-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Obilia #12910 üzenetére
Tanultam a hibámbol, bár emiatt buktatott meg a tanár (jogosan) mert vizsga közbe elkezdett csörögni. Rezgön volt, de mire elöbányásztam a zsebrmböl már kb max hangerön üvöltött. (nálunk szsbályzatba van, hogy vizsgán kikspcsolt telefon lehet csak nálam).
Grecky: nekem most elmegy 2 napokat a telefon, pedig ugyan ugy használom mint eddig, söt sktivabban mert elfogy 5 giga netem. Interesting
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Obilia #12749 üzenetére
Dettó, 397 és semmi hiba, pedig rendes Messengert használok. Napi 2,5-3 óra kijelző idő, amiben bő 1,5 óra CSR2 és Hearstone is van.
Mocin Igoval meg akár 3-4 órát tud.
Képernyőfedvénnyel sose volt gondom eddig. És be se lassult. Jelzem... a Twitch App buggos egy ideje, amihez jön a memória zabáló messenger a háttérben....
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Obilia #12749 üzenetére
Nálam az én használati szokásaimmal, érezhetően rosszabb, kevesebb az akku időm. Kénytelen voltam beszerezni egy autos töltöt is, mert nem mindig birja végig a napot.
B200 tavaly kibirt 3 napot úgy egy hétvégén, hogy péntek reggeltől vasárnap estig nem kapott töltőt és csak pénteken volt joformán használva. Szombaton pár fénykép készült ami ment fb/instára és közbe végig fent volt mobilneten. Ezt 3-4 x produláltam is.
B375-ön vagyok most, esténként tölteni kell. Ma is reggel levettem töltöröl 8-kor, 2db max 1 perces telefonálásom volt vele és itt pihen magának asztalon és már 81%...
Pedig még az akksim is új, nem én raktam rá az sw-t... Mind1, ez van ezzel kell még élnek, de örülök, hogy Te nem szenvedsz veleRejtettlampa: nekem az fb app jelez állandoan 1-2-3 üzenetet, miközben nincs. Azt vettem észre, hogy akkor jelez ha van aktiv chat fej. Mondjuk engem nem zavar, chat fejböl kommunikálom 99%ba.
-
Grecky
senior tag
válasz
Obilia #12704 üzenetére
Az OTA frissítést csak 6.0-s verzióra frissíthetnéd rá, neked pedig a B200 5.0 Amúgy is felesleges az OTA, mert a teljes rom frissítés (6.0-án persze) sem csinál factory resetet, szal minden adatod megmarad.
5.0-ról 6.0-ra frissítésnél előtte vagy utána is csinálhatsz FR-t ahogy jól esik. A legutolsó FULL B397 tartalmaz minden eddigi 6.0 frissítést, ezért is nyugodtan mehet fel egyből. -
Grecky
senior tag
válasz
Obilia #12697 üzenetére
Szia.
Mehet egyből a B397.
INNEN letöltöd, kicsomagolod, rámásolod az SD kártyádra dload mappástúl.
Ezután a tárcsázóban *#*#2846579#*#* majd SW upgrade menüpont.
Neked semmiképp sem OTA kell, az haza is vágná egyből a készüléket.
Leszedheted FF-el is a B397-et csak úgy lassabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest