- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
kurtos #14262 üzenetére
Mindenképp javaslom akkor hogy postázd a Huawei szerviznek, jelöld be a szerviz lapon, amit a postán adnak ki, hogy garanciális javítást kérsz, majd írd le, hogy nagyon keveset bír az akkumulátor és kéred hogy vizsgálják be.
Ha Telekomnál vetted akkor előbb menj oda és Kérd ki a garancia lapot. Ezt is a telefonnal meg a szervízlappal együtt kell elküldeni.Egy Huawei P9 Lite 2016-os készüléket két hete kaptuk vissza a szerviz ből. Eredetileg helytelen szoftverfrissítés miatt, amit garanciálisan javítottak. Ezt követően nem lehetett bejelentkezni Google és Facebook fiókba. Ezt is megcsinálták majd 5 percenként lefagyott és kikapcsolt a telefon. (Itt már gyanakodtam az akksira, így kértem a cseréjét)) Vagyis harmadszor is szervizbe ment a készülék.
Elő- és hátlap csere, új akkumulátor, antenna, töltő aljzat. Egyszóval szinte új telefont kaptunk. (Páromé a teló)
Mindent garanciálisan megcsináltad, jó lett az üzemidő is, ami előtte már eléggé gyér volt. Minden alkalommal egy hét alatt v.isszajött a szervizből. -
Anonymus95
senior tag
válasz
kurtos #11564 üzenetére
Nem kell aggódni.
Az akksikra egy év gari van. A beépítettre ugyan úgy 2 év mint a telefonra. (Tudomásom szerint)
Én egész éjszaka rajta hagyom a gyári töltővel. Sztem fölösleges letiltani hogy pld 90%-ik töltse fel csak..(biztos van rá alkalmazás..ha más nem olyan ami figyelmeztet biztos van) de hülyeség. Hamarabb eléred a lemerült állapotot így hamarabb töltőért nyúlsz..--> sűrűbb töltés --> aljzat hamarabb tönkremegy, ami már problémásabb eset + az akksi is hamarabb tönkremegy, mert töltési ciklusra megy a dolog..mit tudom én..teszem azt 1000 feltöltést bír...csak mondtam egy számot.
Es tényleg nincs értelme annak hogy pld 80 vagy 90%-nál leveszed de 30-40% alá ne merüljön.. hát nem sok értelme van.. kb fele annyi akkut használjak, mint ami valójában van? ...inkább nem mondok semmit. Akkor sz.rni az egészbe..semmire nem elégMondok élő példát is.
Apám laptopja 10 éves. CSAK hálózatról használja..de halál éjjel-nappal bevan dugva. Ritkán használta akksiról.. még mindig bírja egy fél órát.
Az én gépem 2.5 éves. De már a második gyári akksi van benne mert az első egy évig bírta.. tudni kell hogy én aztán tényleg ahogy esik úgy használtam. Állandóan váltogattam a hálózat és akksi között.
Anyám laptopjának akksija is szint úgy, mint nekem..hasonló használati móddal.
Hagyd csak egész éjszaka..jobban jársz. Az akksi is, meg Te is, mert garantáltan teletankkal indítod a napot.Amit még tudni kell az a hő..
Ezeknek nagyon nem tesz jót és képes egy..kb még 80-90% kapacitású jó akksit is egyből 0-ra gajra vágni. Tehát telefonra vetítve..pld nyáron, ha utazol...mondjuk egy vonaton és majd lerohadsz az ülésről is..ha nyomkodod a telefont, érzed hogy az sem éppen kellemes tapintású..pláne hogy azért olyankor erős a napfény, tehát magával vonja,hogy a fényerőd sem lehet éppen alacsony, ha látni is akarsz valamit. Vagy is..sokkal jobban melegszik nyilván attól is.
Olyankor inkább nem érdemes nyomogatni, ha nagyon nem muszáj. Játékra meg főleg nem.. be is szoktam tartani. Max ha nagyon unatkozom, kapcsolók gy kos zenét mert ahiz nem kell a kijelző és leteszem arra kis asztalkára, hogy ne melegítsük a kezemmel..(persze úgy hogy nem süt ra a nap)Ennyit tudok mondani az akksiról..tapasztalatok alapján.
Még esetleg annyi..hogy vigyázni kell a túl feszültséggel..ezzel nem sokat tudsz tenni..de pld én igyekszem mindenhol úgy megoldani, hogy kapcsolós elosztóba dugom a telefont, így előbb bedugom a telefonba meg a konnektorba és utána csak átbillentem az elosztó kapcsolóját..kiszűrve ezzel a konnektorba dugás pillanatában fellépő túlfeszültséget. És így akkor is, amikor kihúzom a töltőröl. Lekapcsolom az elosztót és utána húzom ki. -
válasz
kurtos #11563 üzenetére
Az tény, hogy ez az akku 40-80% között érzi magát a legjobban.
Az is igaz, hogy nem szereti a 100%-ra való töltést. Ettől függetlenül, én mindig éjszaka töltöm, akár 12 órát is rajta van néha. Még egy telefonomba se kellett akkut cserélni, vagy nem volt vészes az idő függvényében a kapacitás vesztés.
Kicsit túl van spirázva. Használd ahogy neked jó. Telejesen ne merítsd túl gyakran. Ennyi.fruktoz9505: Nem badarság ez, hidd el, hogy akik leírták tudják mit beszélnek.
-
kurtos
csendes tag
válasz
kurtos #11563 üzenetére
Valamint lehet-e valami appal szabályozni a töltést,hogy mondjuk 90% után ne vegyen föl töltést,kapcsolja ki. Azért rugózok ezen,mert itt nem egyszerű a csere,ha tönkremegy... Láttam a rejtett szervizmenüben akkuval kapcsolatos menüpontott,amikor megnéztem,független-e a teló,az mire jó?
-
-
Anonymus95
senior tag
válasz
kurtos #11042 üzenetére
Milyen rom van most a telódon? B200? B222?
Mert akkor igen, csak B392 és kész.
Ha nem valamelyik e közül, akkor B300, B170+mappa, OTA200, B392Gmail app tudtommal már kezeli az emaileket. Sőt, családban van is így. 2 gnail +1 freemail.
De bármilyen egyéb letöltött appal megoldható. Ha meg szervereket meg portokat kérdez, akkor neten rá kell keresni, hogy mit kell beírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest