- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
válasz
bazsimano #18089 üzenetére
A videót javaslom én is, a sajátomat így szedtem szét, bár hiába. Ablaktisztító kiömlött a táskámba és beázott a telefon, szerencsére tokban is volt de így is. Kiszárítottam , hajszárító, radiátor stb. de két üveg közé, ( ami nem a védő üveg és az lcd üvege) folyt be. Picit látszik még. Video nélkül én sem mertem volna, így is volt para.
-
Zolio3
senior tag
válasz
bazsimano #16491 üzenetére
Recoveryben minden esetben a belső (alapértelmezett) memória mellett áll kisebb szám, tehát a belső memória az sdcard0. Ha a készülék normál üzemmódban fut (nem recoveryben), és az alapértelmezett tárhelyet átállítottad külső SD kártyára, akkor a fájlkezelők a külső SD kártyát írják sdcard0-nak, hiszen az lett az alapértelmezett, és a belső memóriát sdcard1-nek. A recoveryben nem lehet megcserélni, ott az alapértelmezett memória minden esetben a belső memória, sdcard0 jelöléssel. Recoveryben a 0-ásat formázd, ha a belsőt akarod tisztázni. A rom-kernel párosítás nem egyformán megy minden készüléken. Nálad problémás, másnál nem. Én a gyári romot 3 hónapig használtam, elég is volt belőle. De azóta is megy a wi-fi, és elég jó az akku idő is. Nem Expert, de CM10.1
-
gkawka
tag
válasz
bazsimano #12403 üzenetére
Kolléga leírta pont előttem.
De én csak a fájlba néztem bele hogy mit csinál az update script, nem telepítettem magamnak, úgyhogy további segítséget nem tudok adni.
-
-
joci86
senior tag
válasz
bazsimano #9837 üzenetére
Amikor megláttam, hogy azért az "apróságért", amit a progi tud 30MB feletti RAM-ot kér, azonnal töröltem is
De köszi a figyelmeztetést!
@ x1port
Azt hittem a 90-110MB közötti szabad RAM a gyári ROM-nál normális
Face nekem le van tiltva, gyűlölöm magát "szolgáltatót"... Megy viszont helyette Go Launcher, mobile security, Viber, app protector stb,.. Viszont ugyanezekkel a programokkal a 2.3-ast futtató LG P500-asom (szintén 512MB) 200MB környéki szabad RAM-mal ki tudta hozni.
Már kezdem megszokni, hogy oda kell figyelni, hogy mi mennyit eszik... -
KamuMazsola
őstag
-
-
bazsimano
őstag
-
colonell
senior tag
válasz
bazsimano #2745 üzenetére
Én Eazycase-t vettem rá (övrefűzhetős, bőrhatású) 2000-ért 2hét után szétszakadt és a telenornàl az eladó nem is tudott pontos méretben adni, kicsit nagyobb volt. Majd megnéztem munkatársnőm G300-asra való tokját, megkértem,hogy hozzon nekem is egyet mert az meg pont méret volt 1500-ért meghozta a teltone márkájút ami felépítesre ugyanaz eredeti bőr, jobban bírja eddig
Viber:
Gondoltam megnézem már magamnak,mert az új viber nem működött haver S-Advence-én leszedtem a 2.3.3-asat kipróbáltuk pár sms meg beszéltünk 3-4percet hiba nélkül,majd beszéltem 12 percet rendes hálózatról és hallottak rendesenIgaz én már 100%-osan az ownmodded FYM 1.4-et használom
-
suste
veterán
-
Eman Kcin
csendes tag
válasz
bazsimano #2572 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbálnám a százalékos kijelzést, de nekem nem engedi átírni ezt a fájlt. (Rootolva van a telefon.) Valakinek van ötlete?
Néhány egyéb kérdés, ami fölmerült:
- a trémobilos ki- és bekapcsolási animációktól próbált már valaki megszabadulni?
- újabban a gmail csak wifin hajlandó szinkronizálni. Hogy lehetne elérni azt, hogy a mobiladaton is megtegye? Tudtommal nem változtattam a beállításokon és a múlt héten még ment. -
Hovi
aktív tag
válasz
bazsimano #2572 üzenetére
Átírtam a fent említett beállítást, s sajnos nem változott az akku kijelzése.
Más:
Launchert váltottam. Visszatértem a jó öreg Launcher Pro-hoz. ÉS! Itt is újraindítás után ugyanazon widgetek eltűnnek. Pedig minden alkalmazás a belső tárhelyre van telepítve.Megint más: Hétvégén kíváncsiságból jegeltem a térképet. S lás csodát: reggeltől az akku 68%-on áll. Az anyja istenit. Ma azt csináltam, ha kellett a maps (pedig sokszor szokott kelleni) akkor TB kiolvaszt, majd használat után jegel. Ok, hogy óccsó pénz a telefon (relatíve) de kezdem utálni. Nagyon utálni....
-
colonell
senior tag
válasz
bazsimano #2341 üzenetére
MicroSD HC ?
Sima microSD hibás működés okozhat nálam okozott is nem is keveset,nem ennél a készüléknél,az 5. szervíz után is úgy jött vissza hogy semmi baja a készüléknek,akkor kezdtünk a szervízzel az sd kártyára gyanakodni,no igen hiába volt Kingstone de nem volt HC-s
A Huawei a Sandisk,Kingstone,Kingmax-ot ajánlja,de igazából szinte mindegy GoodRammal is tökéletesen működött nekem meg a mostani Samsungal sincs semmi gondom. -
Exian
addikt
válasz
bazsimano #2147 üzenetére
Törölni semmiképp nem kell, talán nem is lehet. Egyszerűen a billentyűzet beállításoknál a telepített billt adod meg, mint alapéretlmezett bill. Ennyi. Sőt, bevitelkor is lehet módosítani, úgy, hogy hosszan rányomsz a beviteli mezőre, és akkor ott kiválasztod a beviteli módot.
-
joiner007
aktív tag
válasz
bazsimano #1790 üzenetére
Ár ide vagy oda, használható, gyors kis gép ez. Én is az 512 ramtól féltem legjobban mielőtt megvettem, és néha multiaskingnál előfordul, hogy valamit ujratölt, weboldalt pl. De teljes mértékben együtt lehet vele élni.
Galaxy s 3on is vannak lassulások, és akadozás. Igaz a játékok jól futnak, de a két teló árkülönbségéből már lehet venni egy xboxot. És azért az nagyságrendileg jobb mint egy s3.
-
Exian
addikt
válasz
bazsimano #1790 üzenetére
Többen, sokan mondtuk már tapasztalatból, hogy elegendő az 512MB ram. Persze lehetne több, biztos néha kilehetne használni, de nekem még nem sikerült 60MB alá vinnem a szabad ramot.
Most direkt megnéztem: 16 alkalmazás van háttérben, tehát RAM-ban és 90MB még így is a szabad hely
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest