Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Netfone
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Szemezgetek ezzel a készülékkel, de nem nagyon ismerem.
Mondanátok róla, pro, kontra pár dolgot?
Illetve lenne még egy fontos dolog.Vodafone-os vagyok, de ez a teló nincs a voda kínálatában.Turbo simes témát hanyagoljuk.
[ Módosította: Qru ]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz fricy81 #8806 üzenetére
Köszönöm!
Amiket felsoroltál, az nekem nem fontos.Lényeg, hogy tisztán lehessen hallani a beszélgetést, erős wifi, 2 nap akku üzemidő, ha nem babrálom.moderálva
[ Módosította: Qru ]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Tegnap óta én is klubtag lettem.
Előjött nekem is a térerő probléma.A régi telómon szinte mindig maxon volt, itt néha elmegy teljesen 0-ra, sőt délelőtt szóltak, hogy tegnap 2 szer is kerestek, és nem voltam elérhető, pedig be voltam kapcsolva.Ez egy ilyen típusbetegség?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Telenor MMS beállításhoz mit kell átnézzek? A leírásuk szerint van beállítva minden, de mégsem kapom meg az mms üzeneteket.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Viktor0610 #11113 üzenetére
Azt hol találom?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Ennél a készüléknél hol találom az sms beállításokat? Nem tudok sms-t küldeni. Telenor számlás előfizetésem van.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
2 hónapos telefonom eddig 2 napot elment simán 1 feltöltéssel.Tegnap óta 10-12 óra és teljesen lemerül. Reggel 7-kor leveszem, és délbe már félig van.Ugyanúgy használom, mint eddig. Nem ejtettem le, nem sérült meg. Más is észrevett ilyet?
-
Ace Ventura
addikt
Na csak beérett a napok óta tartó gyenge akkumlátoros üzemidő.Ma reggel 100%-ról indulva 11 órakor már csontra lemerült, úgy hogy semmit nem használtam, csak a zsebembe volt.A készülék hátulja meleg volt érzésre.
Aztán kikapcsoltam, és úgy töltöttem 1-2 órát.Akkor felment 30%-ra.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest