- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Dani811 #11071 üzenetére
Én szerintem tök természetes, nekem sem nagyon bír többet..
Persze nap közben lehet kapcsolgatni... wifi ami ugye állandóan keresi a hálózatot..
2G-3G netán 4G között is ugrál keresi a mobilhálózatot..
Ezek kapcsolgatásával már bőven tovább tart az aksi, persze függ mennyit használod.
Ezek az alapok aztán ezzel sem vagy megelégedve jöhetnek az appok.
Nekem ennyit pont elég napi egy töltés. -
-
fricy81
tag
válasz
Dani811 #11071 üzenetére
@ Dani811: Pedig a válasz egyszerű: futott valami a háttérben, és felzabálta az akksidat.
Szedd le a Better Batter Stats appot innen, arra való, hogy megtaláld mi fogyaszt a háttérben, lehet hogy a GPS kattant meg, vagy egy google alkalmazás, vagy valami más. Nézegesd a Kernel és a Partial wakelockokat, melyik az az app ami sokat/sokszor tartja ébren a telót.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809@joestone: Köszi, de segg hülye vagyok még az adb-hez.
@gkawka:
"1.) ha nem nagyon értesz hozzá ne babrálj rootolt telefonon
2.) minden menthető amíg a bootloader el nem száll"
Minden szavad arany.
-
Loewes
csendes tag
válasz
Dani811 #9053 üzenetére
Számomra nem jött annyira be.
Amik fényképezéshez kiválóak: ProCapture, HDR Camera+, Camera FV5.
Videóhoz pedig, amint régebben is írtam, a CapturePro, illetve az LGcamera Pro.
Még a Snap Camera HDR is elfogadható fotóra és videóra is.
Mozgás sorozat fényképezéshez pedig a Fast Burst Camera jött be. -
suste
veterán
-
törölt tag
válasz
Dani811 #8062 üzenetére
Nem biztos, hogy általános ez a hozzáállás a szervizek részéről, mert előfordulhat, hogy máskor- máshol- másvalaki nem így tett volna, hanem érvényteleníti a garanciajegyet. Ugyanakkor az ügyfél megtartása érdekében hivatalosan is javíthatnak - cserélhetnek készüléket, nem teljesen tiszta eszköz esetében is, ha jól tudom.
-
ducsidu
senior tag
válasz
Dani811 #3158 üzenetére
Alkalmazásaimat lementettem Titanium backuppal, a gyári romot pedig TWRP-ben. Remélem működik.
Akinek kell mentés a gyári romról:
Csak a system és boot partíció van lementve: [link]
TWRP-ben factory reseteltem és utána lementettem a data, system és boot partíciót: [link]Még nem próbáltam ki egyiket sem, nem tudom, hogy működnek-e, de szerintem igen.
-
cserri18
csendes tag
válasz
Dani811 #2654 üzenetére
Nálam is ez van, már második napja nem megy a wifi. Fogalmam nincs mitől, eddig tök jól működött. Felraktam azt az időjárás widgetet amit a minap emlegettek, meg a WakeLock Detector-t, kiiktattam a térképet, meg még néhány jelentéktelen dolgot, pl élő héttérkép ilyesmi.
Azóta leszedtem a két progit, de semmi sem változott.látja a wifit, jelzi is, jó a jel is, mégsem tölt be semmit róla.
Van valakinek ötlete mit lehetne próbálni? Baromi bosszantó.
Vagy ez most szervíz?
gyári beállítás visszaállítás segíthet? az mindent eltűntet a telóról? -
randrew
csendes tag
válasz
Dani811 #2440 üzenetére
18:15-kor felraktam töltésre, most 47% volt, újraindítottam, és visszaugrott 27%-ra. Érdekes..
Minek indítottad újra? Hagyd azt a szerencsétlen telefont teljesen feltöltődni... Lassan tölti a gyári töltő, de nálam nem is volt még gond az akkumulátorral eddig. A "lassan tölt" is relatív, mert általában 3-4 óra alatt feltölti 10% környékéről.
Türelmetlen emberek meg szenvedjenek...Akinél az újraindítás után is kevés a memória (20-40 Mb), és be van kapcsolva a Fastboot, ők kapcsolják ki ezt és így indítsák újra a telefont. Másik lehetőség, hogy kikapcsolják a telefont (Fastboot maradhat bekapcsolva ilyenkor) és kiveszik az akksit 5-10 másodpercre, majd bekapcsolják a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest