Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
chungee #2486 üzenetére
Play áruházban van egy BlackList nevű alkalmazás, azzal letudod tiltani.
Rom területén van valami újítás? Elég rég jártam erre. És mióta megvettem a telefont (szeptember környékén) azóta ICS_OB_07-et használok, csak most előjött vele egy kis probléma a Logcat-el kapcsolatban, amit nem tudok sehogy se orvosolni. Ezért elgondolkoztam a rom cserén.
-
-
StaChys
tag
válasz
chungee #1426 üzenetére
Azért figyelmedbe ajánlom, hogy az angol oldalon ugyan Fontban vannak az árak, de ingyenes szállítás. A német oldalon az EUR-s árakhoz még egy elég magas szállítási költség is hozzájön. Ezt egyébként most vettem csak észre. Nekem egyébként angliából jött, ingyenes szállítással, szóval inkább azt javaslom, de számolj utána, neked melyik éri meg jobban.
A fólia egyébként méretpontos, nekem nagyon szépen illeszkedik.
-
StaChys
tag
válasz
chungee #1411 üzenetére
Én használok fóliát, féltem a kijelzőt és ez az első androidos telefonom... szerintem itt nézelődj, de még inkább a német oldalon: [link], mert ott sokkal olcsóbb. Ízlés szerint van több féle, nekem a "semi-matt" tetszett, nélküle minden telefonálás után ment a törölgetés, most elég naponta egyszer áttörölnöm.
Egyébként eBay-en is fenn vannak, ott néha egy kicsit olcsóbb. Felrakás szempontjából nekem a fürdőszobai gőzölős jött be - elsőre tökéletes lett. Azokat a 6-osával csomagolt fóliákat meg szerintem kerüld el messziről.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
chungee #1412 üzenetére
Chungee! Az adatkapcsolatokat bekapcsolod a wifit meg ki és akkor a telenor hálózatán tudsz netezni, vagy wifi hot spotoknál wifivel és akkor nincs a telenor felé adatforgalmad. Én az állandó helyzetmeghatározást , a gps-t és a google csevegőt kikapcsoltam, nálam így tovább bírja az akkuja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest