- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
szerintem van különbség! de ha nem is a gyorsaság miatt nyúlnál hozzá, már az is elég ha több helyed van. Nekem nincsenek fent játékok, talán egy szokott fent lenni, hogy ha esetleg várakoznék eltudjam ütni az időt. De még úgy is kevés lenne a gyári telefon nyújtotta tárhely.
(#2698) Nemezys: Már több mint egy napja, visszavettem a swap-ot 256-ra, eddig nem jelentkezett újraindulás. De nálam 2-3 naponta egyszer ha előfordult, így még annyira nem hiteles a dolog. Majd még azért pár nap múlva visszatérünk erre a témára.
-
-
Alex_
tag
élő háttérkép leírása (nem próbáltam, sorry, nem igényelem)
a leírás jó csak a fájl lett már leszedve, de itt még megtalálható:
livewallpaper csomaga rart kicsomagolni.
a livewallpaperpickers.apk-t be kell másolni a /system/app mappába (csak root joggal írási módban újramountolva a systemet) a felmásolt fájl jogosultságát a fájlkezelőben mindent bepipálva 777es jogot adni. t-sen elivleg a librs.so és a lirs_ini.so fájlok már fent vannak, ellenkező esetben azokat is be kell másolni a /system/lib mappába
ezek után apk-t telepíteni, újrabootolni, és utánna már működnie kellene.van egy b verziós leírás terminálos kisérettel is akinek az jobban bejön.
Alex_ -
rcsaba74
csendes tag
Na ezzel én is ugyanígy jártam. Aztán elkezdtem kiválasztgatni a felkínált lehetőségeket, végül az ext4-et elfogadta (pedig ilyen nincs is a kártyámon). A link2SD viszint azt mondja, amikor linkelni szeretnék egy programot, hogy az általam készített ext2 particció Read-only. Na most ezt hogy lehet írhatóvá tenni?
Másik kérdésem, hogy a Ram Expander azt mondja, hogy minden rendben. Ezt a memória plusszt (512) nem kellene látnom a futó alkalmazások menüben?
Mindez a CleanBaseRom 5 alatt történt. -
DS39
nagyúr
hátha te azzal akarsz foglalkozni hogy Windowsra kötöd és töredezettség-mentesíted hétről hétre akkor hajrá
persze semmi baj nincs vele ha neked 10-es van és használod, csak elmondtam az előnyeit és hátrányait, hátha segít a választásban. nekem most egy 2-es van a telóba, még a régimhez az volt de én 6-ost vennék az tuti, keveset dugom PC-re a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest