- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Mitől lehet az hogy a Shazam-mal lekérdezek egy zenét (illetve sokat) és utána próbálom a megosztásban kiválasztani a Download mp3 via shazamot. Meg is jelenik az ablak a kis körrel de amint rákattintok kilép a program. Nem rég találtam egy alternatívát amit tudott használni a shazam de nem tudom már mi volt a neve.Valaki tudna ebben segíteni hogy mi lehet a baj,vagy pedig egy jó programot javasolni ami betud épülni a shazam megosztásába és le is tudja tölteni minden mókolás nélkül a zenét?
Köszi!
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Valakinek fent van az Expert a telóján?Milyen tapasztalatokkal gazdagodott?Mert nekem elég érdekes.Akku időben szuper.De játék szempontjából,hát hogy is mondjam elég gyér.Lassan indul a játék,ha elindul akkor a játék hangot hallom de a kép csak a betöltő kép marad.A wifi néha azt mondja hogy viszlát és párc múlva van netem.
A mérete és a fogyasztása tökéletes lenne.De amiket felsoroltam azok nekem nem igazán tettszenek. -
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
A slim-u8833.4.4.2 build 4.6 és 4.8-cal hogy lehet a playről telepíteni?Mert azt én valahogy nem látom.Vagy a gapps kell hozzá?Abban lenne?Tetszene az a rom már csak a mérete miatt is.De ha kell a gapps is akkor már úgy sok.És persze nem is tudtam letölteni.
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Szeretném felrakni a GT Racing 2 azon verzióját amiben van sok pénz és érme.De akármilyen verziót próbálok mindig csak a 20000 érmével és asszem 20 dollárral indul a játék.Mit lehetne tenni hogy a változtatott verzió menjen?Van valakinek működő verziója?A gamekiller ezzel a játékkal nem tud mit kezdeni tehát az alapból kilőve.Bemásolom az OBB-t tartalmazó mappát az Android obb mappába,telepítem a játékot és erre leszedi újra a netről az OBB-t.Ha meg nincs net akkor meg kiabál a játék hogy nincs csatlakoztatva az internetre.
Mert azért a gyári összeg és érme sóra kevés nem még hogy autóra meg tuningra.Pedig nagyon bejövős játékValakinek ötlet?
Köszi!!!
-
Emberkeman81
aktív tag
Valaki nem tudja véletlenül hogy ennek a telónak hol van wlanja? Szeretnék egy kicsit erősíteni a távolságon úgy mint annó az N95-nél a gps-t. Én szétkaptam dem pont a gps-t sikerült erősítenem. És a wlan lenne szükséges (sok a fal a lakásban). Nézegettem youtubon meg fórumokon de semmit nem találtam.
Köszi!!
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Lenne egy kis gondom (nagy gondom).Nem tudom milyen billentyűzet van a telómon (ez az első) és a második ebből kifolyólag történő probléma hogy nem tudok írni vele.Egy betűt beírok és eltűnik folyamatosan a billentyűzet.Amikor csak felrakom a gyári B199-es zipes változatot addig jó.De amint Visszaállítom a mentéseket titániumból akkor már az a fajta billentyű fogad amit ide berakok.Próbáltam már szűrni is a visszaállítást de nem jövök rá hogy hol van a hiba.
Köszi!
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81 #13328 üzenetére
Sajnos nem jött össze a T9 szótáras bevitel.Lehet én vagyok a hülye de sehogy nem bírok rá egy általam talált programost sem arra hogy a régi kinézetű billentyű típus legyen és lehessen szótárból írni.
-
Emberkeman81
aktív tag
Valaki nem tudja véletlenül hogy hogy lehetne nokia féle t9-et (ha t9 egyáltalán,számokból áll szótárból lehet írni,nekem ez a megszokott a nokia C7-ről stb) varázsolni erre a kütyüre?
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81 #13166 üzenetére
Meg van a megoldás már csak a transmitter a kérdéses számomra.
-
Emberkeman81
aktív tag
A buld.prop fájlban mit kell átírni hogy 180 fokban forduljon a képernyő?És esetleg a forgatás gyorsasága?
Próbáltam a gravítyBoxszal de valamiért nem megy.Pedig már egyszer működésre bírtam.Gombok hozzárendelése (menü hosszú-->világítás, vissza gomb duplán-->opera classic stb).Mit csinálok rosszul.Valahol láttam mindkettő megoldás teljes leírását de volt egy firefox összeomlásom és az ablakok nem nyíltak meg újra.Ja és láttam a buldban az fm transmittert?Tényleg van benne?És ha van akkor hogy lehet működésre bírni?Bár valahol olvastam hogy az nincs a telóban.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
karesz81 #12756 üzenetére
Köszi a választ!
De vagy nem ismerem ki magam a programban vagy nem egyre gondolunk.Ez a progi kilistázza a mappákban lévő mp3-akat és lejátsza.De nekem olyan kellene ami képi megjelenítésben mutatja a különböző frekvenciák változását (ugrálását).Egyszer mintha már találkoztam volna már ilyennel de az még egy régi androidos teló volt.
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali.
Van olyan mp3 lejátszó ami mutatja az equalazert is. Playen nézegettem de én nem találtam csal liwepapert ami viszont nem csinál semmit.
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali.
Van lehetőség a firefox gép és telefon közti szikronizálásra? Próbáltam a SYNC-et beírtam telefon által generált kódot de a teló csak a türelmemet kérte.A gép meg nem csinált semmit,legalább is látszólag. Nekem csak a jelszavak és felhasználó nevek kellenének a telóra.
-
Emberkeman81
aktív tag
Mit lehetne kezdeni a törölt appok maradék telepítőjével.Mert a Program telepítő még azt a programot is látja amit hetekkel ezelőtt letöröltem (mert nem kellett, vagy épp gagyi volt)? Hol vannak ezek a fájlok?És azért elég sok helyet foglalhatnak ahogy néztem kb 150-200 mega.
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Be lehet valahogy rakni a romba (zipbe) azt hogy a képernyőt teljesen körbe tudja forgatni?Láttam már pár romban ezt és ez jól jönne.Ez alkalmazásban van,vagy valamilyen ismeretlen kiterjesztésű fájlban?
Én a setting.apk-ra gondolok hogy talán abban lehet.De valszeg tévedek. -
Emberkeman81
aktív tag
Van olyan alkalmazás PC-re ami összerakja az apk fájlokat egybe és nem kell egyesével felpakolni?Bár én a romba beraktam a titanium backupot és onnan telepítek.De lehet hogy egyszerűbb lenne az előző megoldás.Symbiánnál ezt megtudtam csinálni,de az android egy kissé másabb téma.
És persze BUÉK Mindenkinek!!!
-
Emberkeman81
aktív tag
Sajnos (nekem) az illusion nem jött be.Éjszaka töltött a teló,majd bekapcsoltam reggel és 10-12 perc múlva már 93 % volt a töltöttség.Vissza a slimhez.Az nem zabált.Igaz ramban nem volt egy nagy durranás,de az aksit kímélte.
-
Emberkeman81
aktív tag
Van olyan megoldás ami a pc-s firefox adatait átimportálja a mobilra (jelszavak,felhasználó nevek)?Operába vagy valamelyik böngészőbe?
-
Emberkeman81
aktív tag
És még egy kérdés.A gyári USB cstlakozási mód elég kiforratlan (szerintem).Valamelyik romban láttam hogy USB csatlakozás után megjelenik a robot és én kapcsolhatom be és ki az USB kapcsolatot.Ez melyik progi lenne a romban.Ha jól sejtem a system ui.apk.De mire lehetne cserélni.Mert már most majdnem tökéletes (számomra) a slim V2 általam módosított verziója csak ez kellene.
-
Emberkeman81
aktív tag
Játékokból el lehet valahogy tüntetni a reklámokat?Sokszor olyan helyen helyezkednek ahol zavaróak.Pl.
illiárd, pool stb és nem látom a golyókat tőle.
-
Emberkeman81
aktív tag
Amióta frissítették a totálcommandert azóta lanon nem tudok bemenni a számítógépre.
Mit kellene csinálnom?Vagy valami más program?Próbáltam már x-plore-vel de az sem megy. -
Emberkeman81
aktív tag
Melyik az az alkalmazás (talán system ui) ami usb-re téve választható menüt ad hogy fel és le csatlakoztatom a telót?Mert a slim (amit most használok) abban is a gyári van.És nekem jobban tettszik az amelyiket egy másik romban láttam,amelyik választható.
És fentebb írtam hogy amikor a twrp legújabb verzióját felraktam akkor csak a cm 10.1-2 ment fel és semmi más.Ez természetes?Vagy a wipe-nál rontok el valamit?Mit kell bepipálni? -
Emberkeman81
aktív tag
Ha tökéletesen úgy csinálod ahogy le van írva és az aksit is kiveszed --> vársz aksi vissza stb meg van akkor mennie kell.Nekem is sikerült csak vissza kellett rakni a régi verziót a régi problémám (rádió és play áruház hiánya) miatt.És így a saját módosított slim ment fel ismét.
-
Emberkeman81
aktív tag
Az természetes hogy frissítettem a twrp-t a fentebb írtak szerint és csak a cm 10.x megy fel?Sem a fusion sem a slim.Illetve felmegy csak ahogy újraindul a teló akkor vigyorog a huawei logó és nem csinál semmit.
-
Emberkeman81
aktív tag
Lehet hogy én vagyok hülye ehhez (angol tudás nélkül) de hogy a sunyiba lehet felrakni a legújabb twrp-t?
Kiakarnám próbálni a CM 10.1 és fölötti romokat.De a jelenlegi twrp-vel nem lehet.Leszedtem img-ben de hogy a sunyiba rakjam fel?Próbáltam a régi scriptes megoldást,fel is ment de amikor recoveryben akartam indulni akkor csak a huawei logó vigyorgott rám és csak aksi ki és be segítségével indítottam el a telót. -
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Kicsit átbuheráltam egy romot (slim v2) kiszedtem belőle egy pár apróságot ami nekem nem kell.De viszont kiszedtem valamit ami az élőháttérképet engedi használni.Melyik program lehet ez szerintetek?Most volt egy teljes partíciós tábla összeomlásom és most mentem vissza az adatokat (de 1 terra elég sokáig tart) és nincs még meg az eredeti slim v2 hogy belenézzek.Valaki tudna segíteni?
Köszi!
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Viktor0610 #10400 üzenetére
Sajnos nem nagyon jött be mert úgy vettem észre hogy a böngésző stb beállításokat törölte.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Viktor0610 #10400 üzenetére
Megnézem. Köszi.
-
Emberkeman81
aktív tag
Törölt alkalmazások maradék,szemét fájljait mivel lehet kipucolni mindenhonnan (memkari,teló).Például törlök egy játékot ami be van épülve az Android mappába meg stb helyre.De csak a telepített program törlődik,az obb meg sok minden ott marad.Ezek csak fogják a helyet.Ha csak a játékot törlöm attól még nem tudom miket húzott már le a netről.Na ezeket hogy lehet kiszűrni,törölni?
-
Emberkeman81
aktív tag
Nem tudom jól mondom-e.A státuszbárt (amit fentről lehet lehúzni) lehet cserélni?És ha igen tudnátok ajánlani valami praktikusat?
-
Emberkeman81
aktív tag
Valaki esetleg tud olyan programot ami tartalmazza az összes magyar szót?És be lehetne importálni a saját szótárba belőle a szavakat.Mert ha diktálok a face chatre akkor néha elég nagy baromságot ír.
-
Emberkeman81
aktív tag
Én javaslom a zoomcamerát.Nekem nagyon bejött.macrótól kezdve minden van benne.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81 #10283 üzenetére
Elvileg meg van a megoldás.Már csak ki kell próbálni
-
Emberkeman81
aktív tag
Tegnap olvastam itt hogy a vezérlő gombokat el lehet tüntetni.De most nem találom.Valaki tudja a megoldást?
-
Emberkeman81
aktív tag
Nem rég hallottam egy szervizes szakembertől hogy a 4 feletti android alapból mindent memkarira telepít.Nekem ez valahogy nem tűnt fel.Fent van 3 nagyobb játék (az obb fájlokat én másoltam memóriakártyára) meg egy pár lejátszó program és mégis érdekes módon a telefon tárhely lecsökkent 220-250 megára.Akkor ez hogy is ez?
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Nem tudom volt-e már róla szó,de nekem valahogy erre a fusion x B08 B199-re nem megy fel a gyári fm rádió és lámpa.Ha jól emlékszem a régebbi verziókra felment.Lehet ehhez a verzióhoz letölteni fm rádiót és a gyárihoz hasonló lámpát?
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
FaceThePro #9957 üzenetére
Az a dloados megoldással visszarakható ugye?Bár meg van a zipes is,csak nem tudom hogy 173-as vagy 19x
-
Emberkeman81
aktív tag
Fentebb olvastam hogy 200 mega van szabadon a ramból,meg ilyesmi. Melyik rendszert használjátok mert nekem 80-nál több helyem nincs. Én a slim v2-őt használom.
-
Emberkeman81
aktív tag
-
Emberkeman81
aktív tag
Na csak megtaláltam.Már szedem és belekukkantok
-
Emberkeman81
aktív tag
Valahol láttam az oldalon a gyári rom zip-es verzióját de most nem találom.Valami lengyel oldalon volt a link (asszem).tudja valaki hol van?vagy fel tudná rakni egy jobb féle oldalra?bár most a 196 fusion b7 van fenn.melyik a jobb?
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
FaceThePro #8635 üzenetére
Igen azt már próbáltam egy másik CM-mel és netes
-
Emberkeman81
aktív tag
A CM-be miért nem lehet az FM rádiót berakni????
-
Emberkeman81
aktív tag
Egyre jobb a RR3. Már játék közben is kilép nem csak 2 játék közben. Gratulálok EA GAMES csak így tovább. Szépfrissítést dobtatok ki. Élvezhetetlen szart tesztek elénk. "Jó az nekik". Nem extra kell a játékba hanem élvezhető akadásmentes játék. Egy varázsló nem ártana az EA csapatba.
-
Emberkeman81
aktív tag
És lejött hatodikra. Na maki a vízbe
Ja csak ép leugrott 100 %-ról 20-ra HE-HE
Ugyanúgy kilép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Emberkeman81
aktív tag
Még jó hogy frissítették a real racing 3-at.
Már letöltés közben is kilép
Talán ötödik kilépés után lejön az a kb 100 mega. -
Emberkeman81
aktív tag
Látom van a fusionx-ből B7.De a teló nem tudja leszedni.A neten meg nem találom.Valaki tudja hogy hol lehet?
-
Emberkeman81
aktív tag
Ami gond van a fusionban hogy állandóan eltűnik a státusbár.meg mostanában (még friss rendszernél is) rádugom a gépre majd ha leválasztom ha nem akkor is eltűnnek ikonok a kezdőképernyőről.majd reboot és vagy vissza jönnek az ikonok vagy nem (de inkább nem).ilyenkor jön a titanium backup.ha rendszer felrakásnál felrakom a gapps-ot akkor meg folyamatos leállások vannak (mikor mi).
-
Emberkeman81
aktív tag
Nagyo jó lenne ez a cm-10-20131008-UNOFFICIAL-u8833 csak a gyári rádiót és ledvilágítást abszolút nem lehet felrakni.A telepítés elindul és kész megáll.Ígyhát vissza a fusionx 6.
-
Emberkeman81
aktív tag
Ma frissült a real racing 3 és valamit sikerült nekik csinálni mert nem fagy le olyan gyakran.
-
Emberkeman81
aktív tag
Kernelt hogy lehet felrakni? És honnan lehet leszedni normálisat?
-
Emberkeman81
aktív tag
A gyáriban nekem elég sok minden nem tetszett.
Néha (gyakran) szétszórta az ikonokat,új "asztalokat" csinált és a tárhely is.Beállításokban be kellett állítani az elsődleges tárhelyet. -
Emberkeman81
aktív tag
Lehet hogy én vagyok a hülye.De hogy lehet 196-ra frissíteni?És mi/melyik az a 196?
És a telón belül hol látom meg hogy 196 van-e rajta,mert én ezt egyszer felraktam dloados módszerrel.De mi ez a 196 (kernel vagy mi?)? -
Emberkeman81
aktív tag
nagyon állat lenne a cm 10, csak az fm rádió nincs benne. és nem is lehet berakni.
-
Emberkeman81
aktív tag
Fel raktam a CM10-et de nincs status bárom és a rádiót nem tudom felrakni.
Van erre orvosság? -
Emberkeman81
aktív tag
Real racing 3-hoz hasonló játékról vagy repülő,helikopter szimulátorról tudtok amit még elvisel ez a masina?
Keregéltem playen meg egyéb helyeken de nem igazán találtam csak angol fórumokon láttam dolgokat de az angol nekem kicsit kínai
Köszi! -
Emberkeman81
aktív tag
tudtok olyan appot amely a gépet lehet távirányítani de, úgy hogy a telón lássam a gép asztalát?
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
FaceThePro #6756 üzenetére
a gyári rom kérte a feloldó kódot
-
Emberkeman81
aktív tag
Real racing 3 folyton kilép. De érdekes mert csak pálya végén. Már javítom a kocsit és köv pálya helyett kilép. Mi lehet a gond. Apk telón adatok meg az sd-n vannak. Asszem hogy a gyári romon nem lépett ki. FusionX 3-at használok.
-
Emberkeman81
aktív tag
Ha valakinek kell egy pár gyári program akkor ITT megtalálja.
Bár nekem nem sikerült sem a lámpát sem a rádiót életre keltenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- SzoftverPremium.hu
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest