- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
A feleségemnek van egy dual simes P9 lite. Az lenne a kérdésem, be lehet-e olyat állítani, hogy egy számot csak a 2. sim-ről hívjon, a többit az 1. sim-ről. Kényelmetlen, ha mindig hívás előtt kell választani. Nem lehet olyat állítani, hogy bizonyos szám tárcsázásakor a 2. sim legyen az alapértelmezett? Köszönöm előre is. Mintha MM-en lett volna ilyesmi, de lehet nem jól emlékszem. -
Ferike81
senior tag
Én magamnak vettem, de a feleségem lenyúlta. Nagyon tetszik neki, az akksija is az egy napot stabilan bírja. Este a gyerek pedig rárepül, és 2-3 órát youtube-ozik, játszik rajta. Éjszaka tölt. Az egyetlen amitől nem hasalt le az a fényképező. Egyébként az szerintem sem erőssége. 2 kártyával használja, eddig okés.
-
Ferike81
senior tag
Ha már 4G-nél tartunk, be lehet állítani, hogy kiírja az értesítési sávban a térerő jelzésnél, hogy kiírja a 4G-t?
-
Ferike81
senior tag
válasz
petya220 #6039 üzenetére
Szia!
És mi az az app ami ajánlott rá, mert rákerestem, visszaolvastam, de konkrétan senki sem írta le hogy melyik az igazi. Nekem nagy csalódás a kamerája, mert nem készít automatán sokkal jobb képet mint az Doogee. Nem akarok minden appot letölteni, hogy kikísérletezzem. Az általam készített képek meg sem közelítik a neten található képek minőségét. -
Ferike81
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy a face, twitter, news republic stb. kacatokat csak root-tal lehet lepucolni? Abszolute szükségtelen dolgok, és frissítené, amit nem akarok.
-
Ferike81
senior tag
És bubus66, Köszönöm!
Letöltöttem, utána ahogy írtátok, 1. wipe/cache particion 2. wipe/data Factory reset 3. system reboot"
Remélem jó lesz. A páromé lesz a telefon. Még a simeket kell kicserélni, és mehet a menet. Remélem nem lesz bajom vele, ha mégis akkor jövök kérdezni. -
Ferike81
senior tag
Csak mikor bekapcsoltam írt valami frissítést, de nem volt időm vele foglalkozni. Gondolom szoftverfrissítés. Ha az megvolt utána gondolom az újraindítást.
A tok amit linkeltél az kipróbált dolog? Látni én is látok ezer féle szilikont, de arra lettem volna kíváncsi, hogy használt valaki olyat átlátszóban ami szép feszesen áll, és véd is normálisan?
-
Ferike81
senior tag
Szép Napot Mindenkinek!
Tegnap megjött a telefon. A frissítés letöltése után mehet a hang le+bekapcs? Ennyi a teendő, és lehet belakni?Ja és átlátszó szilikontokot merre lehet beszerezni hozzá?
-
Ferike81
senior tag
válasz
Wallenberg #5123 üzenetére
És mindenkinek aki segített, köszönöm!
Még megrágom a dolgot, és délután döntök. Tetszik a telefon, de hasonló tudású Redmi3 prime is benne még a pakliban 15 ezredessel olcsóbban. Még meglátom. -
Ferike81
senior tag
válasz
Wallenberg #5110 üzenetére
Nekem 79900Ft-ot ír. 89900Ft -10000Ft
Lehet várok kicsit, hátha lesz valami karácsonyi akció. Egyébként 2 éves garira mi volt eddig a legjobb ár? Érdemes várni akcióra?
-
-
Ferike81
senior tag
-
Ferike81
senior tag
Szép Napot Mindenkinek!
2 kérdésem lenne.
1. Milyen képeket lehet vele lőni? Persze mindennapos használatban.
A másik kérdésem az a dual sim használat. Lehet gyengébb az agyam de nem igazán tiszta nekem. Dual simet csak mókolás után lehet használni, vagy csak valamit nem fog fel az agyam? Független 2 simest keresek újat.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest