- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
espista
senior tag
válasz
Ferike81 #12161 üzenetére
A beépített tárcsázó sajnos nem tud ilyet, de a True Phone Dialer & Contacts igen.
-
qltsar
veterán
válasz
Ferike81 #5364 üzenetére
Szia!
Én ilyet vettem rá egyből: [link]
Ha sűrgősen kell, akkor ez egy jó megoldás. Sajnos a lezáró és hangerő gombokat nehezebben lehet nyomkodni, de szerintem ez minden toknál így van. Mivel Telekom árulja, ezért attól nem kell tartanod, hogy nem passzolna valahol. Kicsit még az elején szokatlan volt, hogy a káváktól feljebb jön a szilikon tok a kijelzőre, de én úgy voltam vele, hogy a biztonsági miatt megéri, és megszoktam / megszokható igazából.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Ferike81 #5368 üzenetére
"5) A teljes frissítés után végezd el a következőket:
Töröld a dload mappába lévő UPDATE.APP-ot éskapcsold ki a telefont majd a Hangerő+ és Bekapcsoló gomb) együttes nyomásával lépj be a recoverybe, majd ott a következőket hajtsd végre.
1. wipe/cache particion
2. wipe/data Factory reset
3. system reboot" -
Wallenberg
senior tag
válasz
Ferike81 #5111 üzenetére
Igen, ott van a főoldalon, ahogy Lauda kolléga írta.
Ma reggel jött az email a Notebooktól, gondoltam, közzéteszem itt az infót.
Végülis, 70300 Ft jó ár érte. És ez 2 év gyártói garis telefon, nem sufni GSM bolti.
Én november 18.-án, az Edigital Black Friday akciójában vettem a telefont fekete színben 59990 Ft-os áron.
Ennél olcsóbb azóta sem volt. Hogy később lesz-e ennél olcsóbban vagy ugyanilyen áron, az még a jövő titka.
-
-
janes1976
őstag
válasz
Ferike81 #5072 üzenetére
1. Egész jó képeket lehet vele lőni.
2. Tökéletes mindennapi használatra, kurva gyors a rendszer, faszán van optimalizálva. Áldom az eszem, hogy nem 2x ennyibe kerülő telót vettem, pedig arra készültem. Azóta Black Fridayen belül öcsém is meg faterom is ilyet vett, csak más színbe. Istenem, megtetszett nekik.Ezt nem kérdezted, de az akkuidő kiemelkedő.
Nem fogsz mellényúlni, ha ilyet veszel.
Jatszo: nekem se került be ilyen opció.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Ferike81 #5075 üzenetére
Kamerával kapcsolatban valaki fikázza, valaki szerint pedig nagyon jó. Ezt csak Te tudod majd eldönteni. Van egy másik telóm is, majdnem mindenki fikázta a kameráját, én meg nappali fényben gyönyörű képeket lőttem vele. Ergo relativ, hogy kinek mi a jó. Vannak akik profi fotóminőséget várnak el egy telefontól is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Teszt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest