- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomek
aktív tag
Ha valaki az akkuidőre volna kíváncsi, nálam ilyen is előfordul olykor (általában azért 2-3 naponta töltök)
-
ktomek
aktív tag
Üdv!
Múlt héten frissítettem (talán ...B126-ról) A P7-L10V100R001C00B609-re (CUSTC432D609). Ezt (laikus módon) úgy csináltam, hogy visszaállítottam a telefon menüjéből a gyári beállításokat, majd rányomtam a frissítő alkalmazásra, hogy töltse, le, és frissítsen. Nagyot ebben látszólag nem lehet hibázni, maximum, hogy teljesen másképp ajánlott feltenni az új ROM-ot, amivel nem nagyon volt kedvem nyűglődni. Most viszont, és ez volna a kérdésem, hogy: más is tapasztalja, hogy döcögős, akadós, lassúcska lett a telefon? Elég sokat használom a felülről lehúzható panelt, azon belül az értesítések-parancsikonok közötti váltás néha 2-3 mp-es akadással megy csak. De maga a lehúzás is akadgat. (2-3 program van fent pluszban csupán a gyáriakhoz képest.) -
ktomek
aktív tag
válasz
Evil Snowman #322 üzenetére
Nem gyengébb szerintem, mint az előzőé, mert talán még több szomszédos eszközt lát, mint a másik. Akkor is rossz a kapcsolat, ha a router mellett állok. Tipikusan, mint ha valami zavarná. Szerintem a channel-ügy lesz, lehet, hogy bizonyos tartományokat nem szeret a telefon, vagy valami zavarja a lakásban (TV, tablet, PC...van pár opció)...bár akkor ezek másikon is zavarni fogják.
-
ktomek
aktív tag
válasz
Evil Snowman #320 üzenetére
Nem. De csúnya lenne, ha ez volna az oka...
Ha létrejön is jön a kapcsolat nagy nehezen, akkor a jelerősség össze-vissza ugrál, akadozik: sz@r. -
ktomek
aktív tag
Nekem az van a P7-tel, hogy nem akar kapcsolódni az otthoni routeremre, csak úgy 3-4-5... (!) perc "gondolkodás" után. A P6, kb. 5-6 mp alatt megtalálta, az amúgy rejtett SSID-s eszközt, de ez valamiért nem. A munkahelyemen a P7-nek is pár másodperc elég a kapcsolat létrejöttéhez. Valamiért nem szereti az otthonit, próbálok majd állítani a csatornán, elképzelhető, hogy interferál valamivel.
Tapsztalt már valaki hasonlót? -
ktomek
aktív tag
válasz
#86973952 #286 üzenetére
Mindig intelligens módban használom. Szóval jelenleg az van, hogy szombaton reggel 10 körül vettem le a töltőről (4 napja), és most van huszonvalahány százalékon. Szombaton ráadásul egy esküvőn csináltam vagy 30 képet, meg egy pár percnyi videót is. Azóta valóban keveset használtam, inkább csak telefonálásra, meg 20-30 perc wifi internetre.
Nekem nem kell mobilnet, így a hálózat mindig 2G-re van állítva, nincs adatkapcsolat engedélyezve, szóval nap közben nemigen szinkronizálnak az alkalmazások online semmit... kivéve, ha be van kapcsolva a wifi, az be van pár órát naponta úgy, hogy nem nagyon nyomkodom. (FB messenger miatt).Extrém kímélőnek minősül, ahogyan én használom, tudom. De ez is egy érdekes adat szerintem.
Ja, nekem egy éjszaka kb. 4-5-%-ot merül így.Csinálok screenshot-ot az akku használatról, ha érdekel valakit, de egyelőre nem találom a ss funkciót
Egyébként tudom, hogy ha játszanék valami hardkór játékot, pár óra alatt lemerülne. Kegalábbis a P6 100%-ról negyvenre merült két és fél óra Plants vs Zombies 2 -től.
-
ktomek
aktív tag
válasz
#86973952 #284 üzenetére
Az akku teljesítményről:
-nálam, ahogyan én használom, tegnapelőtt reggel vettem le a töltőről, és most van 45%-on.
Tény, hogy nem nyomkodom állandóan (nincs rá időm), és GPS-t sem használtam az elmúlt két napban, de ami biztos, hogy a P6-nak sem volt jobb, vagy rosszabb az akksija. Ennyit bírt az is. Ja, az melegedett keményen, ez nem.* Bocsánat, most néztem meg pontosan, és 3nap 5óra 42perce vettem le a töltőről.
-
ktomek
aktív tag
válasz
Smith Ügynök #281 üzenetére
Én P6-ot használtam fél évig, most kb. 2 hete P7-et. A P7 gyorsabb, de ezt a tesztek is alátámasztják (legalábbis nekem ez derül ki belőlük). Más kérdés az ár/érték arány, amiben a P6 bőven veri. Mondják még, hogy kevésbé optimalizált az UI, mint a P6-nál, de én ezt nem tapasztaltam. Pörög minden, igaz, nem tettem tele alkalmazásokkal.
-
ktomek
aktív tag
válasz
philoxenia #270 üzenetére
Jogos, le is szedem a *csába...
-
ktomek
aktív tag
Háttja, a P7 elég új dolog még, a P6, meg már egy éves. Gondolom jön majd javítás...
Marketingileg: P6-ra meg már lehet, hogy nem jön.
Igazándiból, amíg gyorsnak érzem a telefont, meg jól gazdálkodik (?) a RAM-mal, addig nem kéne, hogy izgasson a dolog, csak ugye folyton tolja az ember képébe ezeket a százalékokat... lehet, hogy leszedem az ikont.Struccpolitika.
-
ktomek
aktív tag
Üdv!
Váltottam P6-ról P7-re. Tudja-e valaki, hogy a nagy testvér miért eszi meg szinte csak az alap szoftvereivel 57-60%-osan a 2GB memóriát? A P6-on már, ha 40% felett volt nyomkodtam az optimalizálást, és gyakran le is ment 35-36%-ra. A P7-re feltettem a FB klienst, meg a hozzá tart. messengert, és néha már 70%-os értéket is látok, amiből csak 1-2%-ot tud a "leoptimalizálni" a beépített okosság. Ha még feltennék 1-2 alkalmazást, lehet, hogy elfogyna a 2GB RAM? Nemáá!
Ja, build szám: P7-L10V100R001C00B116SP03
Kernel: 3.0.8-00331-gd010b31 -
ktomek
aktív tag
Köszönöm nektek az infót! ... jelen esetben gyárilag független a telefon. Akkor mi a helyzet a szolgáltatói tiltással?
-
ktomek
aktív tag
Hi!
Ha használtan vennék Ascend P7-et, és később valahogyan "letiltódik" az IMEI száma. Kb. kidobhatom a készüléket, vagy létezik valamilyen megoldás... nem warezre gondolok, hanem esetleg szolgáltató váltás, vagy hasonló. Ha esetleg valaki tud valamit, privátban legyen kedves segíteni! köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest