- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
pityu8 #12195 üzenetére
lentről felfelé "simogatásnál" van egy csomó lehetőség
Mi az a csomó lehetőség talán a "Hangrögzitő" a Zseblámpa vagy a számológép ja meg QR kód olvasó (ezek nagyon fontos funkciók) a többi biztos, hogy nem megy a pl.: a magazinba való belépés sem megy feloldás nélkül.
Szóval az a gondom, hogy a teló órákat pihen, én máshol vagyok, kiírja a hívót, és félódás nélkül is bárki fel tudja venni.
Az elég baj, ha valaki ilyet csinál....
Nekem még a feleségem se veszi fel a telefonom, ha nem vagyok a közelébe. Csak akkor ha mondom neki, és ez anno a Tűzoltóságnál is így volt, soha nem vettük fel a másikét..
-
bubus66
nagyúr
válasz
pityu8 #11789 üzenetére
Miért kellene óvatosnak lenni a 3 gombossal , ha a stock recovery van rajta akkor azzal mehet. mert az átfogja írni a azt kernelt lehet, hogy egy ázsiaiból mokolt valami, aminek szerintem nagyobb a valószínűsége...
Különben meg ha meg próbálja a 3 gombost max lesz egy "Install failed" felírat. Akkor meg kell egy oeminfo csere és megvan oldva..
VNS-L21 garancia lekérdező DS vagy is Dual SIM-es
-
ORCA58
addikt
-
gianone
őstag
Igen, ismerem, köszi, eddig is Huaweiem volt, gondolkodtam már rajta. Csak ehhez nekem nincs affinitásom. Tuti elcseszném. Pár sört megérne, ha valaki megcsinálná.
Nekem az elég is volna. És simán kijövök rendszerrel 16 gigából. Nem játszom, és mindenből lite cuccokat használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest