- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
andreina #4501 üzenetére
1. Ha jól tudom, a gyorsindító sorrendjét nem veszi át alapból (az erre vonatkozó infó valószínűleg "helyben" tárolódik), de manuálisan mindenképpen be tudod állítani ugyanazt a sorrendet.
2. Ha nem vette át magától, akkor egyáltalán mit szinkronizást le a telefonra? Csak a gyorshívót? Ha egyáltalán nem mennek át a könyvjelzők, akkor legrosszabb esetben másold be őket az asztali Opera könyvjelzőkezelőjében az Opera Mini mappába.
-
saviboy86
csendes tag
-
DS39
nagyúr
válasz
andreina #3235 üzenetére
gondolom nincsenek rendesen megírva az mp3 fájlok id3 tagjei.
tedd rendbe ezeket egy számítógépen erre a célra szolgáló programmal (pl MP3tag), vagy leszedsz a Play-ről egy olyan appot, ami képes mappa szerint lejátszani (pl MortPlayer)egyébként a gyári zenelejátszó albumon belül tojik az tracklist szerinti sorrendre és cím szerint abc-ben játssza le a számokat, úgyhogy azt én amúgy is hanyagolnám. van rengeteg alternatívája, én a PlayerPro-t használom, korábban a Winamp-ot.
-
P.mini
aktív tag
válasz
andreina #3115 üzenetére
OfficeSuite Pro 7 És a Quickoffice Pro
Valamelyik, nem tudom melyik, az ingyenes változatba is tudja a szerkesztést is.
Úgy rémlik, hogy a Quickoffice. -
Alex_
tag
válasz
andreina #1896 üzenetére
Szia
a lista linkje tényleg rossz, módosítom a txt-ben.
a kényszerített leállítás pedig ott van, csak lehet nem volt egyértelműen leírva (Tényleg nem volt)
Elindítod az alkalmazások kezelése appot, az mindegy hogy ez a "Futó" aktív fülell is jelenik meg, s amit le akarsz állítnai az itt van, akkor is, az "Összes" fülre kell nyomnod, itt megkeresni az adott alkalmazást (pl térkép, rábökni, s itt kiirja, hogy Térkép
verzió: blabla
alatta lévő gomb: "kényszerített leállítás"
erre kell nyomni
a futó részben a taskra ha rányomsz, ott csak leállítás és jelentés gomb van.remélem segített
Alex_ -
htom127
aktív tag
válasz
andreina #1897 üzenetére
Szia
jegyzetek szinkronizálásához én a [Catch Notes-t] használom, azonnal szinkronizál, s még jól is néz ki -
DS39
nagyúr
válasz
andreina #1899 üzenetére
A másik kérdés, hogy a gmail fiókomban a google drive-ban tárolt dokumentumokat lehet valahogy a telefonban is látni?
ezt szeretted volna, nem? a feladatok listája nem tartozik ebbe belea feladatokhoz:
To Do List app van Playen, de nem tudom hogy lehet-e szinkronizálni a Google-ssel.az Opera Mini-t természetesen lehet szinkronizálni a PC-ssel, Opera Link segítségével.
bár ezek inkább az Android alkalmazások topikba valók, mivel nem készülékspecifikus dolgok.
-
olivera88
veterán
válasz
andreina #1748 üzenetére
Igen. Nekem törölte. A Toucpalt is töröltem( ehhez szükséges újramountolni total commanderrel azt mappát amiben van). Az adatfolyamokat is töröltem. Csak a térkép maradt gyári app. Na meg törölheted a Play frissítését avval is helyet nyersz, csak sajnos utánna újra frissíti magát, ehhez törölni kell a marketupdater.apk fájlt és akkor nem fogja magát frissiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest