- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
pityu8
üzenetére
lentről felfelé "simogatásnál" van egy csomó lehetőség
Mi az a csomó lehetőség talán a "Hangrögzitő" a Zseblámpa vagy a számológép ja meg QR kód olvasó (ezek nagyon fontos funkciók) a többi biztos, hogy nem megy a pl.: a magazinba való belépés sem megy feloldás nélkül.
Szóval az a gondom, hogy a teló órákat pihen, én máshol vagyok, kiírja a hívót, és félódás nélkül is bárki fel tudja venni.
Az elég baj, ha valaki ilyet csinál....
Nekem még a feleségem se veszi fel a telefonom, ha nem vagyok a közelébe. Csak akkor ha mondom neki, és ez anno a Tűzoltóságnál is így volt, soha nem vettük fel a másikét..
-
bubus66
nagyúr
válasz
pityu8
üzenetére
Miért kellene óvatosnak lenni a 3 gombossal , ha a stock recovery van rajta akkor azzal mehet. mert az átfogja írni a azt kernelt lehet, hogy egy ázsiaiból mokolt valami, aminek szerintem nagyobb a valószínűsége...
Különben meg ha meg próbálja a 3 gombost max lesz egy "Install failed" felírat. Akkor meg kell egy oeminfo csere és megvan oldva..
VNS-L21 garancia lekérdező DS vagy is Dual SIM-es
-
ORCA58
addikt
-
gianone
őstag
Igen, ismerem, köszi, eddig is Huaweiem volt, gondolkodtam már rajta. Csak ehhez nekem nincs affinitásom. Tuti elcseszném. Pár sört megérne, ha valaki megcsinálná.
Nekem az elég is volna. És simán kijövök rendszerrel 16 gigából. Nem játszom, és mindenből lite cuccokat használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest