- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
a probléma neked az lehet hogy a simen voltak és vannak névjegyek
előszőr másold át a simen lévőeket a telefonra majd töröld le a sim kártyán lévőeket
akkor így elsődlegesnek a telefonban lévőt veszi és utána másolhatod vissza a simre majd így a megadott csengőhangon és képen fog szólni és látszódni híváskor és fogadáskor. -
sniper112
aktív tag
válasz
vertebrata #8853 üzenetére
a chromecast is elég olcsó már kb 5 ezer ft (ebayen vagy aliexpress en)az első kiadása de az tökéletes szerintem
az újabb tudja már a 4k is. -
sniper112
aktív tag
Be kell lépni az egészség app -ba és ott kell a varázslón végig menni utána a beállítások -ba lehet kikapcsolni hogy mutassa ikonba fent.
-
sniper112
aktív tag
hát úgy legyen de én ahogy eddig is tapasztaltam mindig amire tervezték a telefont az volt a legjobb.
de reméljük a legjobbat kitudják hozni belőle és foglalkoznak a visszajelzésekkel mivel ez hozta nekik a legtöbb bevételt a p9 lite a huawei nek. -
sniper112
aktív tag
meg ami fontos mikor sim kártyáról másolod a telefonra a névjegyeket akkor utána érdemes letörölni és majd vissza másolni telefonról mert akkor a telefonról beállítottakat veszi elsőnek és így mutatja a fényképeket akinél be van állítva és az egyéni csengőhangon fog megszólalni.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Algatros #6406 üzenetére
nem tudsz de ez a fórumon ki van találva van olyan hogy keresés a fórumban nyugodtan lehet használni kulcs szavakra mint pl rom, garancia, 3gb ,
de a válasz a kérdésedre nem lehet hivatalosan kapni de kisebb gsm boltok szereznek be külföldi telefonokat 3 hónaptól - 1 év garanciáig de jelzem azok hiába újak bontatlanok külföldiek és lehet velük gond mint pl nem megfelelő rom , imei szám csalás / tiltás. -
sniper112
aktív tag
[link]
Talán ez jó még nem próbáltam ki a dupla kopp ra. -
sniper112
aktív tag
válasz
SamiCsillag #5675 üzenetére
Ha vissza olvasnál akkor már tudnád hogy itthon 2gb os a hivatalos, küföldön 3gb os . Persze jobb a több ram de ígyis jó a teló és jó képeket készít.
-
-
sniper112
aktív tag
valaki elküldte a p9 lite ot szervizbe a halk mikrofon miatt?
engem egyébként nem zavar hogy most adnak még +ajándékcsomagot a telóhoz de azért ami zavar hogy külföldön ugyanannyiért 3gb os ba árulják pedig akkor best buy lenne itthon is ennyiért. -
sniper112
aktív tag
e magon még olcsóbb
Huawei P9 Lite kártyafüggetlen okos telefon
Dual Sim, 16GB, LTE, több színben
79.900 Ft
59.990 Ft
ma reggel indul az emagon. -
sniper112
aktív tag
válasz
dualcore #4755 üzenetére
a p8 lite azért mondható gyorsabbnak mert csak 32 bites 6.0 van rajta
míg a p9 lite on már 64 bites 6.0 és ezért kevesebb a memó de amit kiír hogy mennyi van hátra az nem korrektet ír ki amúgy is 5.1 és 6.0 android már jobban kezeli a memóriát így kevesebb a szabad memó aminek ez a lényege, ami meg nem használódik megy a a cache be . amit én sem értek és ismét marketing húzás az az hogy itthon 3gb verzió nincsen pedig ezt a p9 lite ot arra tervezték de én így is nagyon megvagyok vele elégedve csak még érezni hogy nem rég jött ki a teló és sok szoftver frissítésen kell átesnie még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest