Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
Wallenberg
üzenetére
Nem vagyunk egyformák, de megtanultam.
Magamba folytom legközelebb minden negatív megnyilvánulásomat.Minden szuper, tök jó az új ROM, soha nem fogy el a RAM sem, meg vagyok nagyon elégedve a készülékkel.
Hozza az 50eFt-os szintet, de az AF meg nem is hiányzik, mert koncertre, videózásra és szelfi készítésre külön fényképezőgépet viszek.
Netezni meg ott a iPad, de ez azt is felül múlja annyira jó a Multitasking kezelése a 7.0 óta. Sőt 1 hétig is megy akár azóta.
Ugye így megfelel ..... -
Peterking
tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
De garivesztéssel jár. Kivéve ha szerviz elött vissza állítják eredetire. És a szervíz nemelég alapos. ( Szerintem)
-
PACSA75
őstag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Üldözési mániátok van. Tuti megkapjátok ti is. Inkább azért háborogjatok, hogy nem lett jobb mint volt
. Össze vissza jönnek a frissítések, pl Honor 7 Lite nálatok jelent meg előbb és csak később Romániában. A feleségem Honor 6x re még most sincs frissítés itt sem, pedig más (jobb) kategória. -
kcsa
veterán
válasz
Wallenberg
üzenetére
Csak benéztem a topikba, mert furcsálltam, hogy a feleségem P9 lite-ja még mindig nem frissült - ellentétben pl. a németekkel. (160 október óta... Vicc)
Látom itt is megy a vergődés az OTA-val, nekem P10 Lite van, ott se kaptam még semmilyen update-et, pedig más országokban több verzióval az enyém után vannak már.
Lehet tényleg minket szívatnak?
-
jatszo
aktív tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
Wallenberg
üzenetére
-
jatszo
aktív tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Van iránytű, iránytű néven keresd
(eszközök mappa) -
eurolac
senior tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Ok, köszönöm, akkor ráengedjük!
-
Diabo6
senior tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Az eladó se tud többet, mint mi. Töltőszett. Külső töltő meg kábel. Többiről fogalma sincs.. ő csak mellécsapja az ajándékot.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Most megyek az edigitalba. Megkérdezem.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
És mindenkinek aki segített, köszönöm!
Még megrágom a dolgot, és délután döntök. Tetszik a telefon, de hasonló tudású Redmi3 prime is benne még a pakliban 15 ezredessel olcsóbban. Még meglátom. -
Ferike81
senior tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Nekem 79900Ft-ot ír. 89900Ft -10000Ft
Lehet várok kicsit, hátha lesz valami karácsonyi akció. Egyébként 2 éves garira mi volt eddig a legjobb ár? Érdemes várni akcióra? -
válasz
Wallenberg
üzenetére
En megveszem inkabb media marktban. Tegnap eltettek nekem egyet az aruhazban ahova menni szoktam, azert hajnalban biztos ami biztos alapon rendeltem egyet online is es irtam nekik, hogy ma meg ne adjak at kiszallitasra. Igy be vagyok biztositva es nem szurok ki a ceggel sem. A mm nagyon korrekt es rugalmas, nekem csak jo tapasztalatom van veluk.
-
janes1976
őstag
válasz
Wallenberg
üzenetére
+1
Ugyanott vettem, a hibámból tanulva, fő a biztonság!

-
OldMike
őstag
válasz
Wallenberg
üzenetére
ad) APROPÓ
Alapból nem tudja a telefon. Nekem is ilyen oldalra nyíló tokom van, mert bizonyos okok miatt ez volt a legbiztosabb.
A Play Áruházban van egy fizetős alkalmazás, Screen Lock Pro a neve. Ezt telepítettem, be lehet állítani hogy a nyitáskor ébressze, záráskor lezárja a telefont. Nem csak a kijelzőt kapcsolja le, mint telefonáláskor, hanem nyitáskor a záróképernyő jön be, amit fel kell oldani.
Több egyéb dolgot is tud az alkalmazás, én azokat nem használom, de másnak esetleg hasznos lehet. -
Jarod1
veterán
válasz
Wallenberg
üzenetére
melóból hazafelé 6.10 kor én is pislogtam amikor megláttam a lite ot 60 ért, amikor hazaértem, már mindegyik el is fogyott, még jó hogy én 4 hónapja megvettem

MM ben látom a JBL flip 3 at 25 ért. akcióban...még jó hogy én 15 ért vettem újjonnan

-
retroid
senior tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
60 ért tényleg best buy volt a P9 Lite aki most akart épp telefont venni ilyen árba......
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Wallenberg
üzenetére
Feketében már nem volt 6 óra előtt kicsivel. Fehérben gyorsan berendeltem, kevésbé férifas, de legalább a fényes csík a hátlapon kevésbé üt el a többi résztől.
Kicsit félek, hogy jövőhéten az emag-on még jobb áron lesz, de már így sem panaszkodhatok.
Egyébként ez a "black friday" elég gyérre sikeredett.Tabletet szerettem volna, de csak a régi modellek vannak leakcióva és azok se nagyon. Nem látom meg ezt a telefont, akkor csalódottan nyomom ki a böngészőt. Ez szvsz nem black friday, hanem egy mezei akció.
-
ORCA58
addikt
válasz
Wallenberg
üzenetére
Ujjlenyomat olvasó mellet nincs értelme a dupla koppnak, vagy fordítva. Ujjlenyomat olvasó a gyors feloldás mellet a biztonságot szolgálja.
-
törölt tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Egyelőre még nincs, csak root után aktiválható, de az ujjlenyomat bekapcs gomb nélkül ébreszt.
Igen.
Maximum átlagos. Sajnos nem elég éles a végeredmény.
Teljesen.
Van, de nem tudom mennyire pontos. -
boneyard
tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Gyroscope nincs.
-
batai15
félisten
válasz
Wallenberg
üzenetére
Van .
-
Roxbury
őstag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Szerintem nem rossz, bar van mar rajta karc. Sot a legviccesebb, hogy egy nagy szosz is van alatta, igy raktak ra a gyarban. De szepen fedi fullon a kijelzot amugy. Ha csere erett lesz, megy ra az uvegfolia. En egy EazyGuard gyemantuveget vettem. Raprobaltam mar, szinte 100 szazalekban fedi a kijelzot, nagyon apro res marad alul felul, szoval jo lesz elvileg, ha valaki ilyenen gondolkozik.
-
törölt tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Igen, de szerintem elég gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://i4.imageban.ru/out/2017/01/18/efd34a320ad21f872816693e50993370.png)
(eszközök mappa)
Lehet várok kicsit, hátha lesz valami karácsonyi akció. Egyébként 2 éves garira mi volt eddig a legjobb ár? Érdemes várni akcióra?