Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
yuri90
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy veletek is történik olyan,hogy ha kikapcsoljátok a telót majd be, bejön a pin kódot kérő felület és ha várok pár másodpercet belép magától úgy hogy be se írtam a kódot.Ez egy bug vagy mi? -
yuri90
tag
Kösz a tippet.
-
yuri90
tag
Az lenne a kérdésem,hogy amikor lenémítom a telefont akkor a rezgés opciót is kikapcsolja.Másnál is előfordul ez?Mert így egy csomószor nem veszem észre,hogy hívtak.
-
yuri90
tag
a nova launchert felraktam de sehol se találom,hogy hogy tudnám a kamerát megnyitni.
-
yuri90
tag
Pont ez a baj,hogy maga a kép akkora mint a lockscreen mérete,de a háttérkép kezelő nem akarja egyoldalasként beállítani hanem szétnyújtja.
-
yuri90
tag
Az lenne a kérdésem,hogy amikor egyoldalas hátteret szeretnék beállítani a nova launcherben akkor magát a képet szétnyújtja mintha 5 lapos lenne a kép.Ilyenkor mit lehet tenni?Eddig a go launcherrel simán ment.
-
yuri90
tag
Az lenne a kérdésem hogy a címtár szinkronizálása mi is pontosan?Le szabad tiltani az alkalmazásoknál?
-
yuri90
tag
Az lenne a kérdésem,hogy t-mobile-os dominos vagyok és most kaptam egy sms-t hogy aktiváltak valami gonapinet csomagot amit nem is kértem.Ez mi?Megtehetik azt hogy a tudtom nélkül aktiválgatnak dolgokat?
[ Módosította: proci985 ]
-
yuri90
tag
Na az lenne a kérdésem,hogy vettem a telóra sima és matt fóliát végül a próba után maradtam a mattnál.Az lenne a kérdésem,hogy mindegyik matt típusú fólia pixelesíti a képernyőt vagy csak amit én vettem az ilyen?
-
yuri90
tag
Az eazyguard márkájú fóliák jó minőségűek?
-
yuri90
tag
Letiltottam minden felesleges alkalmazást és a 170mb ramból lett 210mb szabad.
-
yuri90
tag
miért van az hogy minden egyes zeneszámomat külön mappába rakja a zenelejátszó?
-
yuri90
tag
Azt szeretném megkérdezni,hogy mitől van az hogy a jetaudio mindig elindítja magát,hiába zártam be előtte.Mit kell átállítani?
-
yuri90
tag
Ti a telefonon melyik zenelejátszót használjátok?
-
yuri90
tag
Az mitől van,hogy amikor feloldom a telót random ki szokta írni,hogy network error?
-
yuri90
tag
Milyen app-al tudnám a a számítógépen levő zenéimet a telefonra szinkronizálni?
-
yuri90
tag
Vki segítsen már abban,hogy a beviteli módoknál nem tudok választani,mert az android billentyűzet be van véglegesen jelölve amit nem tudok megváltoztatni.
-
yuri90
tag
Na sikerült vennem egy sd kártyát a telóhoz,fel is ismeri de nem kéne egy ikonnak megjelennie az értesítési sávon?Mert nekem nem jelzi az sd kártya ikont.
-
yuri90
tag
válasz
fricy81 #9921 üzenetére
Kösz,nekem miért írja ki a nova launcher ha például órát vagy időjárás widgetet akarok kitenni a kezdőképernyőre hogy probléma történt a modul betöltésekor?Ja és 4 vagy 8 gb sd kártya között vacilálok.A programok mennyi helyet szoktak foglalni?Mert alapból van 2gb zeném és hogy erre elég lenne e a 4gb-os kártya.
-
yuri90
tag
Kérdés:A nova launchernél csak nekem nem jelez a gmail ikon hogy új emailem jött?
-
yuri90
tag
Az sd kártyát milyen fájlrendszerre kel formázni?Fat v fat32?Mert a gép látja de a telefon ne a kártyát.
-
yuri90
tag
Kösz,elég béna vagyok még az elején.Van 3 memóriakártyám és egyiket sem ismeri fel,pedig amikor berakom akkor elkezdi felismerni.Ez mitől van?
-
yuri90
tag
Vki nem tudja megmondani,hogy a nova launchernél hogy lehet levenni a kezdőképernyőről az az import és restore feliratot?Új vagyok az androidnál.
-
yuri90
tag
Ha felteszem a telóra google drive-ot akkor simán tudom szinkronizálni a pc-n lévő zenéimet a telefonra?Vagy usb-vel másoljam be a telefonba az eddig összejött gyűjteményt?
-
yuri90
tag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy mi a különbség rootolásnál hogy bootloader nyitással végezzük vagy anélkül?Miben különbözik a kettő?
-
yuri90
tag
Nem matt képernyővédő fóliát milyet ajánlatok?
-
yuri90
tag
Melyik launcher a legjobb a telóhoz?
-
yuri90
tag
Van a telefonhoz olyan fájlkezelő program mint a Samsunghoz a kies?
-
yuri90
tag
Tud vki egy jó kis wallpaperes oldalt, ahol lehet a telóra jó minőségű háttérképeket letölteni?
-
yuri90
tag
Vkinek van információja arról hogy a t szolgáltatónál a készülék ha elfogy készletről akkor pótolják?Mert rokon később szeretne venni csak lehet addigra elfogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest