- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fntastic
aktív tag
-
törölt tag
válasz
yuri90 #10161 üzenetére
Én ezt vettem meg: [link]
Nem az általad keresett márka, de én tökéletesen elégedett vagyok vele (ill. azok is, akiknek adtam belőle).
Előtte valami olyan fólia volt rajta, amit ajándékba adtak egy gél tokhoz, na az egy hulladék volt ehhez képest. Ezen még egyáltalán nem látszik a használatnak a legkisebb nyoma sem, míg az előzőbe ennyi idő alatt rendesen belekarcoltam a screenlock feloldó mintámat.
Az árát mindenképpen megéri, szerintem próbáld ki. -
fricy81
tag
@yuri90: Nova Launcher magától nem jelezi az olvasatlanokat, fel kell mellé rakni a TeslaUnread plugint is.
@q012345: Jajj, ne gyere nekem a Skype-al, borzasztó szarul működik nálam. Az új windowsos kliens tele össze-vissza villogó reklámmal, az androidos kliens meg csak akkor csörög ki ha előtérben van, ha csak a háttérben fut bejelentkezve akkor nem vagyok hívható. Viszont ha csak a PC-n vagyok bejelentkezve, és hívnak, akkor a telefonon automatikusan elindul... Értelmes.
Na meg az is gyönyörű, hogy a chat üzenetek hol megjönnek a PCre, hol nem, hétvégén volt olyanom, hogy a telefonon látszottak az üzenetek, a rendes kliensen pedig fél napot kellett várni mire megjelentek.
Szóval szvsz a Microsoft sz@rjon sünt. -
KamuMazsola
őstag
Másold fel usb-vel, gyorsabb és nem kell hozzá netkapcsolat. Ha van a telódban sd-kártya, akkor egyenesen sd-re másold, igy nem fogja a telefonban a helyet.
Más: Múltkor volt róla szó, hogy amikor a gépre dugjuk pl fájlmásolás céljából, akkor elfelejti az egyedileg beállított csengőhangokat. Nálam az vált be, hogy nem háttértárolóként, hanem médiaeszközként (MTP) csatlakoztatom és alul a mindíg kérdezzen rá be van pipálva.
-
bazsimano
őstag
nem neztem körbe Mo-on...mert ami ebayen x huf az Mo-n kiskerben x+1000 vagy tobb huf.-..raadasul 7 nap alatt meg is kaptam...szoval nem volt kerdeses...
azt hiszem hogy valahol lehet kapni ilyen nilkin tokot...de szerintem megeri ebayen...ha gondolod akkor berendelem neked
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest