- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Newlachka #5950 üzenetére
Sok olyan tokkal, illetve eszközzel találkoztam, aminek a minősége kb. nulla. Sima toknál nem is lenne lényeges, de aktív toknál azért érdekel, hogy rendben működik -e, vagy nem gagyi.
A legjobb az, hogy itthon is árulnak aktívnak tokot, aztán kiderül, hogy nem is az (boltban). Ilyen P7 -nél is volt, pár 100 hozzászólással korábban. Itthon gyorsabb ezt érvényesíteni, de mellette nevetséges áron is szeretnék őket eladni.
Én is szoktam kintről rendelni, még kb. 10 évvel ezelőtt kezdtem. Nagyobb cégeknek is gyártattam kint eszközöket, promós cuccokat (néhány ezertől a pár 100.000 darabos mennyiségig). Szóval azért bőven vannak problémás darabok. Volt hogy kb. 6.000 darab számológépből a fele nem működött, vagy buborékfújóból az összes eresztett (50.000 db)... és még sorolhatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Padavan firmware
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen asztali médialejátszót?
- Flint 2 OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest