- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefe13
tag
válasz
vmaxter #14092 üzenetére
vagy akár: smartphone tripod
-
Szakáczki
csendes tag
válasz
vmaxter #11446 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de szerintem meg a TeamViewer a legegyszerűbb megoldás erre. Én ezt használom és még akkor is tudok file-okat másolni a gép és a teló között ha otthon se vagyok, mert működik mobilnetről is. Van távoli vezérlés és file másolási lehetőség is oda-vissza. Ráadásul nem csak a megosztott file-okat látod hanem az egész gépet. Én kizárólag ezt használom már régen.
-
sonny007
tag
válasz
vmaxter #11402 üzenetére
Fogod letöltöd Playről az ES File Explorert.
Elindítod. Menügomb, van olyan menüpont, hogy Távoli vezérlés, katt. előjön az ablak. ott van olyan hogy beállítás. rámész beállítod az ftp felhaszn. jelszó. utána vissza a távoli vezérlési részhez bekapcsolod az ftp-t. kiírja az elérési címet. Aztán már csak TotalCommanderbe kell beírnod és rá is csatlakoztál
-
nemlehet
őstag
válasz
vmaxter #11387 üzenetére
Pedig az AirDroid az egyik legjobb ilyen program. Én napi szinten használom. Meglepően gyors, közel maximális sebeséggel másol (igazából csak class 4-es kártyám van, annak eléri a maximumát).
Nekem nincs Y300-am, de minden droidos telón meg tudod tenni, hogy bemész az beállítások/alkalmazások/alkalmazások kezelése, ott kikeresed az airdroidot ráböksz majd ott uninstall. Egyébként itt ELVILEG át is tudod helyezni az alkalmazásokat az SD kártyáról a belső memóriába (mozgatás telefonra).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest