- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
válasz
kisszoli0707 #12896 üzenetére
Talán nem véletlen, jogi okai vannak gondolom.
-
Minstrel
senior tag
válasz
kisszoli0707 #12896 üzenetére
-
Deedays
tag
válasz
kisszoli0707 #12547 üzenetére
Nekem nincs gondom az aksival. Egyik mobilom sem tudott ettől többet. Note4 stb... Egyedül a mobil net ami nekem meríti de nem haszn#lom nagyon minde gol. Wifi van itthon, munkahely.....
-
Muerte68
addikt
válasz
kisszoli0707 #12536 üzenetére
ez a felső sarkos leválás szerintem e nem jól felrakott fóliánál van láttam jó pár embernél hogy nem úgy rakják fel ahogy javasolják-hanem a megszokott sarkánál fogva módon így az szennyeződik,deformálódik
-
tonyqa23
senior tag
válasz
kisszoli0707 #12536 üzenetére
Tuti nem.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
kisszoli0707 #12476 üzenetére
Sajnos sok embernek nem elég ez a 2 mondat...ezért lett gondolom a linkelés és a 'használj keresőt' dolog..mert rengetegszer le kellett írni részletesen, de az összefoglalóba is ki lett téve, és sokan nem olvassák el, pedig 70%-ban választ kapnának az emberek a kérdéseikre. De a te esetedben elég volt ennyi segítség is.
Örülök, hogy minden sikerült! -
Anonymus95
senior tag
válasz
kisszoli0707 #12473 üzenetére
Annyi az egész, hogy ha letöltötted a B395-öt, akkor kicsomagolod, majd az UPDATE.APP fájlt bemásolod egy dload mappába (amit létrehozol ha még nincs a telefonon, vagy SD kártyán).
Majd a telefont kikapcsolod és a 3 gombot egyszerre nyomva tartod, amíg el nem kezdődik a frissítési művelet! Kész is! Factory resetetet csinálj a végén! -
szemesi69
addikt
válasz
kisszoli0707 #12473 üzenetére
Eggyel alattad le írtam, letöltöd innen a B395-t[link], köszönet a kollégának, hogy elérhetővé tette, aztán szintén a hsz-ben lévő linken elolvasod a frissítés menetét, nem nehéz, legfelül találod az összefoglalót, ezek szerint nem olvastad, minden le van írva, hogyan kell és mire mit lehet tenni.
Frissítés le írás [link].
A finderről sem ártana olvasgatni, hogyan is kell használni -
Szabcsizz
őstag
válasz
kisszoli0707 #12430 üzenetére
A 2017-es variánsa a P9-nek azért már komolyabb szerintem.Mármint az már pariban lehet a P8-al.85-ért láttam edigitalban,lehet van olcsóbban is,de nem kerestem.
-
Muerte68
addikt
válasz
kisszoli0707 #12430 üzenetére
van mindkettő a 8-nak jobb az anyaghasználata sztm-a kamera is jobb-igazából mindkettő jól bevált,nekem a 8-masszívabb-a 9l-ben viszont jó az ujjlenyomat olvasó
-
Muerte68
addikt
válasz
kisszoli0707 #12427 üzenetére
Érdemes, nemrég vettük mi is a kijelző teljesen rendben van a kamera is jó-átlagos használatra tökéletesen megfelel
-
Szabcsizz
őstag
válasz
kisszoli0707 #12427 üzenetére
Azt bizton állíthatom,hogy a fényerő napsütésben is tökéletesen megállja a helyét!Nálam ez fontos szempont volt,mivel fényre sötétedő szemüveget hordok.Teljesen fekete lencsével is tökéletesen látom a tartalmát a kijelzőnek.(természetesem full fényerőn)
65-ért már nézelődhetsz a Xiaomi/Vernee/Meizu háza táján is,de kamera/anyaghasználat szempontjábol egyik sem fogja hozni a P8 szintjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest