- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityu8
tag
-
pityu8
tag
Sziasztok. Azt hogyan lehet beállítani, hogy a kezdőképernyőn feloldás nélkül ne lehessen semmit csinálni? Most lehet hívást fogadni, fényképezni, meg még egy csomó dolgot csinálni.
-
pityu8
tag
válasz
Hubman5 #11777 üzenetére
Azért én a 3 gombossal óvatosan nyitnék. Ez valószínű, hogy xda-s veno kerneles rom. Először a huawei gyári oldalán lekérdezném a garanciát, és akkor látnám, hogy "minek" készült a telcsi (Ds, SS....stb.).
Ha megvan a számla, doboz, és egyformák a telcsivel az imei-k, az is kiindulási alap, bár ezt lehet mókolni.... -
pityu8
tag
Nekem is megjött a béta frissítési lehetőség a VNS-L21C432B160-ra. Előtte szeretnék a Nova-ról visszaállni a gyári launcherre, de sehol nem találom. Merre keressem? (tudom, inkább ezek után nem is való nekem a béta
)
-
pityu8
tag
Nem tudom, lehet én vagyok a "törpe", de ha főverzió váltás van, akkor kötelező a FR.... Persze eltűnik a béta alkalmazás, megeshet. Nekem nem jött még a lehetőség, de bízok benne.
Írjátok, hogy az appok nem jól működnek, kérdésem leszedtétek, és újra telepítettétek? Ugyanis a play áruház a megfelelő android verzióra, a megfelelő app-ot küldi....Aki tud hibát jelenteni megtenné, hogy kérné, hogy a sok gogle szemét ne legyen bedrótozva (system app), hanem legyen választható?
-
pityu8
tag
válasz
Permet Elek #7367 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy az optika gumiágyba van téve, akkor igen, van benne "rezgéscsillapító".
Ha arra gondolsz, hogy van-e optikai/digitális képstabilizátor, akkor olvasd el a bevezetőt. -
pityu8
tag
válasz
gianone #6963 üzenetére
Én több mint egy hónapja megcsináltam ezt, (nem pont így, nem ragasztgattam, csak most hirtelen ezt a videót találtam)tökéletesen működik. Hátrány: a sim tálca nehezen jön ki, késsel rá kell segíteni (nem nyitogatom, minek), és szinte semmit nem pakol az SD-re (a belső helyem már 5 G alatt van), csak képeket, videókat.
-
pityu8
tag
Ezt a garancia időt hol lehet megnézni?
Tegnap éjjel én is jelentkeztem, akkor még 194/200 volt a létszám. Tényleg elkeserítő ez a sok "tesztelő" tinipalánta.... Én aktívan (pl. NFC kártyás fizetés) használom, félek is, hogy a bétával lesznek gondok, de legalább egy csírával kevesebb -
pityu8
tag
Vettem a Telekomnál egy szilikon tokot, és panaszkodnak, hogy rosszul hallanak. Tudnátok képet linkelni, hogy hol van a mikrofon? Szerintem letakarja, de én nem találom nagyítóval sem
-
pityu8
tag
Sziasztok. Nem tudjátok a mall.hu milyen garit ad hozzá (azt látom, hogy 2 év, de milyen
)? Most 70 eFt. náluk, nem hiszem hogy sokkal olcsóbb lesz később, esetleg máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest