- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreina
csendes tag
Köszönöm a választ.
1/ gyorshívók sorrendjét akkor kézzel rendberakom
2/ a telefonon a könyvjelzők között hírcsatornák Android könyvjelzők és opera dossziét látok
sehol sincs importálási lehetőségMegpróbáltam egy könyvjelzőt az asztalin berakni a az opera mini alá, telefonon semmi változás, a beállításnál ki és bekapcsoltam az opera minit, de úgy se vette át a változást.
Mit csinálok rosszul?
-
andreina
csendes tag
Reménykedem megszántok a válasszal
1/ lehetséges az Opera Link segítségével ugyanazt a sorrendet elérni a telefon gyorshívónál, mint az asztalin van? Átvette őket a telefon, csak nem ugyanabban a sorrendben
2/ Hogy lehet a telefont rávenni, hogy átvegye a az asztali gép könyvjelzőit.Opera link az asztali és a telefonon is aktiválva van
-
andreina
csendes tag
-
andreina
csendes tag
letöltöttem az Opera minit. Engedélyeztem a telefonomon az opera linket.
Kell e valamit csinálni az asztali gépemen, hogy átvegye az opera link az asztali opera könyvjelzőit?
Válaszokat előre is köszi -
andreina
csendes tag
válasz
saviboy86 #4429 üzenetére
miért nem próbálod az én módszeremet.
1/ root B898
2/ parcionálás esélytelen, több ember is próbálta
3/ gyári beállítás vissza - szerencsére a root így nem veszett el, viszont csodák csodája 110, vagy 120 Mb lett rajta
4/ Link2SD felrakva
5/ Autorun felrakva, minden frissítés letiltva, tájékoztatás is
6/ rákerült időjárás autorun nem SD-re, Ez folder, My phoe explorer, office suite, skype, jewels star, mobilcare, Bp menetrend SD-re, és még mindig van 82 Mb :-)Se kernel se főzött room nem kell hozzá
-
andreina
csendes tag
Az én problémám megoldódott.
1/ root B898
2/ parcionálás - nem sikerült, az SD kártya memóriáját nem ismerte fel
3/ "szakértőhöz" kerültem
4/ gyári beállítás vissza - szerencsére a root így nem veszett el, viszont csodák csodája 110, vagy 120 Mb lett rajta
5/ SD particionálás megszüntetve
6/ Link2SD felrakva
7/ Autorun felrakva, minden frissítés letiltva, tájékoztatás is
8/ rákerült időjárás autorun nem SD-re, Ez folder, My phoe explorer, office suite, skype, jewels star, mobilcare, Bp menetrend SD-re, és még mindig van 82 Mb :-) -
andreina
csendes tag
Én se szeretném lecserélni, de könyörgöm segítsen valaki a particionálásban.
B898 ra van rootolva, bent voltam a westernbe a vodafonban a teknikai segítségnél, ott azt mondták, hogy csak főzött room-al lehetséges ez, vélemények?
Nagyon nagyon várom a válaszokat -
andreina
csendes tag
Sziasztok, szokásos probléma, a particionálás után csak az eredeti memóriát látja, a frissen kapottat nem. Mi lehet a gond (rootolva van)
-
andreina
csendes tag
Megint segítségre szorulok :-(
Kivettem az SD káryát, hogy kártyaolvasóval partícionálást megcsináljuk.
1/ a kártya olvasóm nem találta, azaz nem ismerte fel
2/ visszaraktam, erre meg a telefonom nem ismerte fel.Lehet e a gond, hogy nem választottam le még mielőttt kivettem?
formattálással rendbe lehet-e hozni?Válaszokat előre is köszönöm
-
andreina
csendes tag
hallottam, hogy elviekben fel lehet rakni minden programot SD kártyára is. Mi ennek a hátránya? Mert az előnye ennél a telefonnál nagy - most pld 28 MB szabad területem van, hááát nem sokra elég
Más: Korábban kérdeztem, hogy elem lámpa app-t érdemes letölteni, tudja a telefon?
Előre is köszi a válaszokat.
-
andreina
csendes tag
Még egy kérdés, zseblámpát fel lehet/érdemes rakni rá?
-
andreina
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. A jó hír, hogy szerencsésen sikerült felrakni a B898, csak mint korábban írtam, nem magyar nyelvű. Van valami ötlet hogy lehet magyarosítani. A másik kérdés, hogy alapból nincs rajta semmi térkép program. Melyiket ajánljátok? Gyalogosan közlekedek (azaz tömegközlekedéssel), arra kell hogy ha eltévedek, vagy nem találok valamilyen utcát, akkor segítsen.
-
andreina
csendes tag
Sikerült, de nincs tiszta magyar nyelv csak kevert magyar angol. Ötlet?
-
andreina
csendes tag
Sziasztok,
Van egy kis gondol, a telefonom nem szinkronizálja az adatokat. Azaz beírtam a telefonba a gmail részlegbe új telefonszámot és azt nem látom a gmail címtárjába. Autoszinkron be van kapcsolva.
Lehet az oka, hogy csa 13MB van?
Lehet az automata helyett kézzel szinkronizáltatni?Az email-ek se jönek át :-(
válaszotokat előre is köszi
-
andreina
csendes tag
miközben letöltöttem a dolgokat véletlenül elindítottam a programok frissítését. Naná hogy kiírta, hogy kevés a hely.
Hogy lehet visszavonni, és leállítani a frissítést?
Remélem több kérdésem nem lesz mára -
andreina
csendes tag
Nem igazán szeretek sms-t írni a telefonon. Most is használom a gyorsszöveget, de még jobban tudnám, ha
a számítógépen keresztül tudnék újjakat írni. Van erre lehetőség? -
andreina
csendes tag
A google fiókban a cimtár alatt van egy feladatok funkció, hogy tudom azt használni? Telefonon látni fogom őket, figyelmeztetést kapok?
-
andreina
csendes tag
Az SD kártyára felraktam egy csomó zenét, gondoltam albumonként ugyanolyan sorrendben fogom megtalálni a telefononom, hát tévedtem.
Saját albumokat gyártott, még a logikáját se sikerült megértenem. Hogy tudok, úgy zenét felrakni rá, hogy ez a probléma ne jelentkezzen?
A telefonon van olyan, hogy lejátszási lista, de hát azzal egy kicsit hosszadalmas lenne. Vagy lehet valahogy a számítógépen keresztül is szerkeszteni ezt?
Előre is köszi a segítséget -
andreina
csendes tag
Üdv A documents to go -t probléma mentesen le lehet törölni?
-
andreina
csendes tag
egy olyan programra lenne szükségem amivel word excelt nem csak olvasni lehet, de szerkeszteni is.
Előre is köszi a segítséget -
andreina
csendes tag
van egy kis gondom
skype-m nem akart bejelentkezni, erre letöröltem és újra felraktam SD volt, oda is került. De legnagyobb meglepetésemre a 28 MB lett 14 MB. Mitől lehet?Másik. Más is tapasztalta, hogy ha töltőn van a telefon akkor nehezebben reagál az érintőképernyő?
-
andreina
csendes tag
ég egy kérdés, a mini operába át lehet rakni az asztali operám könyvjelzőit?
-
andreina
csendes tag
egyszer már kérdeztem, de nem jött reagálás vagy elkerülte a figyelmemet
A gmail fióknál a cimtár alatt van egy olyan lehetőség hogy feladatok, ezt valahol a telefonban lehet látni?
A cimtárat és a naptárat természetesen aktívan használom
A másik kérdés, hogy a gmail fiókomban a google drive-ban tárolt dokumentumokat lehet valahogy a telefonban is látni?
Eddig Palm-ot használtam, létezik a a telefonra olyan program amivel jegyzeteket lehet tárolni, de számítógéppel összehangolva? Most a word-t meg az excel-t használom, de így egy kicsit bonyolultabb. -
andreina
csendes tag
ismeri valaki ezt a programot? Root App Delete
https://play.google.com/store/apps/details?id=zsj.android.uninstall&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsInpzai5hbmRyb2lkLnVuaW5zdGFsbCJd
Érdemes felrakni? -
andreina
csendes tag
Próbáltam az adatfolyamokhoz felrakni a FB-t, de állandóan hálózati hibát ír ki, pedig van net. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest