- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5914
csendes tag
No , csak összejött ..... :-)))) Köszönöm a segítséget és a feltöltést rostiron. Nagy az öröm bodottá....
Ehhez lehet használni más Igo-s térképet ? Találtam egy egész eu-t országokra lebontva ...Ha a maps-ba és a poi-ba bemásolom a megfelelőt , akkor menni fog gondolom ...Gps alapon működő , nem netfüggő programot tudnátok ajánlani túrásáshoz ? Offline googlemap szerűség is jó lenne ...
-
5914
csendes tag
válasz
whiskeys #2096 üzenetére
Kerestem ezt a verziót Igo-ban : igo 8.4.3.179971 magyrr nyelven , 320x480-ra optimalizálva , úgy olvastam ez az ideális az y200-hoz . Sok oldalon megtaláltam , de a a letöltési link sehol nem működik .... Ha valahová feltöltené nekem valaki , annak örülnék .. Köszi .
-
5914
csendes tag
Üdv .
1A térkép mindíg automatikusan indul , akár több alkalmazásként is , nem engedi leállítani sem .. Mit lehet tenni vele ?
2Gyári programokat csak rootolás után tudok törölni ? -
5914
csendes tag
Sziasztok .
Tudnátok ajánlani olyan gps programot ehhez a telóhoz , ami nem a netet használja , és esetleg ingyenes ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest