- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Newlachka #5950 üzenetére
Sok olyan tokkal, illetve eszközzel találkoztam, aminek a minősége kb. nulla. Sima toknál nem is lenne lényeges, de aktív toknál azért érdekel, hogy rendben működik -e, vagy nem gagyi.
A legjobb az, hogy itthon is árulnak aktívnak tokot, aztán kiderül, hogy nem is az (boltban). Ilyen P7 -nél is volt, pár 100 hozzászólással korábban. Itthon gyorsabb ezt érvényesíteni, de mellette nevetséges áron is szeretnék őket eladni.
Én is szoktam kintről rendelni, még kb. 10 évvel ezelőtt kezdtem. Nagyobb cégeknek is gyártattam kint eszközöket, promós cuccokat (néhány ezertől a pár 100.000 darabos mennyiségig). Szóval azért bőven vannak problémás darabok. Volt hogy kb. 6.000 darab számológépből a fele nem működött, vagy buborékfújóból az összes eresztett (50.000 db)... és még sorolhatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest