- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armi5
tag
válasz
Ace Ventura #12888 üzenetére
Gyári alapbeállításokra állítsd vissza ha nincs sok vesztenivalód, ha van, akkor is igazából.. lehet, hogy megszűnik a probléma így, ha még így se akkor.. passz
garancia?
-
Armi5
tag
válasz
Ace Ventura #12816 üzenetére
Szerintem az a telefonnak a vevője, amivel telefonál az a rádió
azt ignoráld, alkalmazásokat vizsgáld.. várni kell vele míg eltelik pár óra és ki lesz írva mi ébreszti fel a telefont, vagy valaki majd jön és hasznosabb tanácsot ad mint én
-
Armi5
tag
válasz
Ace Ventura #12814 üzenetére
Fentebb ajánlották nekem: GSam Battery Monitor
ezzel megnézheted mi az ami legtöbbet fogyaszt, mi ébreszti fel és hányszor, meddig.nekem a Google fogyasztja a legtöbbet üresjárat alatt, lehet nálad is..
esetleg merítsd le teljesen, és töltsd fel teljesen megszakítás és használat nélkül.. hátha pontosabb lesz a kijelzés..
de lehet placebo, li-ion akkunál sem árt néha ha egy bizonyos százalék alá merítjük és úgy töltjük fel újra
de szerintem valamelyik app a ludas -
fricy81
tag
válasz
Ace Ventura #12263 üzenetére
Telenor baszakszik a hálózattal valamit már egy jó ideje, több hónapja nem megy el 3G-n az sms tőlük. Más szolgáltatónál nincs ilyen.
-
Melack
veterán
válasz
Ace Ventura #12263 üzenetére
Időszakos gond, már jeleztem a Telenornak. Mások is jelezték itt, a fórumon. A válaszom: passz. Az SMS nem megy ki a készülékről 3Gn, csak 2Gn.
(#12265) fricy81: nálam random. Alapesetben gond nélkül megy 3Gn, majd gondol egyet.
-
Melack
veterán
válasz
Ace Ventura #12261 üzenetére
Először válts 2G-re, és úgy nézd meg az SMS küldést.
-
válasz
Ace Ventura #11115 üzenetére
Előbbit (MMS) a szolgáltatóddal tudod ellenőriztetni, esetleg a Telenor Online oldalán.
Utóbbit (adatforgalom) a Beállítások - a Vezetéknélküli és egyéb hálózatok részen Továbbiak... - Mobilhálózatok - Adatok engedélyezése. Eltérések lehetnek, nem ilyen készülékem van. -
válasz
Ace Ventura #11111 üzenetére
MMS szolgáltatás aktív, adatforgalmat bekapcsoltad?
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Ace Ventura #11039 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet...2G-n is? Azon előfordulhat...
-
PioDVD
senior tag
válasz
Ace Ventura #8807 üzenetére
Ami sokunknál előjött: halk a hangszórója. Van, akinek nem, nálam még sosem volt ilyen halk egy telefon sem. Volt, aki a porvédő szivacsot vette ki, van, akinek főzött rom segített.
Nekem nagy fényben kevés a fényereje, de ez valószínűleg minden, nem felső kategóriás telefonnál így van.
-
fricy81
tag
válasz
Ace Ventura #8807 üzenetére
Eddigi rekordom három nap egy feltöltéssel 3g nélkül folyamatos wifivel, másfél óra beszélgetéssel, ennek fele skype, és kb 3 óra képernyőhasználattal. Szerintem baráti.
Turbo: Normál sim hely van a telefonban, nem hiszem hogy gondod lenne.
-
fricy81
tag
válasz
Ace Ventura #8805 üzenetére
Turbo simet nem tudom mi, szóval passz.
Tanács, vélemény:
Ár-érték arányban a telefon nagyon jó, egy hónap használat után is simán megvenném. Ennyi pénzért? viccelsz?kontra: Az Y300-nak 2-3 hibája van:
Legnagyobb bajnak az 512mb ramot tartom, sajnos ha 2-3 programot akarsz párhuzamosan futtatni akkor már látod a korlátait, belassul, kilépeget az először indítottból, skypolás mellett nem tudsz megnézni egy weboldalt, mert félő hogy megszakad a beszélgetés. Kevés, éppen a határon van, de ha csak "normálisan" használni akarod akkor elég. Nem egy erőgép, na.
Kamera, fényképező: Botrányosan rosz a fókusz, ez főleg a videózáskor látszik, össze vissza húzza az élességet a kamera. Fényképezőgép alapbeállítása nekem nem tetszik, +20% szaturációval már elmegy. 720p-t nem tud sem lejátszásban, sem felvételben normális képkockasebességgel. ez -?-talán-?- javulni fog egy jól összerakott nem hivatalos rommal, de ne számíts rá, csak wishfull thinking. Gyári rom biztos nem fogja tudni.
Külső SD mindenképpen kell hozzá, a gyári tárhely éppen csak elég.
Végszó: lásd fentebb, ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest