Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ugyanaz, mint ami az összefoglalóban van, külsős linken. Én OTA B602 -re tettem fel, tehát még nem is stabil ROM -ra, de működik. DE ez ebből a szempontból nem is lényeges, mert az előfeltételeibe belefér.
Mivel ez general verziós, így nagyobb szinten cseréli ki a fájlokat, mint az OTA.
Frissítés után egyébként lehet ilyen, minden telefonnál. Ilyenkor kell néhány perc, egy óra, hogy beálljon minden, meg 1-2 újraindítás. Én frissítések után kétszer szoktam újraindítani, utána helyreáll minden, ha esetleg a frissítés során beragadt volna valami a háttérbe.
Az én kezem alatt még nem volt olyan telefon, aminél frissítés után ne lett volna, nagyobb fogyasztás (még ha csak pár percig is tart), kis akadás, túlpörgő CPU, magasabb RAM használat, teljesítmény visszaesés. Egyenként, vagy vegyesen együtt. Akkor van probléma, ha ez még 1 nap után is fennáll, akkor újratelepítenék én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest