- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
dokee78 #3784 üzenetére
a teszt utolsó oldalán a specifikációban meg Qualcomm MSM7227A van írva
gsmarena-n Qualcomm MSM7225A-t írnak, bár én úgy tudom azzal a procival nem megy a Flash, míg ezzel a telefonnal igen. (a készülékhez kapott leírásban konkrétan ez nem szerepel sajnos)de igazából mindegy, ami lényeg, hogy ARMv7-es a proci és 1 GHz-ig simán húzható, ami az eredeti nagytesó G300 gyári órajele.
szerk: azt nem tudom abban milyen van, de ez ARMv7-es az biztos. Flash megy, ARMv7-es Firefox telepíthető (igaz a kevés ram miatt használhatatlan), stb.
-
Foose
addikt
válasz
dokee78 #3358 üzenetére
Igen,valószínüleg. Sajna manapság már olyan appok vannak,amik megkövetelik hogy legyen azért valamicske RAM is a háttérben. Viszont van aki direkt vette ezt,és vagyok pl én
Meg kell próbálni így kihozni belőle a legtöbbet,de pl egy gyengusz memóriakártyával ez nem egyszerű
-
Foose
addikt
válasz
dokee78 #3356 üzenetére
Áááááá
Hova gondolsz
Ezt teszi a kevés RAM,meg a memória.
Azért az érdekes,hogy leszedtem a telóról ezt a nyomorult facebookot,rögtön működőképesebb lett a teló
Na most akkor találjak erre alternatívát (tudom dokee78,flipster
Nekem nem jött be. Inkább fast for facebook...) Kellett nekem nagyobb telefon az xperia mini pro helyett,ide jutottam.
-
Alex_
tag
válasz
dokee78 #2788 üzenetére
Szia
beállításokban tedd az android billt alapra. ezek után fogj egy totalcommandert (engedélyezd a root módot beálltásokban), vagy root explorert s ott rwbe mountoni a kötetet, s keresd meg a touchpal apk fájlt és a nyelvi fájljait (t-mobilosnál /cust/t-mobile alatt van) és töröld ki.telót ujraindítod, vagy touchpalikonr kattintasz s akkor eltünik a bejegyzése is.
cwm-mel kikapcsoltan töltőn elindul a cwm . igen mindenkinél.
Alex_ -
SektorFlop
aktív tag
válasz
dokee78 #2685 üzenetére
a swap miatt néha (2-3 naponta egyszer) újraindul. egyébként semmi negatívum, vagyis már írtam itt többször hogy a fejlesztéshez szükséges logcat nem megy rajta, de most már megvárom a CM-et.
De visszatérve a most használt romhoz, semmi negatívum nincs. Én nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek. Viszont sokan panaszkodnak hogy nem megy vele a wifi, nem tudom ott mi lehet a probléma nekem az OC_kernel fastboot-ból való telepítése helyrehozta a wifi gondot. Annyi hogy most már azt hiszem ebből az ICS_OS-ből van final verzió ha jól tudom, én már azt raknám fel nem a betat. De mondom annyira nincs bajom a beta-val se hogy még a final verzióra sem frissítettem eddig, nem volt szükséges.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
dokee78 #2677 üzenetére
Persze, kész van, de letöltő link még nincs hozzá.
itt vannak a képek róla -
SektorFlop
aktív tag
válasz
dokee78 #2512 üzenetére
Egyébként nem kell mind a két gombot nyomni egyszerre. Bekapcsolod, elengedheted nyugodtan a bekapcs gombot, és amikor rezeg egyet a teló, nyomod folyamatosan a hangerő fel gombot. De ha már van rom a telódon szerintem kikapcsolásnál fel ajánlja azt is hogy recovery-be lépjen be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest