- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
EMUI 3.0 alatt kipróbálná nekem a Bejeweled játékot? B609 van fent, előtte teljes wipe. A játék egyszerűen kilépked, bezárja magát. B133 alatt nem volt ez a gondom, de downgrade kell egy ilyen egyszerű logikai játékhoz?
-
Buszos
aktív tag
Sziasztok!
Telenoros P7, OTA B609 emui3.0. Mióta felraktam, nem megy a Bejeweled, pedig kizárólag ezzel játszok, és nem szoknék le róla. Lényeg: mennyire rizikós a downgrade?
-
Buszos
aktív tag
válasz
zeon.hu #5736 üzenetére
Sajnos sokszor nem volt térerő. Lejárt a hűség a régi BKV-s flottás előfizumon, megszüntettem, egy simre meg tökéletes a P7. Igazából a Buszos nick sem valós már, újabban eladó/szervizesként dolgozom egy számtech boltban. A BKV-t elqrták vezéreink (mint annyi más kifosztható állami céget), így visszatértem az informatikához.
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
Miért nem frissíti egyik időjárás widget sem az órát? Feloldom a képernyő zárat, és délután még vidáman reggel 6 órát mutat. Több féle widgettel próbáltam, de mind ezt csinálja. B133 és B609 alatt ugyanúgy fennáll a probléma.
Hozzáteszem, hogy a korábbi Huawei G750T00 készülékemen (hibátlanul) használt widget is ezt csinálja a P7-en.
-
Buszos
aktív tag
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
Frissítettem a romot a Huawei oldaláról letöltött B133-ra, mert hol volt töltés, hol nem. Ez a probléma megoldódott a B133-mal, de sajnos most nem csöng ki, nem vagyok elérhető, pedig fix 2G-re van állítva, gyári csengőhangot használok, és 3-4 szokott lenni a térerő.
Azon gondolkodom, hogy a MIUI-t még kipróbálom, mert a Telemax szerviztől lilát tudnék hányni, az a tapasztalatom, hogy egyáltalán nem vigyáznak a készülékek esztétikájára!
Garis, Telenoros a telóm, tudok úgy MIUI-t flashelni, hogy ne bukjam el a garit végleg? -
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
Pár hónapja van P7-em, Teveorr-nál vettem. Tegnap előtt szokásos módon töltőre tettem, de reggelre 44%-ot mutatott a töltöttségjelző. Út közben szivartöltőn volt, de nem emelkedett egy picit sem. Orvosnál 2 órát várakozva leeset 14%-ra, újraindítottam és hazafelé ismét szivartöltő. 32%-ra emelkedett, gondoltam a restart megoldotta a problémát. Sajonos ma éjjel 7 óra alatt megint csak 82%-ig jutott a töltés.
1. Hasonló tapasztalata valakinek?
2. 121SP01 van rajta, a B133 frissítés segíthet-e?
3. Rühelleném a patika állapotú készülékemet a Telemax trehány embereinek kezébe adni, minden garit Ők csinálnak? Esetleg létezik Huawei márkaszerviz? -
Buszos
aktív tag
válasz
philoxenia #528 üzenetére
Szervusz!
80-as netem van, most 45-50 közötti letöltési sebességet mérek, ez már megfelelő. Valószínűleg a router a ludas a korábbi leszakadásokért, mivel a firmware frissítése után megszűnt a hiba. Azt hiszem, lecserélem egy 1043-ra, amiből a v2 már sokkal korszerűbb a többi általam árusított modellnél (nem, sajnos nem az enyém a bolt, nekem is pénzbe kerül a csere
).
-
Buszos
aktív tag
válasz
#86973952 #518 üzenetére
Köszi, én kicsit parázok miatta. A 4x már mégsem fiatal
Ahogy megkaptam, rögtön frissített is. A wifi probléma már az elején jelentkezett, mivel a google fiókomba már csak 3G-n tudtam bejelentkezni, a wifis hálózaton sikertelen bejelentkezésr írt. Hibás lenne? Csak nem... Ma feldobom a tartalék TP-Linkem, megnézem azzal mit csinál.
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
A napokban leszek 40, és a feleségem meglepett egy P7-tel a Teveorr szolgáltatótól. Szép, a szolgáltatásai és a sebessége nekem megfelelő, de az a halálba kerget, hogy kb. 10 másodpercenként megszakad a net, míg a Dell notim sosem szakad le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest