- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
válasz
jakabtamas #4753 üzenetére
Tessék. Görgess le a "Rom Jelly Smart"-ig. Ott lesznek még képek a ROM-ról+ott a telepítési utasítás. Spanyol az oldal, de az utasítások angolul vannak (nagyrészt). Az első pontban ott van hozzá a link, de ide is kirakom a közvetlen linket a ROM-hoz. Ja, még annyit, hogy első indításkor orosz lesz a nyelv, ezt át kell (lehet) állítani, van magyar is. Eredetileg ADW. Launcherrel indul, de van a menüben egy másik "Trebuchet" névre hallgató launcher is, én azt használom.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
jakabtamas #4414 üzenetére
Aug 13-án volt egy éves és október elején cseréltem. Én is meg voltam vele elégedve!
-
St3ven
addikt
válasz
jakabtamas #4407 üzenetére
Kösz!
-
St3ven
addikt
válasz
jakabtamas #4405 üzenetére
Köszönöm.
Az mms.apk lesz az. Ez a cbk.hu a Te oldalad?
Egy Samsung Galaxy Pocket Neo a másik szörnyeteg.
-
saviboy86
csendes tag
válasz
jakabtamas #4398 üzenetére
-
saviboy86
csendes tag
válasz
jakabtamas #4395 üzenetére
hali!
a gyári B898 rom-mal megy a wifi kernel nélkül....
a római rom-mal ment egy darabig aztán gondolt egyet és hol ment a wifi hol nem....
és ugyaz az az "Ocboot.img" kernel lett feltelepítve a római rom alá,mint az ICS rom alá is csak az ICS rom-mal valamiért nem akar menni a wifi....... -
saviboy86
csendes tag
válasz
jakabtamas #4388 üzenetére
erről a rom-ról van szó: [link]
-
saviboy86
csendes tag
válasz
jakabtamas #4378 üzenetére
és ez pontosan mire is való ez a kernel???
probáltam lefordítani google-vel de nem egyértelmű... -
St3ven
addikt
válasz
jakabtamas #4342 üzenetére
Megpróbálom a hétvégén. Remélem estére merül le, és akkor már egész éjjel rajthagynám.
-
peestike
senior tag
válasz
jakabtamas #4359 üzenetére
köszönöm a tippet!
valójában ez volt a baj.
feltettem a kérdést, aztán kábé utolsó tippként bepróbáltam, amint visszament telóra helyreállt. -
peestike
senior tag
válasz
jakabtamas #4357 üzenetére
köszönöm, de inkább nem kockáztatom meg így...
akkor marad az eredeti kérdés:
szerintetek miér nincs rendesen widget elérhetőség? -
saviboy86
csendes tag
válasz
jakabtamas #4335 üzenetére
Ezt is próbáltam már nekem elhiheted... sajnos nem tudom miért de nekem ez a wifi nem akar működni...
Lehet megprobálom még egyszer azt a verziót hogy az Aroma-val telepítem úgy hogy az OC bott fájlt kicsomagolom és úgy flash-elem fel a telóra...hátha,ha ez sem jön be akkor teljesen tanácstalan lettem hogy miként lehet ezt a kis hibát megoldani....Remélem lesz itt valaki aki olyat is tud mondani amit még nem probálhattam ki és neki is úgy jött össze a dolog.... -
St3ven
addikt
válasz
jakabtamas #4338 üzenetére
Úgy értem, akkor hagynám is kikapcsolva...
-
St3ven
addikt
válasz
jakabtamas #4334 üzenetére
És teljes lemerítés után vajon érdemes kikapcsolva tölteni?
-
St3ven
addikt
válasz
jakabtamas #4315 üzenetére
Az utóbbi pár hétben nekem is gyakran csinált ilyet. Pl. 70%-ról pár óra alatt lement 30-40% környékére. Azt vettem észre, hogy a gyors merülés jellemzően két, különböző jelenséget takar.
1. A procit valami hosszabb ideig 800 MHz-en járatta, pedig hozzá sem nyúltam egész délelőtt a telóhoz. CPU Spy-ban láttam, hogy kiugróan magas a 800 MHz melletti érték.
Nem tudom, mi lehetett az, gyári ROM-on több mint fél éve ugyanazok a programok vannak fent, elvétve frissítem egyiket-másikat, közvetlenül a probléma előtt semmit nem frissítettem. Tény, hogy az ominózus délelőtt alatt egyszerre volt sms, email, WhatsApp üzenet, amikre órákig rá sem néztem, de azt elég durvának tartom, ha ezeknek az értesítései hajtották volna meg a vasat...
2. Semmi anomáliára utaló jel nincs az egyes frekvenciaszintek időértékeinél, mégis hatalmasakat ugrik az akksiszint.
Ezt csak azzal tudom magyarázni, hogy az akksiszint-kijelzés eleve rossz. Pl. van, hogy elmegy egy teljes napot 29%-on, majd második nap hirtelen 15% lesz a következő lépcsőfok.
Egyikkel sem tudom, mit lehetne kezdeni, utóbbira próbáltam, hogy minden este kikapcsolom a telót, hátha rendbe jön a kijelzés, de legközelebb ugyanúgy jelentkezett.
-
woodworm
veterán
válasz
jakabtamas #4308 üzenetére
Az illető "munkássága" elég kérdőjeles, én biztos nem próbálom ki egyik produktumát sem.
Gondolom hasonlóan működik, mint a link2sd, csak itt a teljes ext partíciót mountolja a /data helyére és nem symlinkekkel operál.
A scriptek miatt követelmény az init.d támogatás, gyári simán rootolva nem tudom megfelel-e. -
KamuMazsola
őstag
válasz
jakabtamas #4302 üzenetére
Igaz közben váltottam, de a családban maradt továbbra is használatban.
-
válasz
jakabtamas #4288 üzenetére
Hát én azt nem nevezném elemlámpának, mert igen csak közel kell vinned a megvilágítani kívánt felülethez, hogy láss is valamit
-
FreeFruit
csendes tag
válasz
jakabtamas #4270 üzenetére
nincs ilyen opció a cyaogen mod-ba sajnos a készitők [hogy rohadnának meg] kivették belőle gondolom...
valahogy máshogy nem lehet feltelepíteni? -
FreeFruit
csendes tag
válasz
jakabtamas #4264 üzenetére
várj nem jut eszembe az mi is...
cwm recovery van rajta [nem eredeti] -
FreeFruit
csendes tag
válasz
jakabtamas #4259 üzenetére
cwm recovery v5.0.2.8 ha erre gondolsz a rom meg amit leszedtem az amit linkeltél....
-
FreeFruit
csendes tag
válasz
jakabtamas #4256 üzenetére
amint feltelepítem és elinditom a telefont a huawei ascend képernyő tölt 1 kicsit és eltünik a felirat és onnan nem csinál semmit...[úgy csináltam mindent ahogy levolt írva...
-
válasz
jakabtamas #4081 üzenetére
Ezt éppen az előtted író kolléga cáfolta meg.
-
válasz
jakabtamas #3940 üzenetére
Ha gyári a ROM, akkor természetesen beveszik.
-
atosan
veterán
válasz
jakabtamas #3930 üzenetére
Köszi!
-
Morgal
aktív tag
válasz
jakabtamas #3905 üzenetére
898 lett a vége, a 889-et nem sikerült felrakni, mert hiba volt e telepítéskor, amikor álíltólag a másik részt kellett volna bemásolni, semmilyen gombra nem reagált. A 898 simán felment viszont ami nagyon érdekes, hogy amikor megnyomom a menüt az ikonok összevissza vannak a 2-3. oldalon, konkrétan szétszórva, holott a 2. oldalon is elférnének. Mitől lehet ez?
-
Morgal
aktív tag
válasz
jakabtamas #3903 üzenetére
Köszi szépen, kipróbálom! Még annyi kérdésem lenne, hogy 889 vagy inkább 898? Annyi féle hozzászólást olvastam, hogy nem tudom eldönteni...a CleanBaseRom 5 egyáltalán nem jó?
-
Morgal
aktív tag
válasz
jakabtamas #3901 üzenetére
Akkor mondjuk felrakhatok egy 889/898-at és csak az OC kell hozzá? Ez Toolbox-szal kivitelezhető? Vagy manuálisan kell csinálni? Sorrend fontos? OC aztán ROM vagy ROM, majd OC?
-
vimes
senior tag
válasz
jakabtamas #3893 üzenetére
Marad itt is mindkét Y200 előreláthatólag kb. egy évig vagy egy picit tovább (ki tudja, lehet h "nyugdíj" után még lehetnek másodtelefonok
)...
-
St3ven
addikt
válasz
jakabtamas #3888 üzenetére
Akkor hagyom, nincs kedvem mókolni, még egy fastboot parancs erejéig sem.
-
P.mini
aktív tag
válasz
jakabtamas #3884 üzenetére
A SmartAssV2-vel sem?
-
P.mini
aktív tag
válasz
jakabtamas #3876 üzenetére
Rakd fel az ICS kinézetes Romot.
-
woodworm
veterán
válasz
jakabtamas #3868 üzenetére
Van új cwm is, a rootkészletekben még az 5-ös szériából van. Bár NoName azt írta, hogy nem tudta kipróbálni, megy-e 898-as rommal.
-
gps76
őstag
válasz
jakabtamas #3868 üzenetére
Akkor hagyd a banatba... Recoverybol fel tudsz tenni barmit.
-
pukibacsi82
tag
válasz
jakabtamas #3864 üzenetére
en igen de ne az igazi
-
P.mini
aktív tag
válasz
jakabtamas #3864 üzenetére
Még nem volt itt ilyen elvetemült...
-
vimes
senior tag
válasz
jakabtamas #3855 üzenetére
Én is erre gondoltam
a kártyát pedig leformázom, de köszönöm a segítséget
-
vimes
senior tag
válasz
jakabtamas #3852 üzenetére
Mindkettő telefonon az eredeti gyári ROM van
Build-szám: U8655-1V100R001C185B889 , ez mindkét telefonnál ugyanaz
A kernel verziója is ua.: 2.6.38.6-perf
Gondolom, h ezekkel a számokkal jött ki mindkét (sőt ink. az összes) telefon a gyárból -
P.mini
aktív tag
válasz
jakabtamas #3827 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Kicseréltem a linket a Play áruházéra. Szerintem nem fog senki kétségbe esni. -
P.mini
aktív tag
válasz
jakabtamas #3827 üzenetére
Jujj. Tényleg... Az már Warez. Mindjárt ki is cserélem a linket. Köszi, hogy szóltál.
-
whiskeys
őstag
válasz
jakabtamas #3815 üzenetére
tudom.
-
pukibacsi82
tag
válasz
jakabtamas #3803 üzenetére
Emotion UI ROM fel raktam minden ok de térerő egy kicsit ingadozik....
-
whiskeys
őstag
válasz
jakabtamas #3812 üzenetére
jakabtamás= hát inteligencia.....
p.mini=dehogy. :-):-):-)
-
jakabtamas
tag
válasz
jakabtamas #3803 üzenetére
Meg még talán ez is...
Amúgy szerintetek visszaveszik (ha kell) szervízbe a telenoros telót B898-al?
Mi okoz garanciavesztést és mi nem?
A garancia a készülék gyári állapotára vonatkozik. Amennyiben vissza szeretnék vinni a készüléket a szolgáltatóhoz, fontos visszaállítani mindent az eredeti állapotba (Recovery, ROM, partíció kiosztás).
A rootolás, akár a gyári rom rootolása is garanciavesztéssel jár abban az esetben, ha valaki így viszi vissza a készüléket! A custom romok, custom recovery-k, és custom firmware-ek használata szintén!Lopva a Próba topikból
-
P.mini
aktív tag
válasz
jakabtamas #3797 üzenetére
A CM Rom-ot berakom.
A Mobilaréna teszte: MSM7225A
A Mobilaréna specifikációja: MSM7227A
GSM Arena: MSM7225A
Telefonguru: MSM7225A
Phone Arena: MSM7227AÉn már nem tudom... Lesz MSM7227A és kész...
-
dokee78
félisten
válasz
jakabtamas #3785 üzenetére
Én hiszek neked,mert ilyen készüléked van.
-
gtesteban
tag
válasz
jakabtamas #3668 üzenetére
Még lehet,hogy megcsinálom a rootolást mert az még megy, és kipucolok pár programot.
De amúgy van egy másik telefonom és azt használom inkább. -
gtesteban
tag
válasz
jakabtamas #3660 üzenetére
Igen próbáltam de install közben valami aborted-et írt ki.
-
Lasy
veterán
válasz
jakabtamas #3635 üzenetére
a v5.2-vel biztos, hogy nem megy a régebbi rom?
hiszen az egy frissítés, elméletben mennie kellene... -
Foose
addikt
válasz
jakabtamas #3638 üzenetére
Hűha,ez a fastboot nekem még új,nem is nagyon értem. Na most akkor először keressek root v4-et,(most hirtelen csak a 4.1-et találom,az jó?)mert ugye anno amikor rootoltam,ahhoz a v5-öt használtam. Hogy érted hogy bootloader módba? és ezt sem vágom,hogy root mappa
(#3639) woodworm Köszi,de nekem még a 889 van a telón
-
Lasy
veterán
válasz
jakabtamas #3632 üzenetére
még nincsen nálam.
-
gtesteban
tag
válasz
jakabtamas #3628 üzenetére
Te melyik custom romot ajánlanád?
Gondolom előbb vissza kell raknom a 889-es romot, azt meg kell rootolni, és utánna jöhet a custom rom. -
jakabtamas
tag
válasz
jakabtamas #3609 üzenetére
Aki fel akarja rakni és b898 -as, meg fogja bánni.
-
St3ven
addikt
válasz
jakabtamas #3592 üzenetére
Arról nem is beszélve. FB-t csak böngészővel érdemes nézni. Kevesebb idegeskedés, fényévekkel gyorsabb betöltés. Oké, nincsenek értesítések, de kb. lesz@rom.
-
zalderan
csendes tag
válasz
jakabtamas #3565 üzenetére
Köszönöm.
Ezzel ezek szerint nem leszek beljebb.
A gyári 898 ast így nem tudom visszaállítani 889 re -
zalderan
csendes tag
válasz
jakabtamas #3563 üzenetére
Ok. És kernelt hol találok?
Ha a 898-as kernelt rakom fel abból hogyan lesz 889-es?
Dload-dal erre visszrakhatok e egy gyári 889-est ? -
zalderan
csendes tag
válasz
jakabtamas #3561 üzenetére
"Helyreállítod a backupot" idáig tiszta.
Kernelt telepíted - hogyan kell? -
zalderan
csendes tag
válasz
jakabtamas #3559 üzenetére
Köszönet a fáradozásaidért !
-
woodworm
veterán
válasz
jakabtamas #3556 üzenetére
Sikerült feltöltenem, leghamarabb a GDrive-ra ment. Remélem nem néztem el és maradtak benne a telefonszámok, egyebek.
-
Foose
addikt
válasz
jakabtamas #3556 üzenetére
Én mindig olvasom a topicot,csak nem tudok hozzászólni,mert nem értek hozzá. Szóval én speciel ha akarnék sem tudnék segíteni. Szomorú hogy ennyire halott ez a topic,gondolom a készülék típus is közrejátszik ebben.
-
woodworm
veterán
válasz
jakabtamas #3553 üzenetére
Sajnos átmenetileg csak a telefonon keresztül van elérésem, de ha nem tud senki segíteni, van egy gyári, reset utáni telenoros mentésem (C185B889), délután megpróbálok keresni valamilyen feltöltési lehetőséget.
-
cimp
senior tag
válasz
jakabtamas #3553 üzenetére
Van Egy galaxy, egy HTC, egy xiaomi MI2 és ez. Ezeket már hekkelgetem egy ideje, de egyik se zavarta még a másikat.
Melyik portot használom? Bocs de ezt a kérdést nem igen értem. Be van dugva a noti egyik usbportjába. Eszközkezelő látja, de az adb csak akkor ha rendesen be van bootolva. Boot-loader módban nem. Bár ez is elég furcsa! Eddig még nem találkoztam olyan telóval amit loader módban kellett volna az adb-vel hekkelni. Gyanítom a leírásokban szereplő hangerő le + power nem loader módba kellene vigye a telót. Ez egy T-s készülék, lehet a rajta lévő rom sajátossága, hogy így indul. -
cimp
senior tag
válasz
jakabtamas #3551 üzenetére
Aha.
Ott akadtam el, h a hangerő le power kombó után Az adb nem látja a telót!
Ez a rész itt is benne van. -
cimp
senior tag
válasz
jakabtamas #3547 üzenetére
Ötlet?
-
cimp
senior tag
válasz
jakabtamas #3547 üzenetére
Build.: U8655-1V100R001C00B897
Egyéni v.: CUSTHUNC85D001Windows eszközlistában Android boot-loader ... nek ismeri fel a vol(le) + power után.
-
cimp
senior tag
válasz
jakabtamas #3545 üzenetére
Fent. A windows eszközlistában látja.
Ha be van boot-olva akkor adb devices is látja! -
mdani01
aktív tag
válasz
jakabtamas #3541 üzenetére
Fenn van, de nem jelenik meg mikor a widget-et kiakarom választani.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
jakabtamas #3533 üzenetére
Akkor nem értem, miért irtátok hogy nem lehet downgrade-elni
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
jakabtamas #3531 üzenetére
Ha látom tuti szólok neki
Amúgy minek rá a CM9? A CM 7 elég lenne ha rendesen meglenne írva rá. Javítanák a sok hibát, meg egy kicsit tovább fejlesztenék semmi baj nem lenne vele. Amugy meg ha nem tudod a gyári romot lecserélni, hogy akarsz rá CM9-et rakni? -
Lacika0002
aktív tag
válasz
jakabtamas #3529 üzenetére
Ugy tudom hogy lesz rá CM9, de ez nem tuti
A cm7 is igencsak sok neki. Ez a telefon nem erre van kitalálva. Y300ra kellene beruházni, vagy egy y201-re. Arra már van 4.2.2 is, mert az elbírja. Ezzel a 256 mega rammal nagyon megvan lőve a téma, a proci még bírná de a ram elfogy. Nekem az ICS alapból semmi app telepítéssel többet foglal :S -
Tommyka18
csendes tag
válasz
jakabtamas #3501 üzenetére
NAGY NEHEZEN ÚJRA ROOTOLTAM ÉS UTÁNA MÁR TUDTAM RÁ RAKNI RÁ 1 MÁSIK RENDSZERT
-
shootme2
senior tag
válasz
jakabtamas #3516 üzenetére
Na annak az egynek tényleg csúnyább az ikonja. A többi továbbra is egyforma.
-
St3ven
addikt
válasz
jakabtamas #3510 üzenetére
@shootme2:
Gyári launcher? Tedd ki mondjuk az Opera Mini ikonját a főképernyőre, ott elég látványos a különbség. De nekem a Launcher 8-ban is. Frissítés előtt azt használtam, viszont most hányás lett az összes csempén lévő ikon. -
DS39
nagyúr
válasz
jakabtamas #3506 üzenetére
én ezt nem problémaképp írtam, inkább csak érdekesség, hogy bekapcsolva töltve 2 óra alatt feltölt, 15-20%-ról feltölt 90-ig 1 óra alatt, majd a maradék 10-hez kell még egy óra.
-
St3ven
addikt
válasz
jakabtamas #3241 üzenetére
Az új gyári rom alatt ( b898 ) mintha csökkent volna képernyő felbontása, de CM7 alatt is ez van. Nálatok nincs ilyen ?
Én a B899-nél tapasztaltam ugyanezt, és sajnos elég látványos a különbség. Sokkal gyengébb a kijelzőn megjelenített elemek minősége, pl. ugyanazok az ikonok az új ROM-mal durván "szőrözőbbek", azaz a kontúrjaik nem olyan élesek. Magyarul gagyibbak, mintha nem is ugyanazt a kijelzőt nézném.
Nem értem mi lehet az oka, gyári ROM-ról a legfrissebb gyári ROM-ra frissítettek szakszervizben.
-
Tommyka18
csendes tag
válasz
jakabtamas #3499 üzenetére
már sikerült megoldani a problémát köszönöm szépen a segítséged
-
Tommyka18
csendes tag
válasz
jakabtamas #3497 üzenetére
fekete képernyő közepén rózsaszín csík helyett nekem full rózsaszín háttér van és nem csinál semmit
a cwm-be se tudok belépni nem tudok csinálni semmit fogalmam sincs h mi lett vele mert ezt 1ik napról a másikra csinálta :@
-
Foose
addikt
válasz
jakabtamas #3493 üzenetére
Köszi a listát!
-
jakabtamas
tag
válasz
jakabtamas #3487 üzenetére
Működik.
-
woodworm
veterán
válasz
jakabtamas #3484 üzenetére
Nem tudom sikerült-e találnod, én molyoltam egy kicsit vele. Szétszedtem a romot és felraktam a boot, recovery és a kernel, ramdisk fájlokat. Találtam bitre ugyanekkora recovery.img-t, de a beltartalma nem ugyanaz, a származási helye miatt valószínűleg a 8655-51-es, dél-amerikai készülékre való.
-
woodworm
veterán
válasz
jakabtamas #3484 üzenetére
Most nem érem el a gépem, de a romból is ki lehet szedni. Találtam ugyan egy kicsomagoltat, abban csak a boot image van.
-
DS39
nagyúr
válasz
jakabtamas #3479 üzenetére
és vajon miért kell 3x kiadni ugyanazt a 4 parancsot?
-
Foose
addikt
válasz
jakabtamas #3451 üzenetére
Köszönjük,mi már akkor nem próbáljuk meg
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
jakabtamas #3442 üzenetére
Probáld ki
-
jakabtamas
tag
válasz
jakabtamas #3441 üzenetére
Senki semmit ?
-
gtesteban
tag
válasz
jakabtamas #3424 üzenetére
Hello!
Én felraktam ezt az új B898-es romot és a kérdésem az volna, hogy a rootolást az első hozzászólás szerint kell megcsinálni vagy van valami másik mód.
Üdv: Pisti
-
Foose
addikt
válasz
jakabtamas #3424 üzenetére
Biztos hogy nem
Most raktam fel a 889-et,örülök hogy az ICS OS után végre kész ez,és használhatom
Lehet hogy meg tudom oldani a redőnyös dolgot máshogy is...
-
dokee78
félisten
válasz
jakabtamas #3390 üzenetére
Félre ne értsetek nem fikázni akarom,de még az ICS-el is gondja van nemhogy a JB-vel.
-
Foose
addikt
válasz
jakabtamas #3390 üzenetére
Hááát,engem kicsit eltántorít a hatalmas kiemelt figyelmeztetés
Van aki kipróbálja?
(#3392) dokee78 Majd a nagyok eldöntik,én a múltkori szívásból tanultam,biztos nem próbálom ki
Épp a gyári rom visszarakáson gondolkodok...
-
Foose
addikt
válasz
jakabtamas #3377 üzenetére
Kérdezzük meg tőle,lehet ő tudja a titkot
Erre mást sajnos nem tudok mondani. Max esetleg olyasmire gondolok,hogy lehet befolyásolja a dolgot az hogy esetleg szolgáltató függő,vagy független a teló.
-
zalderan
csendes tag
válasz
jakabtamas #3371 üzenetére
Update failed. Sajnos így nem megy.
-
zalderan
csendes tag
válasz
OK.Köszönöm Kipróbálom.
-
shootme2
senior tag
válasz
Ugyanígy próbáltam nem sikerült...
-
Foose
addikt
válasz
jakabtamas #3369 üzenetére
Hm,én ezt olvastam hogy nem lehet. Na,ha sikerül neki,akkor valóban vissza lehet
-
zalderan
csendes tag
válasz
jakabtamas #3369 üzenetére
Hogyan? Megköszönném.
-
St3ven
addikt
válasz
jakabtamas #3315 üzenetére
2006. évi.
-
Foose
addikt
válasz
jakabtamas #3293 üzenetére
Már írtam,hogy megvan. Asszem. De azóta már sikerült a cuccok törlése. A folyamat előtt 20MB volt szabad,utána pedig 55MB. Nem sok változás,de a semmitől jobb. Maps ment a kukába,mert nem csak helyet foglal,hanem fut is a háttérben. Ne futkározzon nekem
(#3294) tigipuf Sajnos a memóriakártya dolog egyenlőre felejtős,örülök hogy van egy class4-es 4GB-os karim. Nincs most ilyesmire pénz,pedig ha tehetném,vennék. Viszont ezt a swap dolgot olvastam,csak kicsit bonyolultnak tűnik elsőre. az világos,hogy ami widget,nem mehet kártyára.
Más: akku kijelzésre van valami megoldás? 55%-on van,de a kis zöld ikonja szinte fullon. -
EnoMan
csendes tag
válasz
jakabtamas #3241 üzenetére
fel ne tegyétek a b898-at mert utána csak szívás van, ha szeretnél oc_kernelt+root-ot+visszarakni a régi stock romot.én is már téglából hoztam vissza a telót a mytoolbox módosításával.szerencsére van már recovery + kernel hozzá
-
jakabtamas
tag
válasz
jakabtamas #3216 üzenetére
Megoldódott!
Gyári bootimage B898: [link]
-
shootme2
senior tag
válasz
jakabtamas #3216 üzenetére
Az sd kártyára tedd fel az új B898 szoftver dload mappáját majd kikapcsolt állapotban nyomd a hangerő le a hangerő fel és a bekapcsoló gombot egyszerre így frissíti a szoftvert ugyanúgy mint a Beállítások - tárhely - szoftverfrissítés menüből.
Ebben az új romban másabb kernel van ezért nem megy az oc kernellel meg kell várni amíg ehhez is írnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest