- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
Köszi a vàlaszt meg a segitséget de szerencsére màr nem kell szenvednem a teloval sokàig. Amugy sincs kevem nagyon romolgatni. Szeretek egy telefont csak simàn
belakni a pénzemér nem pedig nekem kelljen még összerakni hasznàlható àlapotra,
amugy nem ezen akarom a jàtszhanék vàgyam kiélni csak pàr mai modern alkalmazàst akartam volna telepíteni.
Hasznàltan 10 megéri de dominoba 31-ért nem. -
saca23
aktív tag
Az tudom hogy korszerübb a procija van,de mivel le van csonkitva ram és memoria téren igy nem sokat ér hogy modernebb
A kb 20 mega körüli vagy kicsit nagyobb alkalmazàsoktol meghasal.
Persze mutatja a play hogy leszedhetek pl temple runt is mivel armv7 de elindulni nem fog.
Rengeteg jàték van ami alà g.mini meg gio ir hogy megy nekik de ezen még be se tölt vagy vissza dob. pl az a szar angri space a komolyabb pàlyàkon màr kidob.
Mondom kb 10 megàs alkalmaÀsokkal bir el a telo. -
saca23
aktív tag
válasz
kelemen93 #2912 üzenetére
Helo
Ennek a telonak rengeteg nyügje van de
az anyaghasznàlata az egész normàlis.
Nekem inkàbb màs bosszantó hibàival van tele a buràm.
Azt màr megszoktam hogy a play alkalazàsok
85% ezen a telon el sem indul.
Iszonyat hogy több mint 2éves telokon pl:g.minin több jàték indul el mint ezen.De lényeg hogy ips kijelzöje van csak szerintem ez nem ér 30e.ft.-ot t-nél.
Nem hiszem el hogy lehet droidos telot igy lebutitani ràdàsul tele van buggal a gyàri rom pl aksi kijelzés megbolondul 48 orànként
és csak ujraindítàs segit össze vissza jelzi a belsötàrhely méretét stb.
Ez a telo csak erös idegzettel ajànlott kb 10 rugoért. Hihetetlen mekkoràt csalodtam ebbe a teloba sajnos kényszer vàsàr volt de ez csak egy kiherélt okos telo ràdàsul nem is olcso a tudàsàhoz képest. -
saca23
aktív tag
válasz
Donki Hóte #2542 üzenetére
Hello
Nem a go luncher a szar csak ennek a telonak tulsok a ram miatt mint ahogy egy csomo alk. a play-en.
Ez a telo egy borzalom ezzel a 256 mega rammal nagyon kevés az android alkalmazàsainak.
Egyszerüen az ovodàs szintü alkalmazàsokon
kivül semi nem indul rajta.
Egy vicc ez a telo 2013-ban ràdàsul a t-mobil
30 fölöt adja màr -
saca23
aktív tag
Hello mindenki BUÉK
Nem tudja valaki hogy tudnám kompenzálni az aku jelzö bizonyos idő után valo pontatlanságát?
Eszméletlenül zavar hogy kb 50 óra használat után teljesen megzakkan az aksi kijelzés, magátol össze vissza
jelzi a szintet és csak kikapcs aksi ki be hozzza helyre de mondom ez igy 2-3naponta.
A másik dolog hogy el kezte dobáni a hálot random modon kéri a pin kodot amikor ki se kapcsoltam.
a legujabb, hogy hivanak csörög és nem lehet felvenni mer befagy a képernyő teljesen. Valaki tud segitsen már mit tudok csinálni vele azon kivül hogy dobjam ki az ablakon.
Nincs megpiszkálva semmi a telon minden gyári egyedül a holo lanch. megy rajta mert szerintem a gyári egy okádék. -
saca23
aktív tag
-
saca23
aktív tag
csáo
Sajnon nem volt zsém szinvonalassab telora meghát azt ovastam sok helyen hogy lazán jó
telo a kevés ramhoz képest.
Abban igazad van hogy belépő szintű perzsze csak szerintem nagyon le van ez a telo csonkitva.
A galaxy mini 348 mb a ram annyi minta g. ace-ben hidd el rengeteg alkalmazásnál számít ez a különbség.
A belső tárhely a minibe kb 2x annyi
Meg hát kinek van kedve rotolgatni idáig se turtam bele a teloimba nem is akarok
Csak sajnáltam hogy ekkora kijelzön nincs élőháttér.
Sajnos kényszervásár volt ezt kártyásan vettem a t-nél mivel még nemjárt le a hüségem az a gáz
Szóval lehet persze belépőnek elmegy csak a samu után érezhetö szerintem a minőség különbsége.
nem véletlen ez a telo a t-nél 23ft pénz
a szar 2 éves mini még mindég 35 pénz persze kártyásan értem minda két telefont -
saca23
aktív tag
hello mindenkinek
Mivel pàr napja màr meg van a telo ugy gondoltam megosztom a véleményem veletek.
Nos nem tudom ki làtta a telorol az Moa. tv tesztjét de rengeteg korlàtja van ami nagyon nem derült ki mêg a tesztböl se amit ìrtak.
A videoba a g. minit szidtàk hogy megkora tràgya ehez képest.
Nekem volt az a telo majdnem 2 évig szegényt összetörtem azért vettem ezt.
Elsöre tetszet aztàn ràjöttem a korlàtaira amiböl van böven.
Csak pàr dolog: -gyakorlatilag semmi belsö tàrhely ,ugyan ez a ram ami vicc milyen kevés .
Nem jàtszik semmien élö hàtteret (amit ugye 2.2 androittol simàn kéne)
Azoknak a jàtékoknak a fele se indul ami a sam.g.minin simàn ment ram hiànyra panaszkodva pl: Nfs. shift
Borzasztó az érzékenysége a képernyönek a g.minihez képest.
Naponta ujraondul magàtól nem is egyszer.
Elönye a minihez képest a képernyö meg a modernebb proci amivel kitörölhetem mert letölthetem de elindulni màr nem fog se az uj angry b.starw. stb. mert kevés a ram.
Nem akarok it fikàzni meg minden de ez rosszabb mint a 2 éves sg.mini,mert abba nagyobb volt a belsö tàrhely meg a ram is.
Több alkalmazàs indult rajta az alacsony képernyö felbontàs ellenér és nem kellett romolni össze vissza hogy induljon rajta pàr jàték.
Értem ên hogy olcsò de làtszik is sajna -
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek
Tegnap ota van ilyenem zsir telo az àràhoz képest! de nem talàlom hol van az élö hàttér
beàlitàs meg hogy kell vàltoztatni a zàrolt képernyö hàtterét külön.
Ha valaki tudja ezekre a vàllaszt segitsen màr köszi elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- E-roller topik
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest