Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz
lacee90 #11916 üzenetére
En december ota hasznalom a cm11-t ,rendszeresen frissitem es napi hastnalatra nyugodtan ajanlom,gyorsabb eddig barminel amit felraktam. Ami a legjobb hogy rengeteg tema van a playen hozza,jelenleg a hologlass-t hasznalom hozza.Eddig hibat csak egyet talaltam,tolteskor ha kapok egy uzenetet es megnezem a toltes led kialszik de ennyi legyen a baja :-)
-
haxiboy
veterán
-
kicsizee
aktív tag
válasz
lacee90 #11752 üzenetére
újraindítottad a telót? én is ma tettem fel, nekem maradt az értesítési panel. mondjuk semmi újat nem fedeztem fel a frissítés által, bár a leírásban azt írják, hogy kell adni neki egy factory resetet. csak nem tudom hogy tényleg szükséges e, vagy sem, anélkül is működik e. kérdeztem itt a fórumon, de még nem kaptam rá választ
-
x1port
addikt
válasz
lacee90 #9113 üzenetére
Dehogy esélyes...
Itt már nem lesz semmi változás. Majd lesz újabb Huawei a szolgáltatóknál ugyanennyiért.
Ez kőkemény üzlet.
Már bedobták a mézesmadzagot ezzel a kitkattal.
Majd lesz telefon ami már alapból azzal jön ki , akár olcsóbb is.
Az emberek meg majd rohannak megvenni.. ( nehogy már,, a szomszédnak az van nekem meg még nem ).Ne legyünk naívak.
-
-
x1port
addikt
válasz
lacee90 #7458 üzenetére
Ha marketing akkor pláne.
Toronymagasan verhetné a kategóriáját. ( mondjuk így is veri ).Itt nem a proci sebességével van baj mert 1 Ghz-en is alig van kihasználva.
Kicsit több memória kellene meg egy komolyabb grafikus gyorsító.
Viszont ha ezt megkapná akkor már egy másik kategóriáról beszélünk.Hidd el,hogy se nem oszt se nem szoroz az hogy 1.0 ghz vagy 1.2 ghz.
Ja..de. az akksi hamarabb kifeküdne valamennyivel.De a g510-ben nem cortex a9 van?
-
crause
csendes tag
válasz
lacee90 #7280 üzenetére
Nálam az sd kártya visszacsatolási problémák, a frissítés előtt egyetlen alkalommal sem jelentkeztek. Ezért feltételeztem azt kiváltó okként. Mindenesetre, ha ismételten jelentkezne ez a jelenség, az általad leírtak szerint járok el.
Az akku nálam most Viberrel, Facebookkal, nettel + kevés telefonal: 58%
1 nap, 23 perc
Telefon-tétlen 33%
Cella készenlét 23%
WI-FI 24%
Blluetooth 9%
Hanghívások 6%
Képernyő 5%Ez most átlagban kb 10 %-kal kevesebb mint korábban.
suste: Köszi, átszervezem az instrukcióid szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Battlefield 6
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest