és vissza lenne rakva, azért lett így meg csinálva, hogy ne kelljen a Próba topikba és a Moderátor topikba járkálni. Különben meg mielőtt megcsináltam, még egy moderátor véleményét is ki kértem..
A volt Topik Gazdától is megkérdeztem, hogy csinálja-e tovább, Válasza, hogy nem. (ugye nem oszthatom meg az engedélye nélkül a privátot), így rám maradt, és csinálgatom.. Nem fogom törölni nem, kell félni......
Arról én meg nem tehetek, hogy te attól tartasz, hogy törölni fogom, (szerintem az is az én döntésem).
Kérdezd meg az Android??? Fórumtársat, a P8 Lite Téma Összefoglalóról az, ami most ott van az kb 20% a többi töröltettve lett, és a fontosabb részek, maradtak a Logoutomba, és azóta is azt használják.Különben meg amit én csináltam, azt törölhetem az eredeti Téma Összefoglalóból (és akkor csak a specifikáció maradna)
Azt, hogy én mit engedélyezek megosztani és mit kérek, törölni azt hadd én és a téma összefoglaló össze állításába résztvevők döntsék el pl egabi71, porterocka, vagy gianone..
Természetesen, ha van olyan, ami szerinted bekerüljön, akkor szívesen fogadom..
(#5728) Diabo6
Igen szerintem is és mivel nagyon sokan kérték a frissítéseket ezért azokat is egy Hozzászólásba beletettem, így ha valaki dualostani akar akkor azt eléri a Frissítésből, vagy akár a Huawei Extrator használatának leírásából.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Samsung Galaxy S23
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő