- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Ez elég sok dologtól függ. Én elég sokat használom netre,(98%ban csak netre,nagy ritkán fotózok egyet-kettőt) azt is csak itthon wifin keresztül mert nincs mobil netem. Játszani 0%-ot játszok,zenehallgatás semmi,és filmet sem nézek. Telefonálni egy héten egyszer ha szoktam,max 2 percet. Így töltöm naponta egyszer.
félreértések elkerülése végett: nem ezt a telót akartam venni amikor megvettem,ez csak kényszer teló. Defy-t vettem,azt persze nem csak ennyire használtam volna ki,csak épp átvertek vele,mert végül tégla lett a teló. -
vimes
senior tag
Nálam a rekord min. fényerővel, repülőgép üzemmóddal pár perc híján 10 óra volt, úgy hogy gyakorlatilag végig office suite ment csak, mert egy C# könyvet jegyzeteltem
, persze volt benne még kb. 1 óra netezés wifin, de ennyi.
Nálam ha olvasok és netezek, szintén többet megy, mint 7 óra.
Ha ilyen kisebb játékokkal játszol akkor kb. valamivel több mint 6 óra összejön. Nálam akkor bírta a legkevesebb ideig, mikor feltettem a Dungeon Huntert, elkezdtem, játszottam zsinorba több mint két órát, késő délután szintúgy, este már csak pár százalékon volt az akkumulátor, kb. öt és fél órát ment a kijelző.
Szerintem ez a telefon egyik legjobb tulajdonsága, hogy ilyen szépen bírja szuflával. -
woodworm
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest