Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
Hali!
Látom nem túl aktív ez a fórum... :/
Sikerült felrakni egy-egy ROM-ot de egyiken sem működött a wifi. Megpróbáltam a CM9et felrakni azóta akármit rakok fel nem indul el a telefon. Azok sem amik korábban igen. Mi lehet a baj? Kártyáról fel lehet rakni a gyári ROM-ot? CWM-ig még eljut.
-
catattack
csendes tag
Mostanra olvastam végig az összes hozzászólást és ki is jegyzeteltem a lényegesebb dolgokat.
(válaszként írtam az üzit, de nem tudom törölni)
Root megvolt.
A link2sd-t akarom feldobni, de ennek követelménye a rootolás (ez kész) és az S-off.
Az S-off [link] ezzel végezhető el és utána rátérhetek a link2sd-re.
Jól értem, kedves Uraim? -
Inarus
addikt
Nem csináltál második partíciót.
Ezt olvasd el a Link2SD használatához!Beépített alkalmazásokat nem tudsz az alkalmazáskezelőből törölni, ahhoz bele kell túrnod a fájlrendszerbe.
Az első hozzászólásban mindenhez megtalálod a megoldást. -
3800+
őstag
Rootoltam, de sok appot nem tudok törölni vagy SD kártyára mozgatni... Ez miért lehet? Ez így elég rossz ugyanis ezért rootoltam hogy mondjuk a google térkép ami felesleges és 13 mega törölhető legyen, illetve az MCM mastercardos app is törölhető legyen de nem engedi. Valaki kérem segítsen!
Link2SD azt írja narancssárgával, hogy második partíció nem található. -
Alex_
tag
Szia
ram expander:
a ram expandernek olyan kernel kell, ami támogatja a swapot, s kell hozzá egy gyors sd kártya, ami legalább class6 de inkább class10, s számolni kell azzal, hogy mivel ez a fájl ami mint virtuális memóriaként az sd kártyán fog helyet foglalni, folyamatos írás olvasás miatt hamarabb teszi tönkre majd az sd kártyát is, mint a normális használat.én első körben a root után a gyári és a nem használt appok kitakarítását, s a link2sd-vel a nem widgetként használt appok sd-re mozgatását ajánlanám.
ram expander használatának leírása (hozzávaló kernel telepítésével kezdve: itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honda topik
- Autós kamerák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Crucial 240GB SSD eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest