- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Egy hibáról szeretnék beszámolni, ha nem csal az emlékezetem nem új keletű a dolog, mintha olvastam volna hasonlót itt a topikban. Emlékeim szerint volt akinek videofelvételnél vagy hangfelvételnél, egy bizonyos idő vagy méret után beintett a telefon. Ez valószínűleg szoftveres megoldás a Huawei készülékeknél, elméletileg root-al orvosolható, bár én nem fogok mókolni. Szóval, ez a hiba sajnos fennáll akkor is, ha az ember 2 óránál hosszabb filmet néz. Nem első alkalommal tapasztalom, asszony G6 készülékén dettó jelen a probléma. Nem hinném, hogy a filmekkel lenne gebasz, mivel minden mással végignézhetőek. Ezt a jelenséget EMUI2.3 illetve 2.0 Lite (G6-é) alatt tapasztaljuk. Ha valamelyik EMUI3.0 felhasználónak lenne egy kis szabadideje, nézzen meg a kedvemért egy 2 és félórás filmet, hátha abban más a helyzet. Ajánlani tudom a Gone Girl (Holtodiglan) thrillert, Ben Affleck zseniális filmje. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest