- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
easy...rider #4818 üzenetére
Melyik rom van a telódon, fel fog menni még rá? Van cbr#5 és kovacic rc1-esem.
-
woodworm
veterán
válasz
shootme2 #4690 üzenetére
Nem csak a kovacic rommal működik, ott a CBR #5 is. Nekem se működött a wifi elsőre,meg kellett ismételni a kernel írását. Hiba nélkül megy a kovacic, majd' másfél éve. A gondot a folyamatosan bekapcsolt swap szokta okozni, de az általában minden romon, ahol be lehet üzemelni.
(#4691) poldres
Biztos a régebbi rom van fent a telón?
A háromgombos módszerrel próbáltad?
Az update.app-ot kicsomagoltad és sd gyökérben van a dload mappában? -
woodworm
veterán
A recovery flash mérete pontosan 5MB, ebből adódóan az összes custom recovery mérete is alatta marad. De értem a problémádat, egy bizonyos méret felett nem tudod felírni. Azokkal a régebbi recovery fájlokkal kár próbálkozni, nem fognak stimmelni a romhoz.
A 899-es rom hogyan került a telefonodra, így vetted, frissítetted vagy esetleg szervizben? Nem szolgáltatói? Mindenesetre a helyedben egy újrarakást megpróbálnék mielőtt lemondok róla. -
woodworm
veterán
A y200-nál vannak ilyen anomáliák, nem vagy egyedül a hibaüzenettel, régebben is előfordult már és nem csak a 899 esetén.
Ha jól emlékszem a 898-as és 899-es root csomag majdnem megegyezik, mert ugyanaz a recovery kell hozzájuk. Az egyetlen különbség a régi recovery visszatöltése.
Felhívom a figyelmed, hogy a shootme2 által linkelt root csomagban ugyan benne van a 899-es recovery, de nem azt teszi fel, ugyanis nincs átírva a bat fájl. Vagy át kell nevezni a másik nevére, vagy a bat fájlban kell átírni a nevet.
Végeredmény szempontjából sokat nem fog számítani, mert ezt sem írja fel. -
woodworm
veterán
válasz
Olaszkecske #4565 üzenetére
Szerintem meg akkor, amikor nem sikerült az írás vagy nem jó verzió került fel (898-ra 899-es root). Mintha a bootloader üzemmód menne is ilyenkor, meg kell ismételni az írást vagy a helyes recoveryt kell feltenni.
Ha végképp nem működik, mehet a gyári rom a power+hang le+hang fel kombóval. -
woodworm
veterán
Huawei Update Multiloader Tool-t próbálta-e már valaki, azzal sem megy a régebbi romok visszarakása?
-
woodworm
veterán
válasz
shootme2 #4529 üzenetére
Elkészítettem, plusz beleraktam az eredeti recoveryt a rootcsomagba, így egyszerűen vissza is tehető. Bár bitre ugyanakkora, tartalomra mégsem egyezik a 898-aséval.
Szeretném megkérni a rootolt 898, 899-es tulajdonosokat, hogy ha lehetőségük van, készítsenek már egy gyári reset utáni cwm mentést és osszák már meg velünk. Nálam elérhető egy a 889-esről, ezekkel kiegészülve gyorsabban lehetne visszaállni custom romokról az alapra. Ugyanis legtöbben elfelejtik a rootolás utáni első mentést.
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
válasz
safar.janos #4506 üzenetére
Ha felraktad a 898-as romot és nem tudtad rootolni, akkor ennél eredetibb helyzetbe csak egy factory resettel tudod hozni vagy megismételheted a 898-as felrakását. Visszaút jelenleg nincs. Továbblépni meg nem tudsz root nélkül.
-
woodworm
veterán
válasz
Tityahome #4472 üzenetére
Szerencsére nem eszik ennyire forrón a kását.
1. Bármilyen gyári romot fel tudsz rakni újra, ha a dload mappát bemásolod az sd gyökerébe és úgy indítod a telefont, hogy lenyomva tartod mindhárom fizikai gombot (hangerő le+fel+power).
2. Ha 889-es rom volt az eredeti a telefonodon, van egy üres cwm mentés róla, itt találod.
3. Ha tényleg ragaszkodsz valami custom romhoz, a 4pda oldalán, a y200-as topik első hsz.-ában elég szépen össze vannak gyűjtve. Google fordítóra szükség lehet.(#4468) davidunited
A 3-as pont neked is jól jöhet.
-
woodworm
veterán
"Még azt kérdezném hogy a gyári recoveryt hogy tudom visszapakolni? (a CWM helyett)"
Kell hozzá egy image, amiről biztosan tudod, hogy stimmel a romodhoz. 889, 898-ból kicsomagoltam.
Azután fastbootból felrakható.
A fastboot parancsok:
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot reboot -
woodworm
veterán
Itt van (V100R001C185B889_backup.zip) egy cwm-es backup, rootolt 889-es romról, gyári reset után. Így a rootolástól eltekintve, teljesen alapállapotban van.
Be kell másolni a kitömörített dátumos könyvtárat az sd kártya clockworkmod\backup\ könyvtárába. Ezután recovery módban kell indítani a készüléket és a backup and restore menüpontból lehet a rendszert visszaállítani.
Két lehetséges út áll előtted. A teljes rendszervisszaállítást választod, ekkor minden adatod és utólag telepített programod eltűnik.
Megpróbálhatod csak a system partíciót helyreállítani, ha sikerül megmarad minden adat és program.1. backup and restore >> restore >> 2013-04-07.17.57.20/ >> - Yes - Restore
2. backup and restore >> advanced restore >> 2013-04-07.17.57.20/ >> Restore system >> - Yes - Restore system
-
woodworm
veterán
A második mikrofon kikapcsolásával próbálkoztál már?
-
woodworm
veterán
válasz
saviboy86 #4422 üzenetére
Panaszkodtál, hogy főzött romokkal nem megy egyik kernellel sem a wifi, a gyári romhoz meg nincs oc. Linkeltem egy hozzászólást, ahol azt írják, hogy ezzel a kernellel megy a gyári 898-as rom alatt a oc+swap+wifi. Megjegyeztem, hogyha ezután sem működik, akkor a készülék lehet hibás vagy mégse jól próbálod végezni a cserét.
Nagyon sok embernek működik 889-el és 898-al is a főzött romokkal a wifi a kernelcsere után. Viszont sokan panaszkodtak mindkét rom esetén is a wifi működésképtelenségére. Nem tudom elhinni, hogy elméletileg azonos hardveren ugyanaz a bithalmaz hol működik, hol nem. Két eshetőség van, olcsó húsnak híg a leve és nagy a szórás az alkatrészek minősége terén. Valamilyen oka annak is van, hogy más készülékekben magasabb órajelen jár ugyanez a proci, lehet ide leválogatták. A másik lehetőség, hogy akinek nem működik, valamit nem úgy végez, ahogy a leírás tartalmazza.
Két készülékkel van tapasztalatom, a sajátom majd egy éves, 889 van rajta, működik a wifi és főzött romokkal sem fagy. Az elmúlt év nagy részében a kovacic féle romot használtam. Egy ismerősnek raktam fel 898-ra ugyancsak ezt a romot, nála sem volt semmi gond. De ő nem találta elég gyorsnak a készüléket és megszabadult tőle.
-
woodworm
veterán
válasz
saviboy86 #4420 üzenetére
Talán mégis lehet.
Ahogy emlékszem próbáltad is a főzött romokkal. Ha most sem működik, akkor vagy készülék gond lesz, vagy mégsem teljesen leírás szerint dolgozol.(#4416) andreina
Látod, nem csak főzött rommal lehet, nálad is működhet ez a kernel. A partícionálásról van egy leírás az első hsz.-ban, sokat hozzátenni nem lehet. -
woodworm
veterán
válasz
peestike #4375 üzenetére
"nekem az a bajom, hogy nem root-olni akarok, az már megvolt.
csak kellett volna helyreállítás, de hiába nyomom az ON + Volume+ gombokat "Annyit azért megtettél, hogy a hozzászólásom alapján megnézted a cwm-recovery_SDext.img méretét, vajon a jó van-e benne? Lehet meglepetésként ér, de a root.bat csak annyit csinál, hogy lecseréli a recoveryt cwm-esre. Hiába van benne az adb parancsrész, az már nem hajtódik végre, mert reboot után nem csatlakozik újra boot üzemmódban, a tényleges rootolást mindig az user végzi cwm-ben a zip indításával.
-
woodworm
veterán
(#4372) peestike
(#4371) saviboy86Nincs semmi baj 898 esetében sem a v5.2-es roottal, ha ki van benne cserélve és átnevezve a cwm-es img. Utólag a dátum és/vagy a mérete alapján lehet eldönteni melyik van benne.
889-es: 5 146 624 byte
898-as: 5 150 720 byteHa nem ragaszkodtok az v5.2-eshez (nincs is sok értelme), akkor innen le lehet tölteni a buildre szóló v4-es rootot.
-
woodworm
veterán
válasz
saviboy86 #4347 üzenetére
Szerintem a kovacic és az ics rom is a cbr#5-ösre épül, ami a 889-es rom megszabadított változata. Mindkét rom topikjában olvasható panasz a nem működő wifivel kapcsolatban.
Az én telefonomon pár órát tartózkodott az eredeti rom, több mint fél éve megy az rc1 és nem sok gondom volt vele. Két dolog akasztja ki, a proci húzása, ez lehet proci függő is, nem biztos, hogy véletlen az alacsonyabb órajel. A másik a swap, ha bekapcsolom, a képernyőzárból már nem jön ki, vagy resetel, vagy kikapcsol. -
-
woodworm
veterán
A német fórumon többeknek nem sikerült gatyába rázni a wifit az új kernelekkel sem. Nekem sem ment a 889-re telepített kovacic rom wifije azonnal, kétszer is írni kellett. Mondjuk én másodszorra fastbootból csináltam képmással és előtte töröltem is az előzőt. Addig is otthon az állandó kapcsolatot beállítottam fix ip-re, úgy működött. Érdekes módon raktam vissza már azóta a gyárit és utána újra a kovacic-félét, akkor ment először a kernel csere.
-
woodworm
veterán
válasz
saviboy86 #4324 üzenetére
A helyedben elfelejteném abból a csomagból az 1200 oc, bootop, frush kerneleket, mivel dátumra is régebbiek, mint a 898-as build (benne vannak a másik, 889-es csomagban is).
Amit megtehetsz, hogy próbálod megismételni egymás után az OCboot felrakását, a készítője ezt ajánlotta.
Ha nem sikerül megpróbálhatod ezt a kernelt is. -
woodworm
veterán
válasz
jakabtamas #4308 üzenetére
Az illető "munkássága" elég kérdőjeles, én biztos nem próbálom ki egyik produktumát sem.
Gondolom hasonlóan működik, mint a link2sd, csak itt a teljes ext partíciót mountolja a /data helyére és nem symlinkekkel operál.
A scriptek miatt követelmény az init.d támogatás, gyári simán rootolva nem tudom megfelel-e. -
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
A telefonod gyári romjától függ melyik root csomag szükséges (B889, B898). Mindenesetre itt megtalálod a 889-esre és a 898-asra is. A zipben megtalálható a cwm-es recovery.img és a stock recovery, recovery_old.img néven.
(#4149):
Más telefonon tudom, hogy lehet a stock recoveryből is indítani az update.zip-es supersu-t, itt a standard eljárás a cwm recovery-t feltenni először. Ha terminálból fel tudnál flashelni custom romot, akkor a cwm is felmegy rá. Ha mégis a bonyolultabb megoldást választod, a fenti linken találsz egy gyári rootolt 889-es cwm mentést, azt ugyancsak fel lehet flashelni terminálból, 898-as romra kell még egy új kernel is. -
woodworm
veterán
válasz
gtesteban #4117 üzenetére
Többeknek is volt már hasonló problémája.
Rakd újra adb-vel a boot.img-t.
Ha nem bízol magadban, akkor rakd vissza a gyári 889-et.1. SD kártyára felmásolod a step 1-ből a dload mappát.
2. Kikapcsolt készülékkel hangerő fel + hangerő le + power
3. Ha végzett akkor : step 2-ből a dloadot SD-re
4. Kikapcsolt készülékkel hangerő fel + hangerő le + power -
woodworm
veterán
válasz
Lacika0002 #4114 üzenetére
Jót még nem olvastam róla. Addig ki sem próbálom.
-
woodworm
veterán
A napokban sokat kínlódtam a cwm backup tehetetlenségével a mentett ext4 partícióval szemben. Azt már korábban is észrevettem, hogy backupból visszarakott rendszer nem tud mit kezdeni egy üres partícióval sem, ha az már korábban csatolva volt link2sd-vel. Reprezentálnom kellett a y200 gyári felületét és a backup során találkoztam a hibaüzenettel. Többszöri próbálkozásra sem ment vissza az ext4-es mentés, pedig próbáltam csak azt visszatenni is.
Tehát többórás sikertelen próbálkozás után a teendők, ami után úgy-ahogy működik is:
- CWM backup, hibaüzenettel.
- Újraindítás után pc-re csatlakozás, usb megosztás bekapcsolása.
- Kitömöríteni a cwm mentéséből a sd-ext.ext4.tar fájlból az sd-ext könyvtárat az sd kártyára (a fat32-es partícióra, ami mindenhol könnyen hozzáférhető, a lost+found könyvtárra nincs szükség)
- Windows alatt látja a MiniTool Partition Wizard a kártyát a telefonban, segítségével wipe-olni, majd újraformatáltni ext4-re a kérdéses partíciót. (nekem ez volt az eredeti filerendszer)
- Lecsatlakoztatva a telefont a gépről, a Link2sd-vel csatolni kell a partíciót a "Csatoló parancsfájl újraírása" menüponttal. Ha sikeres újraindul.
- Újraindulás után a telefonon egy root jogokkal rendelkező fájlkezelővel az sd-ext könyvtár tartalmának másolása a rendszerpartíció /data/sdext2 könyvtárába.A hibák: néhány program indítás után hibaüzenettel leáll. Problémájukat egy sima újralinkelés nem oldotta meg, csak a linktörlés és újralinkelés. Szerencsére a Link2sd nem a telefonra próbálja ilyenkor tenni, hanem az sd kártyára. Adatvesztést nem tapasztaltam.
-
woodworm
veterán
Azért nincsenek egy kalap alatt az utólag települt alkalmazásokkal. De ha akarva/akaratlanul törlődtek, akkor egy sima gyári reset nem fogja visszahozni a törléseket. Hasonló jelenség lehet, amikor eltűnik egy-egy alkalmazás ikonja (y200 custom romokon tipikusan a rádió), de az apk ettől függetlenül megmarad. Ilyenkor egy (vagy többszöri) újraindítás vagy reset visszahozza.
-
woodworm
veterán
válasz
easy...rider #3977 üzenetére
Most kipróbáltam, nekem minden különösebb állítgatás nélkül működik. A notebookon kikapcsoltam a wifit, nincs semmilyen kapcsolat, net nem működik. Telefonon ki van kapcsolva az adatkapcsolat, wifi engedélyezve. Usb kábel csatlakoztatása után kipipálom a telefonon az usb megosztását és a notebookon megjelenik a telefonos kapcsolat, van net. Ha a telefonon leállítom a wifit, a notebookon élő a telefonos kapcsolat, net nincs.
Modified Rom RC1 by michelkovacic rom van a telefonomon.
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
válasz
Tommyka18 #3871 üzenetére
Csak bele kellene olvasni abba a topikba, amit linkeltél. Ha másként nem megy a google fordítóval is értelmezhető. Egyébként szinte az összes custom romnál le kell cserélni a kernelt a wifi kényelmes használatához. Egy kicsit visszább linkelve is van egy (SmartAssV2).
Vagy ha hozzáférsz a routerhez, fix IP-vel megy anélkül is.
-
woodworm
veterán
válasz
jakabtamas #3868 üzenetére
Van új cwm is, a rootkészletekben még az 5-ös szériából van. Bár NoName azt írta, hogy nem tudta kipróbálni, megy-e 898-as rommal.
-
woodworm
veterán
Nekem például soha nem sikerült RAM Expander alatt az előre elkészített swap partíciót beüzemelnem. Noha a program leírásában szerepel, hogy tudnia kellene. Ebből adódóan mindig egy fájlt akart létrehozni a swap számára és amikor próbáltam használni sokkal lassabb volt, mint a most használt Swapper2.
-
woodworm
veterán
Kicsit későn érkeztem, néhány észrevétel:
- A "Link2sd" résznél a két link gyakorlatilag ugyanazt a szöveget tartalmazza.
- A "Processzor húzása" és az "oc kernel, setcpu, ramexpander" rész ugyanarró szól, csak a Ramexpander a plusz. Össze lehetne vonni.
- A rootolásnál meg lehetne említeni, hogy a két gyári romhoz különböző recovery.img kell, amit másik rootcsomag tartalmaz.
- Rom cserélése előtt a CWM backupja hasznosabb lehet, mint a Titaniumé. -
woodworm
veterán
A kijelzőn mutatja a térerőt, operátor logó van (Telenor), de ha hívást kezdeményezek eldobja és az engem hívóknak a "jelenleg nem elérhető" üzenet megy.
(#3749) P.mini:
A kernel topikjában van visszajelzés róla, hogy régebbi cbr rommal is működik. Az még a 889 előttire épül. Már ha kísérletezni akarsz. -
woodworm
veterán
válasz
shootme2 #3747 üzenetére
Köszi, hogy kipróbáltad. Mindenesetre a telepítő data partícióján, a dataapp könyvtárban, ott vannak a következő appok:
File name Size
-------------------- ---------------
AllBackup.apk 4,799,161
Maps.apk 9,082,212
MediaCenter.apk 2,243,967
PlusOne.apk 8,914,073
Service-MultiSNS.apk 1,393,367
SocialExt.apk 4,531,137
TotemWeather.apk 3,115,242
VoiceSearch.apk 2,242,305
YouTube.apk 2,540,154
total files 9 total size 38,861,618Nem tudom a létrejött CWM mentésben is benne van-e. Ez mutatná, hogy települt esetleg, csak a linkelés nem az igazi.
-
woodworm
veterán
Kicsit átrendezték a myhuawei.net-et. Van egy tisztított 889-re alapuló rom, kernelt itt találsz hozzá, meg itt is.
-
woodworm
veterán
válasz
woodworm #3727 üzenetére
Nézegettem a 889-es step2 telepítőjét. A két kódolás nélküli szövegfájl közül az egyik tartalmazza a "normal" "europe" szavakat, a másik pedig azokat a romokat amire telepíthető. Érdekes módon 899-ig fel van sorolva az összes. Tehát a 889-es step2-je telepíthető a 898-ra is. Lehet a step2 csak a régióspecifikus beállításokat tartalmazza. Az is lehet, hogy így a 898-as rootolatlan telefonon is beállítható lenne a régi roló és a hiányzó programok.
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
Furcsa dolog ez! Van egy pár progi, ami hiányzik a 898-as rom alól. Az érdekes az, hogy a telepítőben benne vannak az apk fájlok. Aki helyreállította az eredeti rolót a könyvtár átnevezéssel, az tudna referálni, hogy a reset után nem jelennek-e meg a hiányzó programok.
-
woodworm
veterán
válasz
pukibacsi82 #3701 üzenetére
Egy kaland a veled való társalgás.
Az nem CM rom, hanem egy módosított gyári, ahogy a JB és a kovacic-féle is. Ettől függetlenül sok sikert hozzá.
(#3702) Lacika0002
Amikor nézegettem a romokat nem olvastam végig az adott fórumot és nekem szükségem volt a rádióra, ezért a kovacic rc1 lett a befutó. -
woodworm
veterán
válasz
pukibacsi82 #3699 üzenetére
A 9-es portját hagyjuk egyelőre, a 7-est nem próbáltam, de annyit tudok róla, hogy nincs oda a sim kártyáért, nincs kamera és rádió. A rádió pótolható valamelyik Huawei telefonról szerzett apk-val.
Aki használja talán tud mondani pozitívumokat is. -
woodworm
veterán
válasz
pukibacsi82 #3696 üzenetére
Nem találni hivatkozást a 887-esre, de régebben több t-mobilos (882-vel) panaszkodott, hogy félrefutott a rootolással, romcserével. A legtisztább az lenne, ha rootolás előtt frissítesz 889-re és annak a recoveryjét használod. A főzött romok is nagyrészt a 889-esen alapulnak. Ha megpróbálkozol nélküle, nem árthat az a dload mappa az sd gyökérben.
-
woodworm
veterán
válasz
pukibacsi82 #3692 üzenetére
Mivel ebben a topikban kérdezted, sejtettem, hogy erről a telefonról van szó. Valamennyi időt csak kéne az olvasgatásra szánni, így jó esetben bootloop lesz a vége, rossz esetben pedig tégla.
Kezdjük elölről! Melyik build van a telefonodon? Ahhoz kell ugyanis root csomagot letölteni.
-
woodworm
veterán
válasz
pukibacsi82 #3690 üzenetére
Első?
Olyat már nem is kérdek melyik rom. Itt a saját készletem. -
woodworm
veterán
válasz
woodworm #3646 üzenetére
Felraktam a GoogleDrive-ra, van ott több minden is, neked a Root_Y200_v4_for_889.zip kell. Ugyanúgy kell mindent csinálni, mint rootoláskor, csak nem a
root_v4.batkell, hanem az original.bat. Gyakorlatilag ebben azok az utasítások vannak, amiket jakabtamas leírt. -
woodworm
veterán
válasz
gtesteban #3642 üzenetére
Tehát akkor 889-es a romod? Ha ugyanis 898-ra rakod, akkor okozhat bootloopot. A megoldás bootloader üzemmódban a boot.img újrarakása. A hogyan benne van a topikindító hsz féltéglásítás leírásában. Természetesen azzal a boot.img-vel, amiről biztosan tudod, hogy a jó kernel van. Például a CBR5-höz nem létszükséglet az oc kernel.
-
woodworm
veterán
válasz
gtesteban #3640 üzenetére
Tudom, hogy most rajtad csattan az ostor, nem szándékos. De a kérdezők igazán megadhatnák a rom verziószámát, ugyanis nagymértékben megkönnyítené a segítséget is.
889-re rakott cbr-hez a fuchsteufel, zipes kernelek is jók. Megtalálhatóak azon az oldalon amit lentebb linkeltem.
898-hoz pedig a myhuawei.net rom tematikus oldalain vannak linkek az új kernelhez. -
woodworm
veterán
Kell hozzá egy image, amiről biztosan tudod, hogy stimmel a romodhoz. A 898-ból kicsomagoltam.
Azután fastbootból felrakható.
A fastboot parancsok:
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot reboot(#3636) gtesteban:
Kernelcsere esetén ugyanez a helyzet, annyival könnyebb a helyzet, hogy vannak zip csomagok is, amit CWM-ből fel lehet tenni. -
woodworm
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest