- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Azért nincsenek egy kalap alatt az utólag települt alkalmazásokkal. De ha akarva/akaratlanul törlődtek, akkor egy sima gyári reset nem fogja visszahozni a törléseket. Hasonló jelenség lehet, amikor eltűnik egy-egy alkalmazás ikonja (y200 custom romokon tipikusan a rádió), de az apk ettől függetlenül megmarad. Ilyenkor egy (vagy többszöri) újraindítás vagy reset visszahozza.
-
heidricha
őstag
Eredetileg teljesen érintetlen volt, hiába ment minden az SD-re, kb. a 4. app után megtelt a memória, nem lehetett semmit sem kezdeni vele. Ezért lett "széthaxolva". Egy darabig bírta is, aztán először az FM rádió tűnt el, és csak én nem tudtam használni, a lányom jól "el volt" vele. Viszont most már neki lett tele a hócipő, konkrétan a képnézegető verte ki a biztit nála, amit valahol meg is tudok érteni.
Egyetlen app van, amiről nem tudtam lebeszélni, és ez a Pou. Ezzel viszont semmi gond nincs, csak épp minden egyébben.
Na mindegy, csinálok egy gyárit, hátha valami kedvezőbbre fordulna...
Köszönet mindenkinek a tanácsokért!
ui. A Blade-re amíg használtam, sosem akartam olyat, ami nem ment volna fel rá. Legfeljebb lassan, de működött minden. Persze ez vagy 8 hónapja volt, azóta a másik lányom használja, viszont azóta szerintem még újra sem kellett indítani.
-
DS39
nagyúr
amúgy ha gyárit akarná frissíteni hátha jobb lesz.. ahogy olvastam itt, inkább bugosabb mint amivel eredetileg kiadták.. egy gyári állapotra visszaállítás és root utáni feles app eltávolítás segíthet rajta.
custom rom-ból nem nagy a kínálat, érthető okokból, de egy-kettő van linkelve itt a topikban, meg leírás is hogy lehet felrakni. (asszem CM7 van rá)
-
St3ven
addikt
OK, lehet, hogy 882-es volt.
Akkor a fenti hozzászólások alapján megpróbálom összeszedni az egyes ROM-okban tapasztalt képminőséget:
882 - szerintem jó
889 - jakabtamas szerint jó = shootme2 szerint jó
898 - jakabtamas szerint rossz <> shootme2 szerint jó (!)
899 - szerintem rosszSzóval nem értem, shootme2 miért nem tapasztal különbséget a 889 és a 898 között.
Elég idegesítő, hogy szarabb telefont kaptam vissza a szervizből, elvégre a kijelzőt nézegetem egész nap! Persze ha nem láttam volna, előtte hogy nézett ki, nem lenne miről beszélni, de így különösen bosszantó.
-
woodworm
veterán
Talán azért, mert közben újra lett mountolva.
(#3479) jakabtamas
A su parancsról azt írják, hogy csak rootolt telefonhoz csatlakozva működik. Lehet szükség van a CWM-re, hogy az adb root jogokkal csatlakozzon rootolatlan telefonra is. A puding próbája az evés, valakinek ki kell próbálnia.Egy remount lemaradt az elejéről, nekem legalábbis ott van. (Ja, csak fel van csúszva.)
-
jakabtamas
tag
Elvileg ezekkel a parancsokkal flashel a batch file :adb su remount
adb push su /system/xbin/su
adb shell chmod 6755 /system/xbin/su
adb push Superuser.apk /system/app
adb su remount
adb push Superuser.apk /system/app
adb su remount
adb push Superuser.apk /system/appRootoló file-ból kimásolva.
-
Foose
addikt
Nekem anno erre volt lehetőségem,és így tudtam venni,Telenornál előfizuval. Nálam ezzel a "húzással" nagyon elvágta magát az LG,azóta félek tőle.
Oké,Nexus-S4. És?? Ez nekem (mint olyan aki 1 hónap múlva a rövidebbet húzta) nem sokat jelent,bár azért én is olvasok az említett telókról sokat. Csak ettől függetlenül nem hiszem hogy mernék venni LG-t,minden nap eszembe jutna hogy jártam
(S4 helyett meg inkább Htc One. Bár ott meg az Ultrapixel nem győzőtt meg,de ez már más tészta...)
(#3460) St3ven Még nem is néztem,az már korrekt ár
-
Foose
addikt
Nekem pont elég volt. Mert ha egy használt telefonnal jártam volna így,még talán. De egy teljesen új készüléktől többet várok. Nem csak LG,akár más is lehet! Szerintem Te sem lennél boldog,ha veszel egy telefont (főleg mint én,előfizetéssel vettem) sok pénzért,és 1 hónap múlva szervíz. Az nem arra utal,hogy minden teljesen rendben van a gyártónál. (mellesleg miután szervíz gariban cserélte a panelt,el is adtam egy gsm boltos havernak,aki 2 nap múlva mondta,hogy ugyanígy jártak ők is egy másik Optimussal)
-
Foose
addikt
Ez az,most én is gyári rommal használom,(bár rootolva van) de hamar küszködni kezdek vele,ha több dolog fut egyszerre. Márpedig android lévén több dolog fut,ha tetszik,ha nem
Én nem biztos hogy egy tesztben bemutatott tesztkép sorozatra alapoznék,eleve 5 megapixeles autófókuszos,szóval nem hiszem hogy rosszabb képet lőne az Y300 mint az Y200. (eleve sok dologtól függ,milyen képet csinál egy teló. Időjárás,beállítások stb) Életem első androidos telója Lg Optimus volt,és 1 (!) hónap után meghalt a kijelzőpanel,azóta semmi pénzért nem vennék optimust,de lehet még LG-t sem. (egy zsír új telótól nem azt várom,hogy 1 hónap után szervizelni kelljen. 24 órás szolgálatban voltam,de még csak felvenni sem tudtam a hívást stb,engem az ilyen élmények gyorsan eltántorítanak)
-
Foose
addikt
Most vagy én nem értelek,vagy te értesz félre. Nekem most az ICS OS rom van fent,és ebben nem találom azt az appot (allbackup.apk) ami elvileg a mentést csinálja a gyári romon. Na most,ennek a telepítőjét én le tudom tölteni,majd feltolni a telóra. Csinálok vele egy mentést,aztán tolnám vissza a stock romot. Ha ez megvan,akkor elvileg megint lesz allbackup appom,amivel vissza tudom nyerni a mentést,hiába elvileg a stock rom pucolja azt ami épp előtte fent volt? (ICS OS) Update: Éééértem...
Jaja,fizetős a TB,ezért nincs nekem.
Törtet meg nem akarok.
-
Foose
addikt
öööö...mmmm... azt akartam mondani igen
Szóval az a helyzet,hogy az ICS OS-ben nincs benne a gyári biztonsági mentés app
Szóval eddig ez jó ötlet lenne,csak ugye maga az app nincs meg. És ha ezt meg is tudom szerezni,akkor utána tényleg működik ahogy én azt elgondoltam? mondjuk mivel ehhez nem értek,nem is értem hogy hogyan kell ezt. Recoveryből lehetne visszatolni a mentett alkalmazásokat mindenestől?
-
Foose
addikt
Ámen! csak hát tudod,vagy megszoksz,vagy megszöksz.
Na de,most ettől nem vagyok előrébb,nem tudom mit csináljak. Lehet holnap visszaviszem a haverhoz akitől vettem,(gsm bolt) és nézek valami mást,hátha van. Bár akkor is volt ennek az árában más,de azt úgy hívták hogy SE X8,Huawei U8500,meg valami vodafone smart féle izé.(#3364) zalderan Én nem mondtam hogy 898-ra rakom vissza
Nekem még a 889 van a telón,és az is marad ha rajtam múlik. Egyébként valóban nem lehetséges visszarakni a 898-ra a korábbit.
-
Foose
addikt
Hát,elég szomorú hogy a Huawei oldala német,fordítani sem nagyon lehet :/ Az a baj,hogy ilyen akku app van kismillió,de pont ezt nem értem,miért kell hozzá külön app?! Ezt az "egyből leszedi az újat" dolgot nem igazán értem,mire érted. Ha nincs más főzött,akkor lehet gyári rom lesz belőle,meg valószínüleg eladás. Nem igazán van kedvem egy-két app használata miatt ennyit küszködni egy telóval. Sokat segítene pl az 512MB RAM,de ez ugye felejtős. Ránézek a gyári romra,de nem tudom nem-e lesz gond,hogy ugye független romot akarok tenni egy elvileg Telenoros telóra. Ilyet még nem csináltam,mindig gyári független telóm volt.
-
Foose
addikt
Ennek hosszú története van sajnos,legutóbb pl átvertek,és hiába kínlódtam 2 hétig a telóval amire bizniszeltem a korábbit,tégla lett. Pl ezért van most ez,mert két telót vettem meg x idő alatt,de csak egy van,ez.
Azelőtt meg egy gsm boltból vettem egy használt Xperia Neo-t,de azzal kiderült kb 1,5 hét után,hogy azért fagyogat,meg néha nem töltött be mindent rendesen restart-bekapcs után,mert valami hardweres baja volt. Szóval most ez van,abből akarok kihozni valami használhatót,de ezzel a 4GB-os class4-es memkarival nem fogok,úgy látom
A gyári rom egész jó volt,csak kicsit elavultnak éreztem,hogy pl nem láttam hány %-on van az akksi,és szerintem 2013-ban ne kelljen már ehhez is külön app,az amúgy is kevéske memóriás telóra. Meg az is bosszantó volt a gyárival,hogy alig volt a telón valami,(játék egy darab se) de már hápogott hogy 12MB a memória. :/ Azt hittem főzött rommal jobban járok.
Most akkor tegyem vissza a gyárit? Van egyáltalán? Ez telenoros volt,(függetlenül vettem meg) de azt olvastam,nincs külön telenoros gyári 2.3.6 erre.
-
Foose
addikt
Ezzel én tisztában vagyok,csak azzal nem,hogy mióta felraktam a főzött romot,ha nem 25ször volt újraindítva a teló,egyszer sem. És nem értem,pl most is restartoltam a telót,majd megnyitottam a Falcon Pro twitterem,és közel 3 percig vacakoltam,de nem tudtam válaszolni egy tweetre,mert nem bírtam rávenni a billentyűzetet,hogy felugorjon. Ez minősíthetetlen! Akármit csinálok,nincs RAM. Lecseréltem az ADW launchert,mert azzal szinte szaggatott minden,most a holo van fent megint,de semmivel sem jobb. Valami nagyon nem kóser. Nem egy androidos telóm volt,nem egy főzött rommal,de ennyit küszködni valamivel,egyszerűen idegölő. És akkor arról nem is beszélek,hogy megint csak 32MB a memóriám,és még nincs fent minden,ami a főzött rom előtt fent volt.
Megnyitok valamit,majd ugye "bezárással" szépen a háttérbe kerül,de ha rögtön nyitnék mást,már szaggat-akadozik a teló.
Egy-két app megnyitása majd bezárása után épphogy van 20MB RAM. ????
-
Foose
addikt
-
vimes
senior tag
Féig-meddig a te módszereddel sikerült. Az adatok törlése a Play Áruházból nem vezetett eredményre, így hát létrehoztam egy másik fiókot a telefonon. Mikor azzal az új fiókkal jelentkeztem be az Play Áruházba, és megnéztem az Irányítópultot, ott virított az Android Devices résznél a telefon. Kijelentkeztem abból a fiókból majd be a másikba, és nem tudom hogyan, de ott is ott volt a felirat, valahogy visszakerült nem tudom, h hogyan. Töröltem a frissen létrehozott fiókot, de semmi nem változott, ugyanúgy ott van, és most már kiírja normálisan az eszközkompatibilitásnál, a telefont. Köszönöm ezt a fiókos ötletet, ha nem is pont úgy ahogy gondoltad, de segített! kösz mégegyszer!
-
kelemen93
tag
Köszönöm sikerült
így is apk.t mentett le és még a gyári alkalmazásokról is
formázom aztán meglátom, hogy mentem.e valamire, miután vissza raktam az alkalmazásokat
ui: egyébként néztem a memokarit és nem volt elmozdulva, ki is vettem többször is de akkor is lassú volt, de remélem h nemsokára is írhatom, hogy csak VOLT! -
saca23
aktív tag
Az tudom hogy korszerübb a procija van,de mivel le van csonkitva ram és memoria téren igy nem sokat ér hogy modernebb
A kb 20 mega körüli vagy kicsit nagyobb alkalmazàsoktol meghasal.
Persze mutatja a play hogy leszedhetek pl temple runt is mivel armv7 de elindulni nem fog.
Rengeteg jàték van ami alà g.mini meg gio ir hogy megy nekik de ezen még be se tölt vagy vissza dob. pl az a szar angri space a komolyabb pàlyàkon màr kidob.
Mondom kb 10 megàs alkalmaÀsokkal bir el a telo. -
-
DS39
nagyúr
na most PC-ről megnéztem a háttérképes konkrétan nincs, csak a widgetes, meg a zene csengőhangnak.
a képernyőzárás amit meg kérdeztél az benne van. beállítod hogy mikor kapcsoljon ki a kijelző ha nem piszkálod (mondjuk 2 perc) és kész is, a képernyőzár be is zár. ilyenkor a kapacitív gombok sem reagálnak.egyébként itt van, a kolléga beszkennelte: [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest