Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Apple Watch
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ugyanaz, mint ami az összefoglalóban van, külsős linken. Én OTA B602 -re tettem fel, tehát még nem is stabil ROM -ra, de működik. DE ez ebből a szempontból nem is lényeges, mert az előfeltételeibe belefér.
Mivel ez general verziós, így nagyobb szinten cseréli ki a fájlokat, mint az OTA.
Frissítés után egyébként lehet ilyen, minden telefonnál. Ilyenkor kell néhány perc, egy óra, hogy beálljon minden, meg 1-2 újraindítás. Én frissítések után kétszer szoktam újraindítani, utána helyreáll minden, ha esetleg a frissítés során beragadt volna valami a háttérbe.
Az én kezem alatt még nem volt olyan telefon, aminél frissítés után ne lett volna, nagyobb fogyasztás (még ha csak pár percig is tart), kis akadás, túlpörgő CPU, magasabb RAM használat, teljesítmény visszaesés. Egyenként, vagy vegyesen együtt. Akkor van probléma, ha ez még 1 nap után is fennáll, akkor újratelepítenék én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest