- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atiso01 #3068 üzenetére
Én egy ilyen készülékről tudok jelenleg, aminél ez a hiba jött elő. Legalábbis nem találkoztam még máshol ilyennel. Az valamilyen konstrukciós hiba lesz, szervíz.
Nem túl jelentős hiba (vagyis annyira nem látszik), de engem biztos nagyon zavarna.
ricsi8800gt:
Szerintem rendben van. Én gyári szoftvert használok és rendben működik, B133 mellett. Telefonoknál egyébként jellemző, hogy bizonyos esetekben nehezebben talál fókuszpontot, de negatív értelemben, e tekintetben, még mindig a G2 viszi a prímet, szerintem.Korábban tettem be képeket a minőséggel kapcsoltban.
Tompie:
Bár ezt mondjuk egy témánál sem írtam oda az összefoglalóban, de így igaz (lehet meg kellene tennem). Függetlenül attól, hogy SD -n vagy belső memórián van az állomány, frissíteni fogja a gép. Legyen szó témáról vagy biztonsági mentésről.Meg ugye dual SIM változatoknál nincs SD bővítési lehetőség, tehát elég csúnya lenne, ha nem így történne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged