Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
orbit76 #6055 üzenetére
Azért az alap dos parancsokra már nem térnék ki. Aki eljut idáig, talán már tisztában van ezekkel.
Hogy kell mappát létrehozni, megnyitni...stb.
De ha ez a kívánság...
Az a baj, hogy sokan úgy állnak neki a haladó résznek, hogy csak másolják, ami benne van az összefoglalóban, de tulajdonképpen nem tudják, hogy mi mit jelent. Ilyenkor jön a nem tudom mit csináltam rész (én is csináltam már ilyet). Majdnem hogy napi szinten ütközök bele dolgokba (néhány telefonnál bent vagyok), és ha minden ilyesmit beleírnék, kiadhatnék egy Egri csillagok méretű könyvet.
Pl. egyik telefonnál valaki a gyári recovery -ből csinált backup -ot, nem CWM -ből, új ROM előtt. Annál a készüléknél meg nincs general verziós FW, mint Huawei -nél. HA meg valaki nem "írja ki" előtte a gyári ROM -ot (pl. egy Flash Tool -ból, vagy akármiből), akkor órákig vadászhat az eredetire, és nagy szerencse is kell hozzá, hogy találjon. Van olyan gyári recovery, ahol lehet backup -ot csinálni, de az csak a user data -t menti, nem a ROM -ot. Itt jönnek elő a problémák, mert hiába írom oda 3 helyre, hogy CWM mentésből kell csinálni, így odaírhatnám 15 helyre is.
Ezt nem rosszindulatból írom, csak inkább kérdezzen mindenki 100x, mert hülye kérdés nem létezik. ÉS senki sem tud mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- ASUS routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest