- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Még most sem tolták ki a hivatalos 5.1.1-et? Csak a béta létezik?
A volt P7-em itt van a kollégámnál, kíváncsi lennék már rá. A béta nagyon bugos volt úgyhogy visszaraktam neki a 609-est. -
Alister71
nagyúr
Amúgy porter hova lett? Jóideje nem látom a fórumon?!
-
Alister71
nagyúr
Adott egy P7-L10. B609 van rajta, rootlova + cwm recovery. Szeretném feltenni az XDA-n található B621 update-et majd a majd a B805-öt. (ha ez jó és van benne magyar nyelv).
Ennek mi lenne a menete?A cwm miatt 3 gombossal nem rakható vissza a stock 609?
-
Alister71
nagyúr
Ha cwm recovery van felrakva, nem tudom elindítani a 3 gombos telepítést? Vissza lehet valahogy tenni a gyárit?
-
Alister71
nagyúr
válasz
#86973952 #10335 üzenetére
Hát igen, csak ezek túlságosan drágák egy ratyi magyar fizetéshez.
Én csak azért tartok a telefonon 1-2 játékot, hogyha várni kell, orvosnál, vagy bárhol, legyen mivel elütni az időt.
44 éves elmúltam, nem a játék nekem sem az elsődleges.Fiam szokott játszani a mobil játékokkal, azért ismerem őket mert az én telómon is meg szoktuk nézni, hogy bírja. De ez a 615 + andreno 405 tényleg egész jó.
Bár egy kicsit bánom már, hogy nem a Galaxy A5-öt vettem meg, mert tetszik a super amoled, 16 gigás, és a snapi 410 igaz, hogy nem erőbajnok, de elég. -
Alister71
nagyúr
válasz
#86973952 #10329 üzenetére
Nekem igazából az tette be a kaput, mikor hozzámerült egy Oneplus one, snepi 801-el, és akkor jöttem rá, hogy hol lakik az igazi erő.
Az M4-be jó a hardver, jó a 615, kellően erős. Ha a tárhely gondom egy működő root-al megoldódik, nem fogok panaszkodni.A P7 egy nagyon szép telefon, formára is kijelzőre is nagyon tetszett, De ettől még tartom, hogy egy kicsit gyenge lett hozzá a hardver, ahogy a P6-ban is.
A P8 már egy kicsit jobban indít, de a lite abból is felejtős.NagyZL: az SP régi telefon, gyenge már. Most egy M4 aqua-t vettem, amivel egyenlőre tárhely gondjaim vannak, sajna csak 8 gigás. Szóval tényleg nincs tökéletes.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #10330 üzenetére
Kb 3 hete adtam el, pont a gyenge hardver miatt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
GordonSamway #10319 üzenetére
Mc5-el nem kompatibilis, az Asphalt 8 alatt pedig 2 térdre rogyik a Mali450. RR3 rajtnál már 12 autónál is lassul.
Nem játékra való a P7. Nagy a felbontás és harmat gyenge hozzá a gpu.
LE kell venni 720p-re a felbontását, akkor lehet vele játszani. -
Alister71
nagyúr
válasz
#86973952 #9722 üzenetére
Tudom, annó a DPS tabletet is átírtam Galaxy S2-re, mert mindkettőbe Mali 400 van, hogy a play áruház ne köcsögöljön vele.
Nem vagyok teljesen kezdő, pár éve szenvedek már ilyen androidos motyókkal, félig halott telefonokat is hoztam már vissza, de amit még nem csináltam, ott tudok bénázni egy sort, amiért legtöbbször a win8 a felelős. De mivel a pc másra is kell, nem rakom fel a 7-et, mert pár újabb játék beragad a memóriába valamiért a 7 alatt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
#86973952 #9710 üzenetére
Ok, köszi, annyi volt a gond, hogy a sima összefoglalót néztem, nem a frissülőt.
Tudtam, hogy én vagyok a hülye.
kutitomi73: nyitva van, a korábbi B602-es is rootolva volt csak azt még nem én csináltam, hanem a korábbi tulaj. A B609-est már én raktam rá.
De most már működött az adb, cwm fent, root sikeres.
-
Alister71
nagyúr
válasz
#86973952 #9700 üzenetére
Nem tudom megcsinálni. A RG nem csinálja meg, akárhogy próbálom, van, hogy kiírja a végén, hogy sikeres, de akkor se működik, mert a buzibox közli, hogy nincs root, van mikor újraindítja a telefont, majd azután közli, hogy a root sikertelen
Az adb-vel se boldogulok, hiába követem az összefoglalóban lévő leírást. Lehet, hogy én vagyok balfasz, pedig a Nexus 7-et is adb-vel szoktam telepítgetni, vagy csak egyszerűen az a baj, hogy nincs leírva, hogy a telefonnak milyen módban kell lennie, mire állítsam bekapcsolt állapotba, vagy fogalmam sincs...vagy a win8.1-el még most sem kompatibilis semmi....
A cwm recoveryt se tudom feltenni, mert hiába írom be az adb parancsokat csak hibaüzenetet kapok. -
Alister71
nagyúr
A B609-est mivel érdemes rootolni?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Harsonás #9672 üzenetére
Én pont S4 minit akartam venni a flotta hosszabbításomnál, de közbejött egy remek ajánlat egy használt P7-re. Nem bántam meg. Más kategória. Azért egy 5 colos fhd ips az nagyon jó tud lenni. Még akkor is ha az S4 mininek is nagyon szép a kijelzője.
Én Lumia 520-ról váltottam, az se kis ugrás -
Alister71
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #9522 üzenetére
Próba?
-
Alister71
nagyúr
Az mitől lehet, hogy a gyári launcher mellett az antutu iszonyatosan szórja a pontszámot. Semmihez nem nyúlok és akárhányszor indítom el a tesztet 23 és 29500 között hatalmas a szórás. A telefon folyamatosan intelligens sémára van állítva. Nem az antutuval játszok, de nem értem ezt a hullámzó teljesítményt. Az utolsó 3D-s teszt sokszor láthatóan laggol, van mikor meg "folyamatosan" megy.
Ha felrakom a Novát ez megszűnik, folyamatos a teljesítmény.Stock 609-es rom és kernel.
-
Alister71
nagyúr
válasz
kutitomi73 #9412 üzenetére
Nova
-
Alister71
nagyúr
Kíváncsi lennèk már a lollipora. Az 5.1.1-es verzió már jó, a Nexus 7-es is èszheztèrt, megszüntek a korábbi hibák. P7 meg elèg erős ahhoz, hogy gond nèlkül futtassa.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #9221 üzenetére
Szerintem a P7 úgy jó ahogy van. De gondolom a nyáltelefonoknak is megvan a cèlközönsège.
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
#86973952 #9185 üzenetére
Haver, akitől vettem valamit magyarázott, hogy rakott rá valami custom romot, de nem volt jó, leállt minden alkalmazás, szerintem nem rá való volt, vagy nem jól rakta fel, majd a 602-vel hozta vissza a telefont.
A teló vodás. Nekem egy olyan módszer kéne, ami rendesen visszarakja gyáriba. Esetleg tegyen rá dload-ból full wipe-al a gyári vodás rom-ot?
Vagy a stock 133-as majd 609-es a jobb módszer? Wipe mindenhol kell? -
Alister71
nagyúr
A mozgásvezèrlès opció nekem mièrt üres? Egy darab menüpont sincs benne. 😨
-
Alister71
nagyúr
Ez a fürgèbb èrzet kb addig tart, míg be nem lakod a telefont ès visszarakod a google appokat. Amúgy is ilyen "sárga" rom-okat nagy bátorság feltenni. Több cikket is olvastam a kínából rendelt telefonokon talált vírusokról amik megjegyzik a leütèseket. Majd ez is generál nektek valami fasza adatforgalmat aztán csak lestek mint a sülthal ha jön a 60 ezres telefonszámla.
-
Alister71
nagyúr
Nincs még semmi pontos infó, mikor érkezik a Lollipop?
-
Alister71
nagyúr
Én pénteken vettem a telefont használtan és a B602-es firmware van rajta. Érdemes feltenni a B609-est rá? Vodás.
Mondjuk mind1 mert már rakom.
-
Alister71
nagyúr
Olvastam, hogy hamarosan jön a lali frissítès. Gondolom a root nem gátolja meg, hogy otán frissítsen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- OLCSÓ MONITOROK
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest