- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
SzalaiG #3295 üzenetére
erre van egy megfelelő topik [link]
egyébként van már közvetlen utód, Y300 néven, kétmagos proci, 512 MB RAM, nagy aksi, és kedvező ár mind a Telenor, mind a T-Mobile-nál. mondjuk böszme nagy megint a káva a kijelző körül, nem teljesen értem a Huawei telefon építési koncepcióját.
Foose: miért ne lenne elég? alapból azt használja a teló, a TouchPal-t csak a szolgáltató tolta rá. legalábbis nekem a Tmobile mappán belül van a rádióval együtt. amúgy valószínű azért nem tudtad törölni azt, mert az nem a system/app alatt található hanem cust/tmobile/hu/app alatt.
-
St3ven
addikt
válasz
SzalaiG #3295 üzenetére
Nekem egy WP8-as Nokia Lumia 520 lesz.
-
DS39
nagyúr
válasz
SzalaiG #2810 üzenetére
semmit, mert nincs rootolva a telóm.
ha neked rootolva van, akkor google+, maps, adatfolyamatok stb, amit épp feleslegesnek érzel törölheted.
(de backup-ot csinálj előtte!!)nem ismerem azt, de ha vmi webes játék, és a gyári böngészővel nem megy, próbáld ki mással: Opera Mobile, Maxthon, Boat Browser...
-
DS39
nagyúr
válasz
SzalaiG #2658 üzenetére
az alkalmazáskezelőben kikeresed a térképet, ráböksz, akkor látod az adatlapját, ott van olyan hogy kényszerített leállítás. azzal úgy 8-12 órára lehet kilőni, de a forgalom figyelő widget frissítő mindig újra meghívja (TrafficAppWidgetUpdate a pontos neve). mondjuk az nem eszik sokat, de tény hogy hülyeség hogy mindig beindul, mikor nem is használom a forgalom figyelést, sem a widgetjét.
-
DS39
nagyúr
válasz
SzalaiG #2656 üzenetére
eltávolítani csak root joggal, de ha kényszerített leállítást csinálsz a térképen akkor egy ideig nem indul el.
amúgy mikor volt utoljára újraindítva a teló? lehet az is elég lenne, hogy rendeződjön a memóriahiány.
utána meg youtube alkalmazással próbáld nézni, szerintem jobb lesz. -
Palibá
tag
válasz
SzalaiG #2425 üzenetére
Az a baj hogy nekem nokiám van, azon belle, és skype-olni tudok hanghívással, a viber viszont csak szöveges üzenetekre van rá. Nem akarom lecserélni a saját telefonom, de az jó lenne ha a skype hanghívása menne az y200-on.
Esetleg ki tudnád próbálni hogy letöltöd a skype-ot, és kipróbálod hogy működik-e rendesen? -
StaChys
tag
válasz
SzalaiG #2313 üzenetére
"Beállítások" (alapképernyőn menü gomb - beállítások), majd "Megjelenés" és ott "képernyő elsötétedése" pont alatt tudod az időt beállítani.
A beszélgetés közben a "közelség érzékelő" (fent a villogó LED környékén van) automatikusan kikapcsolja a képernyőt ahogy a fejedhez emeled a készüléket, azért hogy az arcod ne kapcsolgassa össze-vissza a dolgokat (nekem még néha így is kapcsolgat, meg véletlenszerűen lerakja...) szóval ahogy elemeled az arcodtól a telefont vissza fog jönni a kép. Ezt a funkciót tudtommal nem lehet semmelyik ilyen telefonnál kikapcsolni, de talán nem is érdemes. Ha kihangosítóval telefonálsz az persze más eset, de azt még nem próbáltam.
Egy dolog még eszembe jutott, ebben a készülékben van egy zajcsökkentő funkció, ha messze tartod a telefon, vagy befogod a hátsó mikrofont akkor jelentősen csökken a hangminőség. Legalábbis nekem szoktak panaszkodni, viszont ha "rendesen" tartom akkor zajos utcán/buszon is tökéletesen értenek és a külső zajok nem hallhatóak a túloldalon - ez nagyon tetszik!
Van egy "android kezdőknek" Logout blog, ajánlom: [link]
-
-
DS39
nagyúr
válasz
SzalaiG #2226 üzenetére
nekem alapból az SD kártyára menti a képeket. (ha neked a belső sd-re, akkor próbáld meg a DCIM mappát áthelyezni a külsőre, hátha akkor már oda menti)
számítógépről a belső ill. a külső SD tartalmát láthatod. ill. van olyan progi ami látja belső memória tartalmát (pl total commander app, de az olvasáson kívül hozzáférni csak root joggal tudsz.)
-
DS39
nagyúr
válasz
SzalaiG #2193 üzenetére
mobilnetet wifi hotspotként megosztani minden androidos telefon tudja így ez is.
zseblámpaként nem tudod használni, mivel nincs rajta led-es villanó.(#2195) SzalaiG: a tesztet elolvastad gondolom ha ide írtál, akkor tudhatod hogy nincs led villanó rajta, ahogy kb 40k alatti okostelefonok egyikén sem.
app van olyan (Smart Tools) ami csinál fehér hátteret és megemeli a fényerőt, ezzel lehet világítani a sötétben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest