- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
ha pár hsz-t visszább olvasol, pont ez volt téma hogy készül esetleg rá CM9 (nem gyári OS ICS alapokon), de hát az olyan is lesz, 256MB RAM-mal. (gyári ICS csak a G300-ra van)
amúgy miért zavar csak a gmail app? kb az meg a youtube azon hasznos appok, amiket akkor is feltennék rá, ha nem lennének telepítve.
-
DS39
nagyúr
-
martensdr2
csendes tag
itt egy unroot link, talán az egyetlen gyári romra mutat ez a huaweidevices.de viszont sajnos nálam a unpacking step 1/2 után amikor átváltana 2/2-re uptade failed-et jelezve megáll minden..
h ez most a Huawei support vérveres valósága vagy én csinálok rosszul valamit azt nemtudom..
http://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-huawei-ascend-y200/250421-how-root-werkseinstellung-systemupdate.html#post3375690
-
KamuMazsola
őstag
Köszi, de átkódolni nem akarok, annyira nem érdekel a filmnézés telefonon. Divx filmek nagy számban letölthetők és az egyiket próbáltam meg lejátszani, de nem vitte. Majd teszek fel mégegyet a memkártyára és kipróbálom az mx playerrel, ha viszi jó, ha nem, hát nem. Fentebb olvastam, hogy valakinek a gyári lejátszó simán lejátszotta, ezért kérdeztem, azt hittem van valami beállítás amit kihagytam.
-
DS39
nagyúr
sehogy, mármint a telefonon. (pc-n webböngészővel természetesen lehet)
itt csak ha több google account-öt adtál meg, akkor váltani tudsz köztük.egyébként nem kötelező használni, ha van más forrásod ahonnan beszerzed a programokat apk-ban, akkor el sem kell indítani. ha viszont nincs akkor kénytelen vagy, mert a google play az, ahol minden program fent van, amire az embernek szüksége lehet.
-
htom127
aktív tag
a kevés memóriagondokra ajánlom a link2sd nevű appot, http://forum.androidhungary.com/threads/1267-Tutorial-Link2SD-azaz-hogy-rakhatod-az-összes-Appod-SD-re
eme naccerű cikk alapján végigcsináltam, s azóta nincs gondom a kevés ramra, pedig 168 app van feltelepítve, s mégis van 42 mb helyem -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- LG LCD és LED TV-k
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest