Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

moltam
tag
Nincs valami olyan beállítás a telefonban hogy a kép tartalmához minimálisan állítja a fényerőt? Pl. böngészőnél kicsit leveszi, hogy ne égesse ki a fehér háttér a szemet. Nem biztos hogy a p7ben találkoztam vele, de létezik ilyen.
Egyébként körülbelül fél év használat után ki merem jelenteni hogy a P7 a valaha volt legjobb telefonom.
 Ő az első aki mókolás nélkül maradt, se root se semmi, pedig nálam ez nagy szó, mindig minden telefonomat tökéletesíteni kellett, ezt nem. 
 - 

moltam
tag
Egy hete felraktam a B609-et (a nagy méretűt) 3 gombossal, utána wipeoltam, letiltottam a playes hülyeségeket és felraktam az appjaimat. Na most a telefonom valami eszméletlenül lassú. Akad, szaggat stb... Most mit csináljak vele? Töltöm a magyar oldalról a 609-et és megpróbálom újra. Eddig nem tapasztaltam ilyet.

- 

moltam
tag
Akkor ezért kellett az IMEI nekik hogy ki tudják küldeni OTA-n. Én pedig azért nem kaptam mert B136 volt a telefonon.

- 

moltam
tag
Xda-n elérhető az EMUI 3 BÉTA verziója L10-hez!
B133-ról lehet frissíteni.
Most próbálgatom, gyönyörű, és sok apróságot pakoltak bele.

- 

moltam
tag
Az EMUI 3-ról van már valami hír? Lassan November 20. van, amikorra a stabil OTA frissítést igérték, de még semmi hír róla.

- 

moltam
tag
Nekem van egy átlátszó kínai gagyi tokom, valami eszméletlen brutálisan gagyi sorjás kemény műanyag.
 - 

moltam
tag
Az én lencsém is karcos, 2 hónapos mindentől óvott telefon. (tok nélkül)
 - 

moltam
tag
Csak szerintem durva hogy csak a kínai változatok kapták meg a beígért időben az EMUI 3-at? Már nagyon várom

- 

moltam
tag
válasz

Atlantisz48

üzenetére
						Nem, a telefon annyit fog felvenni amennyi kell neki.

- 

- 

moltam
tag
Nem tudom hogy ez köztudott-e, de RGB értesítési led van a P7-ben.
 Alapból minden értesítésre zölden villogott, de letöltöttem a Light Flow nevű appot, bármilyen színt képes megjeleníteni a led. Egész jól be lehet konfigurálni, pl Viber lilán villog, Facebook kéken stb. 
 - 

moltam
tag
P7-re miért nincsenek főzött romok? Nincs rá szükséem, csak furcsa hogy egy Cm rom sincs rá.

- 

moltam
tag
Tegnap én is tulajdonosa lettem egy ilyen telefonnak.

Egyszerűen gyönyörű! Ami megdöbbentett hogy az első töltést követően produkált egy 5,5 órás kijelzőidőt automatikus fényerőn, és még 30% maradt.
 Lehet hogy nem nagy dolog de az eddigi telefonjaim 2 óránál már megadták magukat. 
A kijelzője is nagyon jó, az összeszerelés minősége és az anyaghasználat is tökéletes.
Már csak azt remélem hogy a Huawei nem fogja tőlünk sajnálni a frissítéseket.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Háztartási gépek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Vicces képek
 - További aktív témák...

- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
 - LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
 - 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
 - Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest