- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
Megkérdezhetem nálatok kb. hány óra kijelzőhasználatot bír a telefon egy feltöltéssel? Egy másik topikban megemlítettem, hogy nálam 2 nap után 4 óra kijelzőhasználattal 50%-on volt az akku és most hülyének néznek.
-
sch_a
addikt
válasz
woodworm #3979 üzenetére
Ext partíció SD-re, tényleg, hogy ez eddig nem jutott eszembe... Kösz. Van egy 8GB-os class6-os Samsung micro sd-je, úgyhogy ez kivitelezhető. A gyárinál nincs jobb rom? Ezt a gyári alapú kipucolt romot érdemes felrakni, ami az első hozzászólásban van? Igazából jelenleg még az alap 2D-s játékok is gondot okoznak a telefonnak. Pl. Flick Home Run.
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Öcsém telefonjával szeretnék kezdeni valamit, mert számára elég használhatatlan jelen állapotában. Főleg játszana rajta (tudom hogy nem ideális hozzá, de ez van), de folyamatos akadások vannak és alig pár app fér csak rá, pedig amit lehet áttoltam neki SD-re. Root és recovery telepítés már régebben meg volt. Van esetleg valami ROM ami segítene a helyzeten? Jelenleg az alap gyári 2.3.6 van rajta. Esetleg a partíciókiosztást nem lehet megváltoztatni, hogy több alkalmazás férjen rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest