-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heyter
újonc
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni: Hogyan tudom bekapcsolni P7-en az
automatikus szinkronizációt????
Pl: A google keep-et csak kézzel tudom szinkronizálni a Beállítások-Fiókok-Google- .......gmail.com
érintve A fiók neve alá oda is van írva : Automata szinkronizálás ki.
Frissített a rendszer EMUI 3.0 ......B609
Köszönöm
-
Heyter
újonc
Nahh lejött a 3.0-ás! Ez egyszerűen csúcs!! Új telefonom lett.
KB 45 perc kell neki. -
Heyter
újonc
Nekem most jön a 3.0 rendszerfrissítés.
-
Heyter
újonc
Sziasztok
Tudja valaki hogy a P7-ben lehet-e úgy szöveget bevinni hogy megnyomok egy kis
mikrofon gombot a bill-eten és amit mondok szöveggé alakítja?Ugyanis a kis mikrofon megvan a swype bill-en de a megnyomása után semmi sem
történik,csak villan egyet aztán annyi.Próbáltam már más biil-t de annak a Google Voice Search kellett azt meg nem engedte
telepíteni. -
Heyter
újonc
Sziasztok-
Egyszer elhagytam a telóm és valaki bevitte a rendőrségre .Nem volt lezárva csak néhány app ,Pl-Üzenetek.
A névjegyzék elérhető volt innen tudták meg a rendőrök a Mama számát ,amit felhívtak majd elmondták hogy a telefon az őrsön van.Viszont váltottam Huawei P 7-re ! Mikor beállítottam az app lock-ot és használni kezdtem a készüléket ,látom ám hogy hiába lock-oltam a "Beállításokat" !!! Appot lehet törölni a főképernyőn!!!!Ráhelyeztem az ujjam és behúztam a kukába a lock-oló appot és máris nyitottá vált a teló!
Persze zárolhatnám a telefont lock screen-el de ha elhagynám esetleg ezt is egyszer és valaki bevinné a rendőrségre akkor a rendőrök nem tudnának telefonálni a Mamának! Szóval, van valakinek ötlete arra hogy ne legyen ilyen könnyen törölhető egy app???Előre is köszönöm.Tudom hogy megjeleníthetem a lakcímemet vagy egyéb adatot a lezárt képernyőn ,de ha a rendőrök vagy valaki elhozza a kézsüléket , lehet hogy épp nem leszek otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged