Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Na csak beérett a napok óta tartó gyenge akkumlátoros üzemidő.Ma reggel 100%-ról indulva 11 órakor már csontra lemerült, úgy hogy semmit nem használtam, csak a zsebembe volt.A készülék hátulja meleg volt érzésre.
Aztán kikapcsoltam, és úgy töltöttem 1-2 órát.Akkor felment 30%-ra. -
Ace Ventura
addikt
2 hónapos telefonom eddig 2 napot elment simán 1 feltöltéssel.Tegnap óta 10-12 óra és teljesen lemerül. Reggel 7-kor leveszem, és délbe már félig van.Ugyanúgy használom, mint eddig. Nem ejtettem le, nem sérült meg. Más is észrevett ilyet?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Ennél a készüléknél hol találom az sms beállításokat? Nem tudok sms-t küldeni. Telenor számlás előfizetésem van. -
Ace Ventura
addikt
válasz
Viktor0610 #11113 üzenetére
Azt hol találom?
-
Ace Ventura
addikt
Tegnap óta én is klubtag lettem.
Előjött nekem is a térerő probléma.A régi telómon szinte mindig maxon volt, itt néha elmegy teljesen 0-ra, sőt délelőtt szóltak, hogy tegnap 2 szer is kerestek, és nem voltam elérhető, pedig be voltam kapcsolva.Ez egy ilyen típusbetegség? -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Szemezgetek ezzel a készülékkel, de nem nagyon ismerem.
Mondanátok róla, pro, kontra pár dolgot?
Illetve lenne még egy fontos dolog.Vodafone-os vagyok, de ez a teló nincs a voda kínálatában.Turbo simes témát hanyagoljuk.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest