- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
heidricha
őstag
válasz
heidricha #3599 üzenetére
2. alkalommal jobban sikerült...
Most hosszabb volt az első dload után a frissítési folyamat, és volt kicsomagolási jelzés haladással, ami első alkalommal elmaradt. Már csak az a kérdés maradt, hogy a 2. lépést újtra kell csinálnom, vagy nem? Ott eredetileg is megvolt a "kicsomagolás" meg az upgrade OK...
-
DS39
nagyúr
válasz
heidricha #3586 üzenetére
azért ennyire nem rossz a helyzet, szerintem itt az a gond hogy egy széthaxolt készüléket használtok, egy teljesen érintetlen szoftverű Y200-on használok, több mint 20 appot, SwiftKey bill., és még így is lehet netezni miközben zenét hallgatok rajta. a Blade a RAM miatt ugyan multitaskingra jobban alkalmas, de az ARMv6-os proci okán a jelenlegi play app kínálat jó ha fele telepíthető rá.
-
shootme2
senior tag
válasz
heidricha #3586 üzenetére
A sajátomon kívül 2 ilyen telefon van a környezetemben és egyikkel sincs gond. Az egyik több mint 3 hónapja nem volt kikapcsolva/újraindítva és semmi gond nincs vele. Biztos hogy egyéni probléma lesz.
Én használok swap-et de csak nagyobb játékokhoz mint pl.: NFS Most Wanted
-
shootme2
senior tag
válasz
heidricha #3584 üzenetére
1. Letöltöd ezt : [link]
2. SD kártyára felmásolod a step 1-ből a dload mappát.
3. Menü - Tárhely - Szoftverfrissítés - Frissítés SD-ről
4. Ha végzett akkor : step 2-ből a dloadot SD-re
5. Menü - Tárhely - Szoftverfrissítés - Frissítés SD-ről
Teljesen gyári szoftver. ( Ha volt CWM már nincs, és a rootot is eltünteti.)Ezután lehet root-olni és kigyomlálni a felesleges alkalmazásokat.
Mindent SD-re kell telepíteni a belső memória maradjon szabadon.
Ez szoftveres hibának tűnik ennyi miatt nem fogják cserélni vagy hagyni hogy mást vegyél helyette. Ez egy teljesen jól használható telefon ha rendesen használják és nem S4 tudás az elvárás. -
Foose
addikt
válasz
heidricha #3444 üzenetére
Én csak azt tudom,hogy az ICS romot kipróbáltam,de volt néha vele ezekhez hasonló apró problémám. Visszaraktam a gyári romot (889-es),azóta nincs ilyesmi gond
Szóval én nem állítom,de elképzelhető hogy a főzött rom csinálja a hülyeségeket. ha nem így van,javítsatok ki! A 898-as buildra én nem tudok válaszolni,nálam a régi 889-es van fent.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest