- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
armand254 #5700 üzenetére
P8 lite topikban is írtam már, de ez nyilván minden telefonra jó.
Veszel 1000-2000 Ft körül egy konnektorba dugható időzíthető aljzatot. Beállítód így: amikor általában elmész aludni + 2-2,5 óra. Pl. 22:00 - 0:30. Van mechanikus és digitális is. Én így töltöm mióta megvan a Honor 7 lite.
-
dualcore
őstag
válasz
armand254 #5707 üzenetére
Nyugodtan töltsd fel 100% ra, sokat fog növekedni a készenléti időd. Én minden alkalommal fullra töltöm évek óta a telót, és van amikor északára is marad a töltőn, egy aksim sem ment még tönkre.
(#5709) omg
Nekem van egy jó minőségű agybadugós füles, és ha maxra veszem a hangerőt már már bántó is tud lenni.
-
gianone
őstag
válasz
armand254 #5707 üzenetére
Huawei is ezt ajánlja, de gyakorlati jelentősége nincs. Szóval ennyire ne parázz tőle, használd, ahogy kényelmes, ha nem hibás az akksi, nem fog tönkremenni.
A kijelzőidő meg nem jelent semmit. Telefonálj egyfolytában vagy hallgass zenét streamen, és 0 kijelzőidővel lemeríted az akksit. Szóval ki mire mennyit használja a telót, annak függvénye lesz a kijelzőidő. Persze beállításokkal is lehet optimalizálni.
-
ANDROID???
addikt
válasz
armand254 #5700 üzenetére
Igen, hazaérsz feltöltöd normálisan, majd ha zölden világít kihúzod és használod, ennyi.
Az ok, hogy nem akarod egész éjszakára töltésen hagyni, teljesen felesleges is, de próbáld ki, hogy feltöltöd 100%-ra és másnap este nagy valószínűséggel nem fog kelleni tölteni, mert még 60-on lesz, aztán a köv nap olyan 20-30 körül. -
válasz
armand254 #5667 üzenetére
Nem zavar, csak nem tudom mivel teszek jot. Irtam mar tobbszor is, hogy nem ertek hozza, ezert kerdezek inkabb. A rendszerfrissitest is kidobta, hogy van 160-as, de azt nem frissitem, majd csak a 7-re, mivel ez is tokeletesen mukodik.
Azt gondoltam amugy, hogy rakerdez majd erre es nem frissit magatol.
-
Diabo6
senior tag
válasz
armand254 #5187 üzenetére
Feltettem, de nekem ez is önálló életet él. Töltésre beállítottam, hogy villogjon sárgán, és ahogy töltődik egyre sűrűbben villanjon. Ez még megy is. De ha üzenet jön pl viberen, hiába állítom fehérre, lilán villog továbbra is. Azt pedig nem szeretem. (Ferencváros mindörökké)
-
-
Diabo6
senior tag
válasz
armand254 #4973 üzenetére
Én azt mondom ne pörögj rá nagyon a témára. Ebayen rengeteg tempered glass kapható 400 ft-tól kezdve. Én eddig csak onnan rendeltem, teljes megelégedéssel. ha meg valami oknál fogva nem jó a termék, akkor se dobtál ki sok pénzt, rendelsz másik eladótól.
Pl. most erre várok. Elvileg ezen még van egy vékony fólia is, ami megakadályozza, hogy a szilánkok elszálljanak.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
armand254 #4954 üzenetére
Szia!
Egyáltalán nem veszed észre, hogy rajta van. Sokkal szebb a képernyő képe, mint egy fóliával, mivel üveg.
Sokkal kevésbé karcolódik, kevésbé gyűjti az ujjlenyomatot és ha pofára esik a teló van esély, hogy maga a képernyő nem törik be. Nyilván nem csodaszer és nem minden esést tud megoldani, de sokkal jobb, mint egy fólia. Nem is használnék már mást, mint az üvegfólia. -
ANDROID???
addikt
válasz
armand254 #4954 üzenetére
Akitöl hallottad se fogadj meg több tanácsot, kb semmi hasonló hátrányt nem fogsz érzékelni , ez nem egy 5-6mm vastag üvegtömb.
kb annyival lesz vastagabb a telefon, hogy a keretig fog felérni az üveg a sima fólia ához képest. A sima fóliát már cserélni akarod, mert karcos stb. , amikor az üveget csak letörlöd és tiszta a kijelző..
Izlések...
Milyen fólia, azt is.már sokszor leírtuk, mert mindig az a baj, hogy 3-4e sajnálva van rá, eazy guard diamond glass.. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged