- Aurát vált a Vivo V60
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
nézőpont kérdése, nem a játékképességet kell megfizetni, hanem azt hogy kapsz egy komplett multimédiás eszközt, amivel tudsz kommunikálni a világ bármely részén élő emberrel, telefonon és interneten keresztül, tudsz office dokumentumokat olvasni, szerkeszteni, megosztani/továbbküldeni bárkinek emailben, bluetoothon, tudsz fényképezni, zenét hallgatni, internetezni (akár kisebb flash alkalmazásokat futtatni), magyarul fel tudsz olvastatni vele e-bookot (svox) és még sorolhatnám. ezek miatt okos egy telefon, nem a játékok miatt. az csak egy plusz, melyet főleg a fiatalabb korosztály űz.
szvsz egy jó állapotú használt teló úgy 15-20 között simán megéri, annak akinek az általam felsorolt dolgokra kell, ehhez nem kell romolgatni sem. -
zobika
tag
Viszont mindenre van megoldás, én vígan játszadozom a Temple Run 1, illetve a 2. részével is, akadásmentesen ezen a telón.
Clean Base Rommal, proci 1GHz-re húzva, ram expanderrel, 3 napot lazán kibír, de ha kevesebbet használom még többet is...
Én nagyon elégedett vagyok a telóval, nagyon sok játék elfut rajta így, kicsit "tuningolva".
De minden mással elégedett vagyok vele, egyedüli gondom csak a kamera, az sajnos nem a legjobb.
De ennyi pénzért megérte, 15k-ért vettem "használtan" (pár órát használták). De még az új árán, 20k-ért is megérte volna. -
kelemen93
tag
holnap megpróbálom max megmondják h mindenről én tehetek
Anno T-nél vásároltam egy Motorola Razr V3xx.et és nagyon rossz volt az akkuja annak is bevittem és miután visszajött a papíron az állt h sikeres javítás cserélt alakrészek: Főpanel( persze az akku ez után sem bírt 1 naptól többet) Remélem a Telenor nem lesz ilyen.
Bizsu1st:pontosan ettől tartok én is
-
-
DS39
nagyúr
a play
alkalazàsok
85% ezen a telon el sem indul.
Iszonyat hogy több mint 2éves telokon
pl:g.minin több jàték indul el mint
ezenEz azért nem így van. Már csak az ARMv7 vs ARMv6 miatt sem.
Az anyaghasználat nálam patent.
Az akku átlag használattal 2,5-3 napot elmegy, ami okosteló fronton kiemelkedő.
-
kelemen93
tag
akkor ezek szerint neked nincs ilyen problémád a hátlappal?(gyenge szorítás hatására is recseg...:S)
Az akksival én sem vagyok kibékülve ezt egyébként korábban már kérdeztem itt de lehet csak félrevezet?:S
Sajnos nincs időm kitapasztalni.:S Playről eddig amit töltöttem minden működött(igaz ezek nagyrészt olyan alkalmazások amit itt ajánlottak vagy nagyon egy alapvető app) indult kivéve az officesuite ami megbízhatatlan leáll stb.. de már váltottam. -
KamuMazsola
őstag
Szerintem meg az ár érték aránya igen jó (bár nekem tíz forintba volt)! Akinek játékra kell annak tényleg nem ajánlott, ésszerű használattal és kompromisszumokkal igen hasznos és szórakoztató társa tud lenni a gazdájának! Eleinte nem is hittem volna mi-mindenre tudom használni, persze nem akarom rajta a Call of Duty-t futtatni fullhádébe! A telenor is felemelte az árát 29990-re raktikummal, ennyiért persze már nem olyan jó!
-
Alex_
tag
ki kellene próbálni egy másik akksit is, esetleg egy battery calibrator appot
s kipróbálnék a helyedben egy másik launchert , csak azért s addig, hogy ki lehessen zárni azt is.
ha ez nem jön be akkor gariba vissza, mert ez semmiféleképpen nem normális működés, inkább egyedi hiba. -
DS39
nagyúr
a led asszem 10-11%-nál kezd el pirosan villogni. az akku jelző ugrás lehet azért mert előtte komolyabb megterhelő appot futtattál, aztán meg semmit és visszaugrik, bár nálam ilyen nagy mértékű nem szokott lenni, olyan volt hogy telepítgetés utána, újraindítottam és 34 helyett 36 százalékot mutatott.
-
DS39
nagyúr
hát nem értek veled egyet.
oké a ram-ot rosszul tudtam (mobilarena-n el van írva, valóban 384 MB-os a Mini)
viszont minőségileg szerintem volt a Huawei veri a G. Mini-t. haveromnak van olyan telója, használtam már, az enyémhez képest szaggat a menü, a kijelző katasztrofális, és a flash sem megy rajta. de mondok jobbat, a Galaxy Gio-t is veri, kijelzőt tekintve az Y200-as, flash ott szintén offos az ARMv6 miatt.
ha ebben is 512 MB RAM lenne, akkor csak a kamerában lenne gyengébb mint egy Ace 1, ami azért nem kis árkülönbség még mindig. -
Alex_
tag
Kedves Saca23
azon kevés belépőszintű androidos telefonok egyike ezen készülék, aminél nincs szoftveres bug, jó az összerakás érzése.
igazad van abban, hogy gyári állapotban sd kártya nélkül nagyon közelít a használhatatlan fogalomhoz, ez a gyártónak annyiban bűn, hogy a memóriakártyán is akart spórolni (az hogy most beépített vagy hozzá adott mindegy ilyen szempontból) van olyan belépő szintű android, főleg samsungnál ahol a belső tárhely sd kártya nélkül is használható, ez nem az.
így leírva nem láttam hogy "milyen trágya" a galaxy mini a huaweihez képest, de több szempontból tényleg sokkal jobb a huawei, a processzor kategóriája, a kijelző minősége betekintési szöge, az összerakás minősége, és a felület gördülékenysége. s igen, a memóriában rosszabb.Akik sd kártyára átpakolva élik az életüket elvannak, s ez még nem is szívás, csak kihívás.
Következő lépcső hogy rootolva sok egyénként felesleges fájl eltávolításával lehet szabad tárhelyméretet növelni, s ez már tényleg az a kategória, hogy aki kezébe akarja venni és használni, akkor annak ez nem jó választás.
Ha a tesztből nem is, de ebből a fórumból ez biztos hogy kiderül.Sajnos nincs még összefoglaló írás, ezt megpróbálom/juk majd pótolni, én személy szerint remélem, hogy nem két év rabsággal van, s el tudod adni ezt a készüléket, s tudsz venni magadnak egy olyat ami a céljaidnak megfelel. ha kell, hirdesd itt meg, segítünk az eladásban.
-
DS39
nagyúr
én ezeknek a felét sem tapasztaltam.
a ram egyébként ugyanannyi mint a Miniben 256MB. a szabad ram mennyisége tőled is függ, hogy miket futtatsz a háttérben.
a belső tárhely bővíthető SD-vel, a programok jó része áttehető, tény hogy 30+ app után már kevés lesz a belső tárhely, de addig okés.
az pedig hogy kevesebb cucc indulna el rajta mint a Mini-n szintén sarkítás, pl. a zengri börds starwars elindul rajta, igaz egy-egy pályán kidob, de kétlem hogy a Mini-n ne ugyanezt tenné, gyári érintetlen androiddal.kijelző érzékenysége? semmi gond vele. szerintem kifogtál egy rossz példányt a sorozatgyártásnál ez előfordul.
az élő háttérkép futtatása pedig megoldható asszem csak egy fájl hiányzik amit rá kell másolni, persze root jogokkal, de utána megy, volt is itt egy leírás róla.
egyébként egy Galaxy Mini után aminek szintén megvannak a belső tárhely és ram korlátai, miért vettél egy ugyanolyat? miért gondoltad hogy más lesz? ott a Tipo, a Blade 3 hasonló árszinten, én ha mostanában vennék telót olcsón azt vennék, vagy előfizetéssel egy komolyabb modellt (pl. SGS Advance).
(én első androidosként vettem az Y200-as, akkor nem tudtam, hogy alsó szinten szívás az android, de te tudhattad) -
Szabyka_
tag
Élő háttér a gyári romban nincs ...az ics romban van ha jól tudom ...
Én pl úgy csináltam meg a telóm, feltettem a gyári romra az OC kernelt így 1094mhz-n megy a teló stabilan és feltettem mellé a ram expandert 256mb virtuális memóriával, így eddig minden progi elindult ami a gyári 256mb alatt nem legalább is a Temple run című játék most fut, 256mb ramnál kilépett és az Igo sem panaszkodik, hogy kevés a ram valamint feltettem a Link2SD progit, most van elég belső tárhely is ..
Kicsit okosítva elég jó telót ki lehet belőle hozni, csak az a fényképező ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Aurát vált a Vivo V60
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest