- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
Igen, látom. Érdekes, nem tudom miért jelzi külön, de ha jól emlékszem Evil Snowman -nél is benne volt a listában. Jó lenne valahogy kilőni, de nem nagyon találtam rá hogy lehetne. Alap van nekem is most fent. Van valakinek erre ötlete vagy tapasztalata? Próbáltam azt is, hogy esetleg valamilyen más funkciót társít hozzá. 3G-t leszedtem és egyébként valamivel kevesebb lett a zárolási is, érdekes.
Bár az is érdekelne, hogy Evil Snowman melyiknél vetted 1.200 -ba a keretet? Melyik kínai cégnél? Én a Bay-en nem találtam, lehet csak elkerülte a figyelmem. Nillkinnél ha jól láttam ugyan ez már 2.000 felett van, szóval érdekelne, ha megosztod velem/velünk
-
Tompie
őstag
Úgy vagyok vele ha már kiadok egy telefonra nagyobb összeget akkor most nem biztos, hogy egy egy éves telefont vennék mint ahogy a mostanra csere érett G300-al tettem anno.
Amúgy írták itt, hogy jött ki már rá frissítés és több szabad memória maradt.
Amúgy ha fogy is a memória de akadást nem tapasztalsz akkor nem mindegy mennyi szabad RAM van?
-
skylinerold
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest