- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
-
saviboy86
csendes tag
válasz
woodworm #4423 üzenetére
Helló!
Nagyon szépen köszönöm ezt a remek leírást és a fáradozásodat hogy leírtad nekem...
Én is probáltam már a kovacic féle rom-ot sikertelenül persze...
Az igazat megvalva jobban tetszik a kovacic féle rom mint az ICS féle rom,és szeretném is használni valamelyik főzőtt rom-ot...Ha meg nem az én hibámból nem megy hanem a teló miatt nem jó akkor csak azt nem értem hogy miért fizetek érte 2évig 4500ft-ot havonta,mert egy rakás kaki így hogy le van butítva mint állat,és a ram is kevés....ez így egy rossz vétel volt...ha már megvettem és eladni sem tudom még 10.000ft-ért sem,mert annyit sem ér a piacon,így arra gondoltam hogy kihozom belőlle a maximumot....
Hetekig csak olvasgattam a forumokat mielőtt neki álltam volna,de ez a fránya wifi főzőtt rom-oknál miért nem megy dolog kiakasztott,hogy tényleg szinte akinek fent van valamelyik főzőtt rom azoknak megy a wifi,de nekem sehogy sem akar menni,hogy az ördög vinné el......
mindegy még egy probát teszek,és újra kezdem az egészet...
viszont csínáltam egy videót is,nézd meg légyszíves,a telepítéstől a wifi bajokik.............
VIDEJÓ: [link]
Köszi mégegyszer mindent!!!! -
saviboy86
csendes tag
válasz
woodworm #4421 üzenetére
Üdv! Mindent a leírás alapján csináltam... és amit belinkeltél OC kernelt is próbáltam már....
A proci húzás,swap-olás,élő háttér,stb... minden oké kivéve a wifi...
Ha másik kernel-el csinálom akkor már a logónál kifagy a teló és nem megy tovább....
Főzőtt rom-mal....
Gyári romon meg minden megy wifi,adatkapcsolat,stb.....
Mit jelent az hogy a telónak van valami baja???
Ezt kifejtenéd bővebben ha megkérhetlek!?????
A Főzőtt rom-oknál minden megy faszán csak a wifi kergeti az IP-címet aztán le is áll mert nem csatlakozik a routerhez....
Köszi előre is!!! -
saviboy86
csendes tag
válasz
woodworm #4391 üzenetére
hát most sajna lement a vigyor az arcomról,sajna ez a rom sem jó ha magyar ha orosz vagy angol nyelvel van használva és OCboot kernellel nyomott.....
úgyan is wifi gondol egyet van azt nincs,és nem is jön vissza...
a teló indulás után üzenet alkalmazás indítási hibával búgol....
a device id-t sem lehet előhívni vele ezzel a kóddal: *#*#8255#*#*
így akkor egy olyat szeretnék kérni,ha esetleg lehetséges???.....
Hogy egy Olyan rom-ot linkelne amivel 100% hogy megy az OCboot kernel és vele a wifi is minden további baj nélkül,nagyon hálás lennék...Persze magyar nyelv legyen benne, ha esetleg nincs se baj lefordítom az általam pár hozzászolásomban linkelt progival....Magam sem értem ezt a telefont,mindenkinek fain-ul megy főzőtt rom-mal és OCboot kernellel SWAP-olva is,nekem mi a túrós marika néniért nem akar úgy dolgozni?!?!
még párszor probálkozom vele,meg ha valaki itt linkel egy kért rom-ot nekem és azzal sem megy akkor kukába megy a teló,nem szenvedek már vele többet...vagy valakinek egy-két sörért oda hajíntom...aztán veszek egy másik telefontHTC-t...
-
peestike
senior tag
-
peestike
senior tag
-
saviboy86
csendes tag
válasz
woodworm #4373 üzenetére
értem és köszönöm!
én mondjuk kicseréltem azt a fájlt amit írsz,így akkor a root dolog ki esett nálam...
most már csak az a kérdés hogy mi az anyámat kezdjek a nem működő wifi problémával?????
Rohadtúl idegesít hogy már minden megy fagyás és memó hiány nélkül a kicsike,de a wifi azt sehogy sem bírom/bírja az Ocboot.img megoldani....Tényleg nincs senkinek egy mentés root-olt B898-as mókolt rommal ellátott készülék működő kerneléről????
Ha bemásolnám a mentett működő kernelt a telefon adott főkönyvtárába akkor esetleg működhet a wifi??? -
saviboy86
csendes tag
válasz
woodworm #4332 üzenetére
Köszönöm!
Mindegy minden estre sehogy sem akar működni a wifi és az adat kapcsolat...Van esetleg Skype-od?
Vagy letudnád írni pontosan lépésről-lépésre hogy neked hogy sikerült be indítani a wifit rajta???
skpe nevem saviboy86
Már újra raktam a gyári ROM-ot, utánna újra root-oltam,aztán ICS Os Rom fel telepítettem és a kernelt de semmi...
köszi! -
saviboy86
csendes tag
válasz
woodworm #4330 üzenetére
Helló! Sajnos ezt nagyon nem vágom amit írtál...
letöltöttem egy QtADb-t és azzal megprobálom hátha sikerül,úgyan is ma egésznap probáltam újra telepíteni az OCboot kernel sikertelenül....
már írtam a készítőjének is hátha tud valami megoldást a hibára....
az ő e-mail címére: huawei8655@gmail.com -
saviboy86
csendes tag
válasz
woodworm #4325 üzenetére
a signed kernel is probáltam már nem egyszer sem kétszer az ocboot kernelt is többször újra raktam már azóta de semmi eredmény még...
egy kérdés: Ezek a kernelek meddig jók??? vagy is hát ezt is állandóan ill. időközözönként frissíteni újra rakni kell???
Mert akkor inkább maradok a gyári Romnál,hisz elég szívás működő kernelt beszerezni... -
saviboy86
csendes tag
válasz
woodworm #4323 üzenetére
Az eredeti romnak Igen B898 a build száma amit meg most fel tettem másik Rom-ot hogy azzal is kiprobáljam annál sem vált be a dolog sajnos...
Valamit biztos rosszul csinálok ha nem akar menni a wifi....
a most rajta lévő Rom-nak a build-száma: ICS OS by No/Name@MyHuawei.netEredeti Rom-om: HUAWEI U8655-1V100R001C00B898
-
jakabtamas
tag
válasz
woodworm #4309 üzenetére
"Munkásság" Az egészet kimásolta az xda-ról , és állítja, hogy ő készítette (portolta) Y200-ra. Vagy ottvan még a Firefox OS-es Romja, amit még fel se töltött ma egy hete, meg teleszemeteli a myhuaweit a nem is működő másolt sz*rjaival. Majd megpróbálom az xda-s változatot egyszer gyári rom alatt OC kernellel (elvileg van init.d támogatás) ha lesz kedvem. Amúgy köszi.
-
gtesteban
tag
válasz
woodworm #4118 üzenetére
Hello!
Nos az a helyzet,hogy sikerült felraknom a 898-as romot, mert a 889-est egyszerűen nem engedte felrakni.
Rootoltam is egyből és végre sikerült felraknom a Cyanogenmod 7.2-őt,+ hozzá való kernelt.
Most végre tökéletesen működik és sokkal gyorsabb lett tőle a telómKöszönöm szépen még1x a segítséget. Végre összejött.
üdv.: Pisti
-
Hoppá
csendes tag
válasz
woodworm #4105 üzenetére
Köszi!
Amúgy én is tudtam rakni a 889-re, csak nem ROOT-olta.
A 640K-s 3.0.7-es, viszont egyikre sem ment fel.Ja és hekkelés után ne felejtsük kipipálni, a Dátum és Időben az Automatikus (hálózat által biztosított) opciót, mert ha nem, akkor jön a "Google Play - nincs kapcsolat" kínlódás!
-
vimes
senior tag
válasz
woodworm #4019 üzenetére
Ez valamit megmagyaráz, valamit nem. Pl. azt nem, h miért uninstallálja az alkalmazást, ha csak a frissítéseket akarom eltávolítani? És ha youtubenál működött, és csak a frissítések települtek le, akkor miért csinálta ezt a térképnél. Azt éreztem h a fact. res. nem fogja visszahozni, de persze nem csak emiatt csináltam, pl. új fiókot is beállítottam, stb. Visszatettem a Térképet egy régebbi biztonsági másolatból, jól működik. Ennyi, csúnyán besz*patott a telefon
-
sch_a
addikt
válasz
woodworm #3979 üzenetére
Ext partíció SD-re, tényleg, hogy ez eddig nem jutott eszembe... Kösz. Van egy 8GB-os class6-os Samsung micro sd-je, úgyhogy ez kivitelezhető. A gyárinál nincs jobb rom? Ezt a gyári alapú kipucolt romot érdemes felrakni, ami az első hozzászólásban van? Igazából jelenleg még az alap 2D-s játékok is gondot okoznak a telefonnak. Pl. Flick Home Run.
-
Tommyka18
csendes tag
válasz
woodworm #3875 üzenetére
akár milyen romot raktam fel sose volt bajom a wifivel csak ennél az 1 nél :S -_- de most már letöröltem a romot mert másikat akartam fel rakni de már nem wifi problémám van hanem olyan h akár milyen romor rakok fel nem kapcsol be a telo :v mi a szart csináljak h jo legyen ? és melyik a leg normálisabb rom ?
-
shootme2
senior tag
válasz
woodworm #3733 üzenetére
Kipróbáltam ezt a dolgot. Felraktam egy friss 898-at majd rá a 889 step 2-t. Semmi változást nem hozott minden maradt mintha csak simán a 898-at tettem volna fel.
Összeírtam hogy milyen programok vannak rajta alapból roló visszaállítás előtt és után.
Előtt: Tárcsázó, Hívásnapló, Névjegyek, Üzenetek, Óra, Számológép, Naptár, Kamera, Galéria, Letöltések, Beállítások, Alkalmazás Telepítése ,Fájlkezelő, Hangrögzítő, Böngésző, E-Mail, Gmail, Play áruház, Google, csevegő, Keresés, Jegyzettömb, Documents Go GoUtán: Ugyan az mint előtte + FM rádió, Touch Pal
-
woodworm
veterán
válasz
woodworm #3727 üzenetére
Nézegettem a 889-es step2 telepítőjét. A két kódolás nélküli szövegfájl közül az egyik tartalmazza a "normal" "europe" szavakat, a másik pedig azokat a romokat amire telepíthető. Érdekes módon 899-ig fel van sorolva az összes. Tehát a 889-es step2-je telepíthető a 898-ra is. Lehet a step2 csak a régióspecifikus beállításokat tartalmazza. Az is lehet, hogy így a 898-as rootolatlan telefonon is beállítható lenne a régi roló és a hiányzó programok.
-
P.mini
aktív tag
válasz
woodworm #3727 üzenetére
Igen, ezt én is észrevettem, fôleg a zenelejátszót. Engem nem nagyon zavar, legalább kevesebbet kell gyomlálni. A lehúzható állapotsort sajnálom, de semmi kedvem nincs újrakezdeni a telepítgetést.
Más: nem tudja valaki, hogyan kell feltelepíteni a Toggle2g-t? Amikor telepíteném, azt írja, hogy az alkalmazás nincs telepítve... -
woodworm
veterán
válasz
woodworm #3646 üzenetére
Felraktam a GoogleDrive-ra, van ott több minden is, neked a Root_Y200_v4_for_889.zip kell. Ugyanúgy kell mindent csinálni, mint rootoláskor, csak nem a
root_v4.batkell, hanem az original.bat. Gyakorlatilag ebben azok az utasítások vannak, amiket jakabtamas leírt. -
Foose
addikt
válasz
woodworm #3339 üzenetére
Úgy látom ez a rom se sokkal különb,hisz ehhez is ICS téma van a romban,szóval ez is vistásított xp.
De sok különbséget sem látok a kettő között. Gondolom ezt csak használat után látja át az ember,mi a különbség a kettő között.(#3342) woodworm Ja hogy class 10-es. Megint témánál vagyunk,mert nekem még mindig csak class4 van
Úgy látom ezzel lesz a legtöbb gondom.
Swapot viszont a kártyám miatt biztos nem fogok csinálni,nincs értelme a class4 miatt. Szerintem.
Közben azt nézem,hogy az ICS OS-nél mit jelent a "-mounts and storage/format system + cache
-mounts and storage/mount system + mount data" a rom telepítés leírásnál...Mert eddig főzött rom telepítésnél ilyet sosem csináltam,egyik leírásában sem volt ilyen.
-
lacu75
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest